PorodicneVrijednosti Posted December 9 Share Posted December 9 Estetski ugodne ko Kumho na celicnim felgama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 9 Share Posted December 9 Moćan je tapacirung, ko kancelarijska vrata Jataganca 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 9 Share Posted December 9 Simpa je Memifs ove godine. Prvi napad lige, bez nekog posebnog šuta za 3, drugi po asistencijama, prvi po blokadama... Naravno, uvek stoji pitanje da li ostanu zdravi i da li Ja može da izdrži da ne napravi neko sranje, ali za sada su top. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 9 Share Posted December 9 Glavna prednost Memphisa je sto imaju bukvalno 15 korisnih NBA igraca pa bez problema mogu nadoknaditi odsustvo Moranta ili Banea, pogotovo protiv losijih protivnika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted December 9 Share Posted December 9 5 hours ago, Bivši Nugetlija said: Ovo je sezona koju Jokić igra za sebe, tako i treba jer uskoro ima 30, poslednji je čas za jednu takvu sezonu u kojoj bi mogao osvojiti nagradu za najboljeg poentera, skakača ili asistenta. Sto ne bi mogao ovako igrati i sa 33? Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 9 Share Posted December 9 1 hour ago, Bojdo said: Sto ne bi mogao ovako igrati i sa 33? usporice dosta cim predje 32. Evo ja se mucim da skinem 5 kg sad, a uvek sam mogao lagano da iskorigujem kilazu 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted December 9 Share Posted December 9 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 9 Share Posted December 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted December 9 Share Posted December 9 (edited) 1 hour ago, 40Wins said: usporice dosta cim predje 32. Evo ja se mucim da skinem 5 kg sad, a uvek sam mogao lagano da iskorigujem kilazu 😄 Pogledaj Bogdana, i dalje je na najvisem nivou a uskoro puni 33. Jokic igra na tehniku, lucidnost i mozak. Butler je sa 33 imao PO iz snova. Edited December 9 by Bojdo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 9 Share Posted December 9 1 hour ago, Grunf said: Takoreći gravediggers Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted December 9 Share Posted December 9 16 hours ago, delgado said: Bronny ulazi u kratkom gerbidzu i udara blokadu ;D klac bananu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 10 Share Posted December 10 14 hours ago, DameTime said: Takoreći gravediggers Jedan je ovde gravediger, ostali su spectators. Al dobro, za ovog što kopa se zna da je grobar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted December 10 Share Posted December 10 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 10 Share Posted December 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 10 Share Posted December 10 Da li se 1/4 finala ovog NBA kupa racunaju u RS skor? Kontam da se tekme u Vegasu ne racunaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 10 Share Posted December 10 (edited) On 12/9/2024 at 11:44 AM, Chaos Is Me said: Ne postoje reči da opišu njegovu igru trenutno, ušao je u matrix. Međutim, ni to ih ne dovodi do ciljeva ako Murray nastavi ovako, neće preko noći Porter i Gordon postati kreatori niti će Westbrook nabaciti šut, niko će neko od ovih g ligaša oko njih procvetati. Smejase mi se kad sam reko da je Denver mogao da dobije slican delivery od nekog bogdana bogdanovica za 2/5 ugovora koji ima Murray. I to je bio moj statement kad su osvojili titulu. Ja zaista mislim da ima brdo bekova u NBA koji mogu da rade to sto radi Murray u paru sa Jokicem, za mnogo manje para od 36 miliona, i sa mnogo manje povreda i propustenih utakmica. Murray bez Jokica bi bio nekakva druga/treca violina neke bezvezne ekipe na Istoku. I mnogi neglavni igraci nejakih timova bi bili ono sto je Murray. Glupo je da kazem da je bezvezan igrac, jer nije. Ima te clutch momente (jako precenjena kategorija), i ima ono sto bi moglo da se izvuce iz jos mnogo americkih guard scorer-a. Kao sto je od njega napravio boljeg igraca, Jokic bi to uradio i sa nekim drugim igracem, tako da je trebalo da ga trade-uju kad je napravio neki value. Prosto, 80% americkih scorera bekova koji su zavrsili u NBA imaju u sebi to sto je Jokic otkljucao kod Murray-a. Edited December 10 by BattleBender 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 10 Share Posted December 10 45 minutes ago, MC Thunder 2 said: Da li se 1/4 finala ovog NBA kupa racunaju u RS skor? Kontam da se tekme u Vegasu ne racunaju? Samo se finale ne računa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 10 Share Posted December 10 Jeste Jokic njega cinio boljim igracem nego sto u vakuumu jeste (izgledao kao legit All NBA igrac sto definitivno nije) no ona sposobnost trpanja iz driblinga kakvu je imao u PO 2023. i prije toga jos u bubbleu u Orlandu je poprilicno ozbiljan kvalitet kakav ima malo bekova. On ni u PO 2024. ni trenutno prosto nema tu sposobnost pravljenja separacije driblingom kakvu je ranije imao usljed fizickog regresa i tu prije svega lezi razlog njegovog naglog propadanja. