Jump to content

Studentski i građanski protesti i blokade 24/25

Henry Chinaski

Recommended Posts

5 hours ago, PorodicneVrijednosti said:

Ni meni niko nije ogavniji od DJV. Bio bih spreman doci u Bg o svom trosku plus moja hrana i smjestaj samo da mi ponude mogucnost da ga sutam nogama od Hrama do Kalemegdana. 

A ja iz Australije. I još bi da platim.

• Like 1

31 minutes ago, Smrtokapa said:

I posle se pitaju šta Srbija ima da ponudi stranim turistima.

Jel se šutiranje plaća po satu ili po broju (minimum 1000 pretpostavljam)?

Takođe, hoće li biti nekog porodičnog popusta ili popust na ekstra išutiranog (na primer, da li ima neki paket sa Nestorovićem)?

Pitam za prijatelja, koji misli da je to sjajna ideja btw. Dobra za fizičko i mentalno zdravlje. Kaže da imaš talenat za preduzetnika. 

Edited by Darko
  • Like 1

Just now, fancy said:

Ma ne sumnjam da je otišlo i već stiglo gde treba, ali ne komentrišemo sad drušvenu mrežu nego jbn horor, dno dna današnje Srbije.

Slažem se, ali tamo će joj pre neko pomoći.

@DameTime Ima snobova puno, ali video sam itekako da pomažu ljudima kad im je nevolja. Nekoliko puta su likovi zapošljavali direktno samohrane majke tamo.

Ma pitanje je, ako je studentkinja i ovo njena drugarica, da li uopšte imaju LinkedIn... a Twitter jeste definitivno brži u ovakvim reakcijama.  

Nekako je LilnkedIN uvek bio više orijentisan ka B2B komunikaciji, plus što kaže Dame, tamo tek budala ima kolko nećeš...

3 minutes ago, DameTime said:

Na LinkedIn-u su neretko veći idioti, dok se na Twitteru češće dešava da pomoć odmah stigne. 

Da apsolutno, LinkedIN je definitivno bio crna rupa svih mreža... no izgleda da se i to polako menja zadnjih nedelja.  

• Like 2

Ako zanemarite, doduše ogroman broj, wannabe lajf koučeva na LinkedIn, prilično je puno normalnih i pametnih ljudi. Doduše, zanemarivanje lajf koučeva je težak zadatak jer tamo su svi u nekom dreamlandu kako bi posao trebalo da izgleda a ne kako jeste.

• Tuzno 1