Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

5 hours ago, Marko said:

PodZemunski 😎

Usput, sad sam vidio da imaju u statistici boxout (građenje). U sezoni 2017/18 najgori tim Minesota imala 25 građenja po utakmici.

Ove sezone u prosjeku najviše građenja ima Miami, šta mislite sa koliko? Staviću u spojler.

Spoiler

9 građenja po utakmici 😮

Edited by Princeton
  • Like 1
  • WOW 4

Lavmælt Morsom ne da ne igra obranu, nego se doslovno miče s puta kad protivnik napada.

On 12/20/2024 at 10:34 AM, Dzo23 said:

Denver posle Vasingtona izgubio i od Portlanda. Prejako 😄

Kakvi diletanti vode tu franšizu, nevjerovatno. Ljudi su dali neke ozbiljne igrače

da bi na kraju doveli raspalog Vestbruka. Treba i to znati. 🙂

O čemu ti? Ako netko nije problem u Nuggetsima, to je Westbrook. I nisu nikoga dali da bi ga doveli, svakako ne "neke ozbiljne igrače".
Boldano je istina.

On 12/17/2024 at 7:54 PM, Урош19 said:

Nije mi dobro

20241217-185047.jpg

Jel to ova "Why So Serious" knjiga?

Kyrie tada nije Kyrie danas. Podkast Pe isto ništa. Butler bi bio ubod. Ali to je ono hindsight je 20/20, Monday morning QB, general poslije bitke, Darko "ćerke" Miličić ili Melo....Bender 4. pick ilI Zu 32. pick.

Btw, Davis u 3/4 zabio prve poene. Zabio ih tako što je Sunce ciglario, pa ovaj nekako došao do lopte. Ili neki dan, AD u 4Q bez poena, ali je Shit Lowkey šutnuo 24 puta.

Da je bar Divac još uvijek GM Kingsa. Nnajija, Šarića i Holmesa za Foxa. 3 visoka ko 3 Treća Marvina

Edited by Bugl Khan
  • Tuzno 1

On 12/18/2024 at 12:02 PM, Урош19 said:

To bi bilo idealno ali nešto mislim da ga Hawksi ne bi dali pa zato neću da se ložim na to

Hawksi ga se žele riješit, ali MPJ za njega i još nekog iz Hawksa je promašaj po meni. Prvo jer je MPJ 6 godina mlađi, a trenutno igra sezonu di pokazuje da nije samo šuter.

On 12/18/2024 at 11:50 PM, Shonewizard said:

Kakvi idioti, ovo ne bih očekivao ni od domaćih pilićara 🤯 Na kraju mali ipak dobio PS5 uz izvinjenje Hornetsa 😄 

To su Charlotte Hornetsi. To bi izveli Clippersi dok ih je vodio onaj što ga cura sramotila dovodeći afroamerikance u njegove interijere. I to je to.