Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

Iskreno nisam ocekivao da izgubi Denver od Cikaga, ovo je bas bonus da upotpuni jos jedno divno vece u asocijaciji gde su Lejkersi pobedili, Majami pobedio posle 2 produzetka (da ne pricam da su mi Herro i AD sabili za fantazi kao i ostatak tima) i na kraju Cikago okrenuo Nugetlije. 

Veceras protiv File, ne igra Embid, sad javise da ne igra ni Pol Djordj (+Dramond, Caleb), a nismo tamo dobili ja mislim nijednom od formiranja LBJ+Davis dua ovako iz glave. Sad je ogromna sansa, naravno veliki oprez jer je Fila dobila prethodne 2, i Meksi, Ubre, Jabusele igraju dobro i trude se a ima tu nekih zanimljivijih rukija poput Justin Edwardsa ili ovaj Riki savetodavac + iskusni veterani kao Gordon i Lowry koje nikad ne treba potceniti. AD je u opasnoj formi i radi mu poludistanca, a ovde pod kosem stvarno nema ko da ga sacuva -> Najozbiljniji cuvar bice mu Jabusele. Eto prilike za jos jednu brutalnu partiju. Hacimura je neizvestan, nadam se da se vraca jer bi nam bio izuzetno koristan ovde. Jedva cekam da vidim Vandu u akciji ovde, sigurno ce daviti Meksija.

Potez tekme sinoc:

I taman kad je sve krenulo lepo, u nizu smo pobeda i prilici da ugrabimo najvisi seed u poslednjih 4 godine (4th), Fila ne moze da utera kos dobar deo prve cetvrtine i Dejvis se povredi, ovog puta abdomen strain dakle nova povreda. Negde krajem 1/4, samo je namrsteno izasao drzeci se za stomak a trenutak povrede niko nije uhvatio. Redick malo istrolovao sa random minutima za Bronija u 2Q. 

I naravno da nas Riki Council i Erik Gordon sahranjuju. Nema trika da mi dobijemo ovde, znao sam

Edited by delgado

Zanimljiva situacija, Bron dize ruku da je napravio faul na Jabuseleu, ja se cudim jer ovde i nije napravio faul vec mu je iscupao loptu nakon sto mu je Dorke prikljestio ruku. Kad ono, Bron probao da preuzme faul na sebe jer je to Dorketov peti 😄  Brone, Brone.. Inace, Fila ode na +19, Kljaka abdomen strain ne da se nece vracati nego ko zna koliko ce da odsustvuje sada, igraci umorni od b2b, nema Vinsenta i Vande, Dorke 5 licnih, pustamo tekmu niz vodu, tacno sam znao da nesto mora da se desi da nas Fila pregazi pa makar i sa 3 krstena igraca i vecem G-ligasa i staraca. 

EDIT: Potopise nas ozbiljno, na kraju se i zajebavaju, Ricky Council kuca iza ledja u kontri i te fore, rasturi nas momak. Meksi se vec ozbiljno isprdao, Oubre takodje odlican. Hejs je toliko vrljav i smotan zali boze onih fizikalija apsolutno je tragicnog kosarkaskog IQa i koordinacije. Broni je jedan od najgorih igraca koje sam ikad gledao i koji je krocio na NBA terene. 

Ozbiljna zamerka Redicku sto je uveo Kneleta u 3Q posle 7min kad je tekma bila resena, a decko je opet u dobroj pucackoj formi i danas je moglo da se igra na njega svaki napad koliko je bio raspolozen, isao je i na prodor i imao par dobrih kucanja. Zavrsio mec sa 24p za samo 20ak minuta u ovako skracenoj rotaciji. 

Edited by delgado

13 hours ago, 40Wins said:

Da raskrstimo sa GM Vladinim nasledjem.

bome dok se luka ne penzionise, begli treci ce biti duh sakramenta :lol_2:

@delgi

sta ti je covece pustamo. obaramo formu pred ol star.

On 1/25/2025 at 7:00 AM, Bugl Khan said:

Moguće da sam zapamtio da su išle cijele utakmice jer sat i pol traje snimka. Jesu išle snimke kasno navečer kad? jer znam da sam poniči gledao NBA. možda tek od 1996 kako kažeš.

Mislim da je pocetkom 1996. krenula cuvena emisija 'Noc kosarke', koja bi isla obicno u noci sa petka na subotu, sa lajv prenosom. Ali prvo finale koje je u Hr islo lajv je 1996 finals.

Sjecam se da bih obicno plejof snimke pratio na DSF-u. Uglavnom Jutu i Finiks i Hjuston.

Edited by Kosta