DJ_Vasa Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 Već vidim naslov u Svinjformeru: Đilas, Šolak, ustaše, CIA, Vatikan i domaći izdajnici preuzeli RTS 2
Don Dusko Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 13 minutes ago, srlepajce said: Sps preletaci nista cudno Odjebati ih u sirokom luku. 1
drgnk Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 8 hours ago, srlepajce said: Ovo je isto jako vazno Radnici "Apoteka Beograd" sutra Ljudi tri meseca nisu primili platu a hoce da ih "kupi" ni manje ni vise Mocart kladionica 🤮 Ovo za Mocart kladionice sam i ja čuo. Baš me je bacilo u bedak. Jbt. ukidaš apoteke zbog kladionica (verovatno finansijer stranke bacio oko na poslovni prostor). Taman kad pomisliš da ne postoji dno koje oni nisu u stanju da dosegnu, iznenade te iznova, i iznova. 2
Clash Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 5 minutes ago, Perkos2 said: Jedna lasta ne čini proleće, žao mi je što rušim sneška ali u Hrvatskoj o obnovi Jugoslavije ne sanja ni 1% tamošnjih stanovnika. A brate, ko prica o obnovi Jugoslavije i tim stvarima? Cela prica je da neko iz Hrvatake podrzava nekoga u Srbiji u borbi protiv korupcije, javasluka i bahatosti i u borbi za pravdu. I niko ne prica o Jugoslaviji, Tompsonu, BMK, Kosovu, Oluji… Kako treba reagovati na, po meni, cistu i iskrenu podrsku? Hvala Vam ali Tompson, Oluja sta imate reci o tome? 22 1
mare80 Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 38 minutes ago, DJ_Vasa said: Možda je Bujošević rešio da ode u partizane četres' pete 1 3
McLeod Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 12 minutes ago, Clash said: A brate, ko prica o obnovi Jugoslavije i tim stvarima? Cela prica je da neko iz Hrvatake podrzava nekoga u Srbiji u borbi protiv korupcije, javasluka i bahatosti i u borbi za pravdu. I niko ne prica o Jugoslaviji, Tompsonu, BMK, Kosovu, Oluji… Kako treba reagovati na, po meni, cistu i iskrenu podrsku? Hvala Vam ali Tompson, Oluja sta imate reci o tome? Pisi cesce 1 1
Урош19 Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 (edited) Kakvi ludaci su ovi na protestz što nisu pustili novinarku RTS da priča u dnevniku ali ajde, bar smo imali 7-8 minuta uključenja sa protesta, još jednu vest pa tek onda poglavicu. Edited February 1, 2025 by Урош19
zoran59 Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 (edited) 23 minutes ago, Clash said: A brate, ko prica o obnovi Jugoslavije i tim stvarima? Cela prica je da neko iz Hrvatake podrzava nekoga u Srbiji u borbi protiv korupcije, javasluka i bahatosti i u borbi za pravdu. I niko ne prica o Jugoslaviji, Tompsonu, BMK, Kosovu, Oluji… Kako treba reagovati na, po meni, cistu i iskrenu podrsku? Hvala Vam ali Tompson, Oluja sta imate reci o tome? Uzalud pises, Clash. Perkos sve gleda kroz nacionalno (nacionalisticko?) socivo. Moja porodica je "mesana" (ako cemo "nacionalno/etnicki). A ipak sam na Mostu slobode u NS - samo virtualno. Netjaci iz Beograda su tamo, svako malo mi posalju neku fotku. Netjakinja me malo i ukljuci "uzivo" da nesto kazem preko WhatsApp (ne drzi me stalno na "live" vezi da prebrzo ne potrosi bateriju). Tokom godina, ziveci u USA, ponekad sam netjacima poslao nesto malo. Da pitas Perkosa, to moju beogradsku familiju cini "zapadnim placenicima." edit: gramatika Edited February 1, 2025 by zoran59 4
Volter Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 3 minutes ago, Урош19 said: Kakvi ludaci su ovi na protestz što nisu pustili novinarku RTS da priča u dnevniku ali ajde, bar smo imali 7-8 minuta uključenja sa protesta, još jednu vest pa tek onda poglavicu. Pogrešili su, korektno je izveštavala i trebali su da joj dozvole da se čuje. Kamerman u jednom trenutku namerno pomera kameru levo kako bi se video kompletan transparent. Tako da je bio okej izveštaj. 5
DameTime Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 17 minutes ago, srlepajce said: 😄 Hahahahah najeba on u Rasinskom okrugu... k'o žuti 5 1
Helena Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 2 minutes ago, Volter said: Pogrešili su, korektno je izveštavala i trebali su da joj dozvole da se čuje. Kamerman u jednom trenutku namerno pomera kameru levo kako bi se video kompletan transparent. Tako da je bio okej izveštaj. Govorila je posle. A pogrešili nisu, mnogo im je trebalo da se sete da su novinari. 1
DJ_Vasa Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 1 minute ago, PorodicneVrijednosti said: Lajk ako si za Cacak metodu Meni je otac iz tih krajeva i imam familiju koja tamo živi, pa mogu nešto da kompetentno kažem: Čačani su zeznuti kad im neko stane na žulj i nije uputno zezati se sa njima. I ovi iz Rasinskog okruga su bili fini kao Novosađani, ali mislim da bi mu bukvalno rekli to što piše da se tamo kojim slučajem zatekao.
Volter Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 (edited) 3 minutes ago, Helena said: Govorila je posle. A pogrešili nisu, mnogo im je trebalo da se sete da su novinari. Jeste kasnije, mada i tada nije se baš jasno čula zbog zvižduka. Ona da ima pameti i hrabrosti pre uključenja je mogla da kaže ljudima da je bolje ne zviždati kako bi ljudi čuli istinu, da će korektno pričati, izvestiti o ogromnom broju ljudi i nikad većem skupu u Novom Sadu. Edited February 1, 2025 by Volter 2
DJ_Vasa Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 3 minutes ago, DameTime said: Hahahahah najeba on u Rasinskom okrugu... k'o žuti Kako reče narodna mudrost - tovari magare dok su mu noge u blatu. 1
Čvarkov Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 31 minutes ago, srlepajce said: 😄 U svakom gradu postoji taj jedan napredni baja bez osnovne škole i dana radnog staža koji se pita za svako radno mesto. 13
Clash Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 1 hour ago, Урош19 said: Razumem ja da moraju i žene od 50 godina da pumpaju ali ovaj hor je jaka krindžoteka Cuti Urose, bolje nego da su tradicionalno za NS doveli Frajle. 1 3
srlepajce Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 Ali ovaj klempo Martinovic kao neki baja kuku
Don Dusko Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 2 minutes ago, Čvarkov said: U svakom gradu postoji taj jedan napredni baja bez osnovne škole i dana radnog staža koji se pita za svako radno mesto. POTPISUJEM. 1
Cavani Posted February 1, 2025 Posted February 1, 2025 (edited) Vucic: Raste bes vecinske Srbije Bes vecinske Srbije: Edited February 1, 2025 by Cavani
Recommended Posts