Clash Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago https://x.com/blokadapravni/status/1899406388473786858?s=46&t=82GmiA9uc9d7wW9szXcB2w Захтевамо од Радио-телевизије Србије да објави овај снимак у Дневнику❗️ Доста је било ширења режимске пропаганде, време је да се истина чује! Zahtev sa Pravnog. Veoma prost i jednostavan zahtev za javni servis. A u stvari pomeranje bulje. 11 1
Kooineeperk Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 9 minutes ago, Čvarkov said: 1 hour ago, woolgatherer said: prigodan ulaz i definitivna potvrda da je rec o pacovima Expand Očekujem i da mindža kornjače krenu kroz istu rupu da se ne bi neki pacov predomislio. Jedinu novinarku iz podzemnih prolaza koju priznajem je... Spoiler 7 3 2 2
deez nuts. Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nijedan od ovih naziX linkova se ne moze otvoriti.
Clash Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 6 minutes ago, Helena said: https://x.com/MiikiAleksic/status/1899406357054321131?t=QqVCy8LSF6xyBbM2TAVN9g&s=19 Miroslav Aleksić piše da je "stigla vojska" A doveo Zvala neke vojne veterane i JSO veterane 6 minutes ago, deez nuts. said: Nijedan od ovih naziX linkova se ne moze otvoriti. Ima algoritam, ne mogu antife da otvore. 12
Čvarkov Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 6 minutes ago, deez nuts. said: Nijedan od ovih naziX linkova se ne moze otvoriti. @DJ_Vasa blokirao twitter. 1 1 8
DameTime Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nenadležni: dođe na rts da proda priču kako zna sve što studenti planiraju, da će u subotu pokušati da izazovu nerede, upadnu u skupštinu itd. Studenti: dva sata kasnije blokiraju zgradu rts-a u BG i rtv-a u NS, pokazujući tako u real tajmu da nenadležni nema pojma šta se dešava, kao i da je sinoć zapravo iznosio sopstvene planove za 15.3. 20.12.2024. pretio je kobrama, koje mogu da izađu i za 6-7 sekundi "razbacaju" studente 10.3.2025. preti da će ih pustiti u skupštinu na 5-10 minuta, pa će onda "država pokazati svoju snagu" Granice se konstantno pomeraju i ne preostaje mu ništa sem praznih pretnji, jer ga se niko više ne boji. Dobro, sem možda radnika rts-a. Narodskim jezikom rečeno, usrao se do leđa. Na većini snimaka možete videti njegov mahnit pogled, prekida Koferče (zna da će ga ovaj izdati prvom prilikom) i napušta kzm, ima tremor u levoj ruci i sve više eskalira sa ponašanjem i izjavama. Na kraju će stvarno biti jedini političar kome je pošlo za rukom da potpuno ujedini srpski narod: Čačane i Užičane, studente državnih i studente privatnih fakulteta, desničare i komuniste, sve generacije... Svi žele da ga gledaju kako tuca kamen tamo negde daleko. 13
Pletilja Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 25 minutes ago, srlepajce said: https://x.com/KosovoJeSrbija0/status/1899393391982420143?t=7RQ73X_KmoK1cafVPJIkJA&s=19 Imt hale pune traktora Misli da blokira puteve Jutros, na N1, prilog koji je snimio neko ko se pretstavlja kao novinar: ogroman shleper prvozi traktore, a sam shleper BEZ TABLICA, kako napred, tako i pozadi. Da ne verujes rodjenim ocima! Ne moizes vise da kazes da su od vrste koja bi i rodjenu majku prodala, ovi su od onih koji bi i rodjenu decu prodali. Edited 19 hours ago by Pletilja 3
Урош19 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ja samo da prošetam novu profilnu, avatara šta je već 2 9
Smrtokapa Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 minute ago, Pletilja said: ovi su od onih koji bi i rodjenu decu prodali Ne samo da bi, nego to i aktivno pokušavaju da urade.
Pletilja Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 minute ago, Урош19 said: Ja samo da prošetam novu profilnu, avatara šta je već Urose, dobro ste? 1 9
Dzo23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Upravo viđoh kako jedan vojnik iz Pionirskog parka udara prolaznika palicom. Ovo je strašno. U subotu moramo definitivno završiti s ovim zlom, nema druge. 1
Урош19 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Dugo su i izdržali ćaciji da glume studente, sad već rade jedino što znaju
Pletilja Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 3 minutes ago, Dzo23 said: Upravo viđoh kako jedan vojnik iz Pionirskog parka udara prolaznika palicom. Ovo je strašno. U subotu moramo definitivno završiti s ovim zlom, nema druge. Penzosi JSO.... https://www.facebook.com/vesna.mrcela/videos/1012523270749797/?notif_id=1741691234438912¬if_t=close_friend_activity&ref=notif
Kooineeperk Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Vojni satori i vojska u Pionirskom parku! Nepomenik je odlepio... Daj bre zatvarajte to u ludnicu dok ne bude kasno! edit: citam da nije zvanicna vojska nego neki veterani (koji imaju vojne satore koje znamo odakle im). OK, taktika zastrasivanja... Jadan i bedni copy/paste pravog studentskog pokreta. Edited 19 hours ago by Kooineeperk
woolgatherer Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 12 minutes ago, DameTime said: Svi žele da ga gledaju kako tuca kamen tamo negde daleko. sto kaze cvijetin milivojevic treba ga prvo dve godine drzati u zarobljenistvu sopstvene funkcije i svojih 8 ustavnih nadleznosti, svesti ga na nivo tome nikolica i milana milutinovica, sam bi posle toga trazio zatvor 5 4
Kooineeperk Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 7 minutes ago, Dzo23 said: Upravo viđoh kako jedan vojnik iz Pionirskog parka udara prolaznika palicom. Ovo je strašno. U subotu moramo definitivno završiti s ovim zlom, nema druge. https://x.com/MilenaNLJ/status/1899406314264031741 1
Cavani Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 9 minutes ago, Урош19 said: Ja samo da prošetam novu profilnu, avatara šta je već Lici mi na nekog lika iz Sundjer Boba sto klinac gleda svaki dan, ne mogu jos da provalim kojeg. Neku ribu svakako.
Mina D. Harker Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 9 minutes ago, Урош19 said: Ja samo da prošetam novu profilnu, avatara šta je već Presječe me, moraću da te stavim na IL 😝 2
JohnnyDragon Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Da bi ste otvrili link sa Tnjitera morate imati nalog. Edited 18 hours ago by JohnnyDragon
Урош19 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Cavani said: Lici mi na nekog lika iz Sundjer Boba sto klinac gleda svaki dan, ne mogu jos da provalim kojeg. Neku ribu svakako. Bubble Bass da nije?
Cavani Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Урош19 said: Bubble Bass da nije? Hahahaha bravo 2
Don Dusko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 14 minutes ago, Урош19 said: Ja samo da prošetam novu profilnu, avatara šta je već Urose ne testiraj me. :D 1
DameTime Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, JohnnyDragon said: Da bi ste otvrili link sa Tnjitera morate imati nalog. Imam nalog i sinoć nisam mogla da otvorim linkove ili ih otvara 100 godina, nije do toga. Bez naloga mogu da se otvore linkovi i vidi sadržaj tvita, ono što ne može da se vide su komentari i sl.
Don Dusko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 8 minutes ago, Kooineeperk said: https://x.com/MilenaNLJ/status/1899406314264031741 Au kako se jezim kad vidim crvene beretke. Zlocinacka organizacija. 6
Recommended Posts