srlepajce Posted yesterday at 11:26 AM Posted yesterday at 11:26 AM https://x.com/ZeljkoKisa/status/1899417782715916546?t=YLsX3ITTFBzYn2c0uGbq7g&s=19 Strasno 1
JohnnyDragon Posted yesterday at 11:26 AM Posted yesterday at 11:26 AM 2 minutes ago, DameTime said: Imam nalog i sinoć nisam mogla da otvorim linkove ili ih otvara 100 godina, nije do toga. Bez naloga mogu da se otvore linkovi i vidi sadržaj tvita, ono što ne može da se vide su komentari i sl. Na drugem pretrazivacu osim Chroma rade ako se ima nalog.
Darko Posted yesterday at 11:27 AM Posted yesterday at 11:27 AM Just now, srlepajce said: https://x.com/ZeljkoKisa/status/1899417782715916546?t=YLsX3ITTFBzYn2c0uGbq7g&s=19 Strasno Ne radi mi, izgleda da je izbrisano?
Cavani Posted yesterday at 11:28 AM Posted yesterday at 11:28 AM Sad je jasno sa ovim Sudentima u parku i Beretkama da on u stvari pravi prsten zastite za subotu, znaci da se bas usrao. 12
Darko Posted yesterday at 11:31 AM Posted yesterday at 11:31 AM Izgleda da je Twitter i dalje u problemu. Samo u što većem broju izađite u subotu. Što je više, to će manje mandrili da napadaju, ako će uopšte. Dupe žvaće gaće. 2
Perkos2 Posted yesterday at 11:31 AM Posted yesterday at 11:31 AM 51 minutes ago, Don Dusko said: Ali sto je najace ovi Vucicevi mediji i dalje furaju kako su studenti sjebali oko. Sto kaze jedan realnost nije briga na koju se obaziremo! nikad ih nije bilo briga, to su takvi likovi da im je laž svakodnevnica
srlepajce Posted yesterday at 11:32 AM Posted yesterday at 11:32 AM 4 minutes ago, Darko said: Ne radi mi, izgleda da je izbrisano? Nije
Don Dusko Posted yesterday at 11:32 AM Posted yesterday at 11:32 AM 3 minutes ago, Darko said: Ne radi mi, izgleda da je izbrisano? Neki moron stapom na narod. Ja mislim da ovo nije vojska vec da je neko kupio uniforme i plus im natakao crvene beretke. Tipicno snsovski. 1
Pletilja Posted yesterday at 11:32 AM Posted yesterday at 11:32 AM 1 minute ago, Cavani said: Sad je jasno sa ovim Sudentima u parku i Beretkama da on u stvari pravi prsten zastite za subotu, znaci da se bas usrao. Super: on i banda (nece on da padne s vlasti bez njih) su svi na jednom mestu, manje posla za Jovu Bakica. Sad lepo prsten od pola miliona gradjana oko njih pa opsada od 40 dana dok ne pocrkaju ili istaknu belu zastavu.
Div Posted yesterday at 11:33 AM Posted yesterday at 11:33 AM 4 minutes ago, Darko said: Ne radi mi, izgleda da je izbrisano? Nije izbrisano, meni radi, nemam nikakvih ptoblema sa X-om 1
nemanjaol Posted yesterday at 11:34 AM Posted yesterday at 11:34 AM 2 minutes ago, Cavani said: Sad je jasno sa ovim Sudentima u parku i Beretkama da on u stvari pravi prsten zastite za subotu, znaci da se bas usrao. To i meni sad pade na pamet. Ili bukvalno hoće da ih žrtvuje pa da mu to bude glavni spin i izgovor. Možda je pravo mesto za skup raskrnica Nemanjine i Kneza Miloša. Da bude ograničeno do Londona. Da se bude dovoljno blizu predsedništva i skupštine, ako treba da se reaguje, a da ponovo ne bude sve baš ispred gde je rizik za incident najveći
Don Dusko Posted yesterday at 11:36 AM Posted yesterday at 11:36 AM Just now, nemanjaol said: To i meni sad pade na pamet. Ili bukvalno hoće da ih žrtvuje pa da mu to bude glavni spin i izgovor. Možda je pravo mesto za skup raskrnica Nemanjine i Kneza Miloša. Da bude ograničeno do Londona. Da se bude dovoljno blizu predsedništva i skupštine, ako treba da se reaguje, a da ponovo ne bude sve baš ispred gde je rizik za incident najveći Neka bude, sami su pristali na njegove igre pa mi nece biti zao ako recimo onaj Pavlovic dobije batine npr..Mada kada bude to on ce se povuci a ostaviti ove tamo....
