wwww Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Sta lupeta ovaj Govedarica o tome da je Samprasu bilo lakse da bude YE#1 jer je on samo akumulirao poene, nije ih branio?!?!?! On je totalno odlepio! Kao da je jeo bunike! Kako ga Viskovic uopste trpi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Ja i zaboravila na njih, što se ne odmore od Torina ko ljudi, očigledno još nisu pri sebi Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 (edited) Quote Starting in 1990, in conjunction with the expansion of ATP purview as the new men's tour operator, the ranking criteria were replaced with a 'best of' system modeled after competitive downhill skiing.[4] This 'best of' system originally used 14 events but expanded to 18 in 2000.[4] Quote the new ATP Tour in 1990 introduced the ‘Best of 14’ ranking system, where a player’s best 14 results from the previous 52 weeks counted towards his ranking. “I believe the genesis of this system may have come from the Swiss player Heinz Gunthardt and his familiarity with downhill skiing, where only a certain number of best runs ‘counted’.” Quote In 2000, to further encourage participation at the Grand Slams and the ATP’s premier series of nine tournaments (now known as ATP World Tour Masters 1000s), the ranking system began to count 18 events for most players. All 13 results at the majors and ATP World Tour Masters 1000s would count, as would a player’s best five performances at the five International Series events [now ATP World Tour 250s and 500s]. https://www.atptour.com/en/news/heritage-1973-atp-rankings-celebration-part-ii Edited November 23, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Kad su isli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 (edited) poceli u 7. Viskovic se odmah na pocetku izvinio jer su umorni, kaze da se on oseca kao da ima dzetleg. Ali Govedarica vec u prvih 10-15min "briljira". Da cujes kad krece da prica o Novakovom igranju mastersa ove godine. Kao da je drogiran. Govedarica priznao da se "zapetljao u nekim svojim mislima i pokusajima pojasnjenja" kad je pricao o mastersima "pa to vise ni na sta nije licilo". Dobija pozitivno brojanje za priznanje greske. Edited November 23, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Ovaj Govedarica je lud, ozbiljno Visko ga je ispravio to za Samprasa, ali koliko je ovaj bio ubedjen da je tacno to sto prica, onda je i Viska zbunio Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 imai su sad par solidnih komentara povodom Novaka i vakcinacije (uz par gresaka u koracima). Recimo, Viskovic je podsetio na cuvenu Novakovu izjavu da on ne veruje u operacije, a ovamo se kljuka raznoraznim lekovima da izdrzi bol, pa je na kraju ipak otisao na operaciju od 7min i posle 7 dana mogao da izadje na teren. Viskovic objasnio da postoji velika verovatnoca da i ostali slemovi urade isto kao AO, tj. da uslov za igranje bude vakcinacija, sto ce znaciti da Novak (ako se ne vakcinise) stavlja tacku na osvajanje GSova (i svoju karijeru). Pa ako tako resi - to mu je sto mu je. Visko kaze da ce on, naravno, postovati njegovu odluku, ali onda nema posle da se zali (ovo poslednje je moj komentar). Govedarica je rekao da mnogo ljudi gleda sta novak radi pa onda u skladu s tim odlucuju da li ced da se vakcinisu ili ne (nesto bas ne verujem, ovde kod nas na forumu imamo samo jednog kolegu forumasa koji je to izjavio, od svih Novakovih navijaca), ali je dodao da onda taj narod treba da zna da ce u slucaju zaraze Novak imati najbolji moguci medicinski tretman, a oni ce zavrsiti u Batajnici. Sto je potpuna istina. Viskovic rece da je sad 6.12. poslednji rok za vakcinaciju da bi se ucestvovalo na AO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 a jel postoji mogucnost da oni nesto znaju o novakovom vakcinalnom statusu ili su deo njegove sprdacine ( ako jeste ) po tom pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Ja mislim da oni i nemaju tako prisan i blizak odnos s Novakom. Mozda dobiju neku informaciju od Pralice, mada ne verujem. Pralica radi kod Novaka i sigurno nece da ugrozi svoj posao (mada je i pitanje da li on zna te detalje). Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 nista , novak ce morati da saceka da se virus "samounisti" ako pre toga on to sebi ne uradi, naravno pod uslovom da je nevakcinisan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Viskovic sad tvrdi da Srbija u DC ide na Spaniju ili Rusiju u QF ako pobedi u grupi (u Insbruku). Sto je netacno. Pobednici grupa u Insbruku (C i F) igraju medjusobni mec u Insbruku u utorak, a pobednici madridskig grupa (A s Spanijom i Rusijom i B s Kanadom) igraju protiv 2 najbolje drugoplasirane ekipe u sredu i cetvrtak u Madridu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 (edited) tenisko novinarstvo... Quote (From a guy who slut-shamed a female player in public to try to destabilize an opponent during a match, it’s not surprising) Edited November 26, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 mala rasprava oko toga sta je novinarski posao, odnosno posao teniskog novinara: ovo sto je Jose napisao se ne uklapa u ono sto mnogi teniski "novinari" rade ovih dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 "Ako Italijani već ne mogu da naprave brejk, najbolja šansa im je da čekaju do taj-brejka pa da pokušaju tako da dobiju set" A koliko još drugih mogućnosti imaju ako je ova najbolja? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 https://www.dailymaverick.co.za/opinionista/2021-11-30-alternative-nominations-for-the-2021-persons-of-the-year-award/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 Nisam ni hteo da kliknem na tekst, ali da priupitam ko je ovaj uopste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 "Važno je da je Krajinović odigrao tri dobra udarca u ovom poenu" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 Takoreci,Djokovic propo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Ako kojim slucajem Vojin Velickovic,glavni teniski novinar "Sportskog zurnala",cita ovaj forum,da mu porucim da mi se napase polnog organa..govedo jedno antivaksersko! I smece ljudsko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 gugla sportski zurnal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 29 minutes ago, Boxy said: gugla sportski zurnal Ma jok..umem ponekad da ga izlistam uz soljicu espresa..produzenog.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Ma salim se, nego sam pokusala da nadjem clanak koji te je tako iznervirao, ali na portalu nisam nista nasla Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 1 minute ago, Boxy said: Ma salim se, nego sam pokusala da nadjem clanak koji te je tako iznervirao, ali na portalu nisam nista nasla Dobro je, i ja sam tako shvatio. Neizmjerno sretnim me čini da sam bolje razumio jednu ženu nego Crni 😄😉🙂😛 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts