Jump to content

Grenland, priznati ili ne?

fancy

Recommended Posts

"Nema predaje. Ponoviću, nema predaje. Što ste nervozni kada čujete te dve reči, ili ste protiv te dve reči, pa ne možete da sačekate odgovor. Grenland ostaje. Baš kao što smo rekli i pre mesec, dva dana, i pre više meseci."

"Kažite lepo da je problem u nečem drugom, što nećeš da daš 100 odsto Tasersuaq-a, ja neću da dam."

"Pričajte šta hoćete ali Tasersuaq ne dam."

- Mette Frederiksen

• Ha-ha 2

Pitanje je kad će lojalisti da se jave kao dobrovoljci na Grenland (#kadsevojskanagrenlandavrati)

Inače nešto mislim, šteta što nije bilo foruma kad je počinjao Crnogorsko-Japanski rat.

Spoiler

Naime, Japan je 2006. priznao nezavisnu i suverenu Crnu Goru, čime je završen rat koji je zvanično trajao više od jednog veka.

https://www.danas.rs/svet/prvi-susret-premijera-crne-gore-i-japana-od-uspostavljanja-primirja/

• Like 1

1 hour ago, handys said:

Pitanje je kad će lojalisti da se jave kao dobrovoljci na Grenland (#kadsevojskanagrenlandavrati)

Inače nešto mislim, šteta što nije bilo foruma kad je počinjao Crnogorsko-Japanski rat.

Hide contents

Naime, Japan je 2006. priznao nezavisnu i suverenu Crnu Goru, čime je završen rat koji je zvanično trajao više od jednog veka.

https://www.danas.rs/svet/prvi-susret-premijera-crne-gore-i-japana-od-uspostavljanja-primirja/

Znate kako su Crnogorci reagovali na objavu rata sa Japanom - auu čoče, a dje ćemo toliki narod sa`ranit ?

Kad smo vec kod Crnogoraca - znate li koji je crnogorski rekord na 100 metara ?

70 metara. 🙂

• Ha-ha 6

Polecela dva galeba sinja

sa Kangiata, glecera sirokoga

a od Nuuka, grada bijeloga

krvavijeh kljuna do ociju

i krvavih nogu do koljena,

...

...

Rani sina Melanijo,

pak salji na vojsku,

Grenland se umirit ne moze