deez nuts. Posted yesterday at 11:39 AM Posted yesterday at 11:39 AM 19 minutes ago, JohnnyDragon said: Da bi ste otvrili link sa Tnjitera morate imati nalog. evo samo sto nisam… 1
Perkos2 Posted yesterday at 11:40 AM Posted yesterday at 11:40 AM (edited) Ako već ima ljudi u Srbiji koji nemaju mogućnost da dobiju informaciju i hteli ili ne moraju da veruju u servirano nemoj i ovde da padamo na jeftine medijske trikove koje psiho prodaje zadnjih dana. Za sada srećom kasni za studentima koji su uvek korak ispred njega pa potrudimo se i mi ovde da ne padamo u bedak zbog nekih njegovih akcija kojima bi da usporti svoj neminovni pad. Edited yesterday at 11:41 AM by Perkos2 2
srlepajce Posted yesterday at 11:40 AM Posted yesterday at 11:40 AM 6 minutes ago, Don Dusko said: Neki moron stapom na narod. Ja mislim da ovo nije vojska vec da je neko kupio uniforme i plus im natakao crvene beretke. Tipicno snsovski. A policija nista Sumnjivo svakako Sve sto sadrzi sliku bolje slikajte postove Brisu dzukele sve Ovo sto mi zivimo je Orvelova "Farma"
Cavani Posted yesterday at 11:42 AM Posted yesterday at 11:42 AM 3 minutes ago, nemanjaol said: To i meni sad pade na pamet. Ili bukvalno hoće da ih žrtvuje pa da mu to bude glavni spin i izgovor. Možda je pravo mesto za skup raskrnica Nemanjine i Kneza Miloša. Da bude ograničeno do Londona. Da se bude dovoljno blizu predsedništva i skupštine, ako treba da se reaguje, a da ponovo ne bude sve baš ispred gde je rizik za incident najveći Sto posto je tako, politicka poruka Cacija i ekipe je sekundarna. Zivi stit. Kao i uvek kad zagusti, slace se drugi na prve borbene redove, setiti se samo stana na NBG kad je gorela Srbija ili huskanja 90ih. 1
Stiletto Posted yesterday at 11:42 AM Posted yesterday at 11:42 AM Evo fotke za one koji nemaju Tviter: A na N1 može da se vidi tviter snimak na stranici https://n1info.rs/vesti/veterani-jso-postavili-satore-u-pionirskom-parku-jedna-napo-stapom-gradjane-koji-su-snimali/ pa požurite dok nisu izbrisali.
Don Dusko Posted yesterday at 11:43 AM Posted yesterday at 11:43 AM 1 minute ago, srlepajce said: A policija nista Sumnjivo svakako Sve sto sadrzi sliku bolje slikajte postove Brisu dzukele sve Ovo sto mi zivimo je Orvelova "Farma" Spoiler Lik koji je udarao... 1
Clash Posted yesterday at 11:45 AM Posted yesterday at 11:45 AM 5 minutes ago, Don Dusko said: Neka bude, sami su pristali na njegove igre pa mi nece biti zao ako recimo onaj Pavlovic dobije batine npr..Mada kada bude to on ce se povuci a ostaviti ove tamo.... Ma kakve batine, tu su njihovi drugari da ih štite, da se druže i da uče zajedno, Dačićev sin, Vučevićev sin, Žvalin sin i kćerka, i ostali ministri imaju decu tih godina pa su garant oni svi tu zajedno a biće ako bude trebalo i u subotu da zajedno sa vršnjacima brane svojim telima svetu srbsku zemlju, ognjište i nejač.
duško matić Posted yesterday at 11:53 AM Posted yesterday at 11:53 AM 6 minutes ago, Clash said: Ma kakve batine, tu su njihovi drugari da ih štite, da se druže i da uče zajedno, Dačićev sin, Vučevićev sin, Žvalin sin i kćerka, i ostali ministri imaju decu tih godina pa su garant oni svi tu zajedno a biće ako bude trebalo i u subotu da zajedno sa vršnjacima brane svojim telima svetu srbsku zemlju, ognjište i nejač. Spremaju ispit iz anatomije vučićevog čmara 6 1
Helena Posted yesterday at 11:53 AM Posted yesterday at 11:53 AM Za SNS smo uglavnom znali, ali da je informativna redakcija RTS -a takva, Bujošević, Stefanović, pa i Kovačevićka tolka đubrad, ja nisam znala.
NMX Posted yesterday at 11:57 AM Posted yesterday at 11:57 AM Zanimljiva stvar u vezi sa ovim matorim beretkama je, pored toga što su dede i što su sa štapovima, svako od njih lagano ima solidan body count iz aktivnosti po Bosni, Hrvatskoj i Kosovu. Pa nije ni najmanje slučajno što su tu. To su ljudi sa cirka sedminom mozga koja je upotrebljiva ali i sa istorijom zlodela. Savršena kombinacija da ih staviš baš na to mesto i u te šatore. Sve slučajno, naravno. Tako da ljudi, oprez sa takvima. Ovaj maše štapom ima toliko mozga i krvi iza sebe da će sutra da zamahne pištoljem, neće trepnuti. 17
DameTime Posted yesterday at 11:58 AM Posted yesterday at 11:58 AM (edited) Joj, što volim žene https://x.com/juznevesti/status/1899396655520047154 Nisam ja, ali napisala bih ovako nešto na keca Edited yesterday at 12:01 PM by DameTime
McLeod Posted yesterday at 12:01 PM Posted yesterday at 12:01 PM 7 minutes ago, Helena said: Za SNS smo uglavnom znali, ali da je informativna redakcija RTS -a takva, Bujošević, Stefanović, pa i Kovačevićka tolka đubrad, ja nisam znala. Kakve Kovacevicka ima veze sa informativnom redakcijom RTS?
Drug Crni Posted yesterday at 12:02 PM Posted yesterday at 12:02 PM 3 hours ago, Stiletto said: Ono što će najviše da razpizdi Firera iz našeg sokaka je težak fail DB-a da uopšte i nagovesti ovo od sinoć. Bukvalno ni mrvicu informacije nisu imali. Mnogo volim ovu tvoju konstrukciju LM,ne očekujte da žandarmi spuste štitove..to su ljudi koji nose Oskarovu sliku u novčanicima. Uz slike svoje dece.
Recommended Posts