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 10 Share Posted December 10 15 minutes ago, Barkley#34 said: Samo se finale ne računa. Igraju hou-gsw 1/4 finale. To onda znaci da su te ekipe bile rasproedjene da igraju mozda u nekom drugom terminu ko zna kad, ali da se zbog ukrstanja njihov RS raspored promenio u hodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 10 Share Posted December 10 Pretpostavljam da je tako. Ne znam detalje samo se sećam da je rečeno da će samo finalisti odigrati 83 meča u sezoni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 10 Share Posted December 10 (edited) 19 minutes ago, MC Thunder 2 said: Igraju hou-gsw 1/4 finale. To onda znaci da su te ekipe bile rasproedjene da igraju mozda u nekom drugom terminu ko zna kad, ali da se zbog ukrstanja njihov RS raspored promenio u hodu? Pri pravljenju rasporeda prije sezone svim ekipama je bilo odredjeno 80 umjesto 82 meca kako je bilo prije uvodjenja NBA kupa. Ovih 8 koje su se plasirale dalje dobijaju po dodatne 2 utakmice u RS kalendar u KO fazi kupa (81. im je cetvrtfinale, 82. je polufinale ili mec sa porazenim u drugom QF pretpostavljam), a preostale 22 ekipe dobijaju po 2 meca u cetvrtak/petak i nedjelju (kad se ne igra kup) sa ekipama koje se nisu plasirale dalje. Jedino se finale kupa ne racuna u konacni score u RS. Edit: preostale 2 utakmice ekipama koje se nisu plasirale u KO fazu kupa se dodjeljuju protiv ekipa iz konferencije ali van divizije (koje se takodjer nisu plasirale) i sa kojima u dosad kreiranom rasporedu imaju 3 meca. Edited December 10 by PorodicneVrijednosti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 10 Share Posted December 10 1 hour ago, PorodicneVrijednosti said: Jeste Jokic njega cinio boljim igracem nego sto u vakuumu jeste (izgledao kao legit All NBA igrac sto definitivno nije) no ona sposobnost trpanja iz driblinga kakvu je imao u PO 2023. i prije toga jos u bubbleu u Orlandu je poprilicno ozbiljan kvalitet kakav ima malo bekova. On ni u PO 2024. ni trenutno prosto nema tu sposobnost pravljenja separacije driblingom kakvu je ranije imao usljed fizickog regresa i tu prije svega lezi razlog njegovog naglog propadanja. NBA algoritam je takav da u NBA dolazis kao prva zvezda srednje skola i bitan igrac na koledzu, pogotovo skorer bekovi... I svi koji su takvog profila, imaju u sebi dosta tog kvaliteta, problem je sto vecina timova u NBA ne zna da izvuce taj kvalitet, ili to jednostavno taj tip igre ne moze da se stavi funkcionalno u sluzbu tima. In a way, to madafaka indijanisanje, iliti nesavesno samouvereno pripaljivanje, nije nekakav konstruktivan corner stone kosarkaskog tima, pa zato dobar deo takvih igraca biva priteran da ukroti svoju narav. Takvi igraci, sa ukrocenim naravima ne ubacuju ono sto mogu, i izgledaju losije od igraca sa istim talentom, kao sto je... npr Jamal Murray. I onda dodjes kod Jokica koji takvim igracima da pun smisao. Build-uje im samopouzdanje, nadje im savrsene pozicjie, pomogne mi da nadju savrsen modus igre kako bi njihov modus operandi imao smisla. I onda puni samopouzdanja, pronadjeni, se lepo osecaju u svojoj kozu i rokaju suteve sa jedne noge. Poprilicno sam ubedjen da Jamal Murray kao igrac nije nikakva niti rara avis, niti igrac osobenog kvaliteta, niti taj tip rabote sto on radi je nesto spektakularnije od onoga sto mogu drugi. Samo ima Jokica pored sebe. Ima dzamal mareja jos po ligi. Sa mnogo manjom platom, i mnogo manje injury prone.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 10 Share Posted December 10 Pa svakako da ima jer Murray generalno nije na vecem uzorku nikad pretjerano odskakao ili pokazivao tu uber klasu trpaca iz driblinga. Zato mi je i bila smijesna prica prosle godine kako je toboze pokraden za AS izbor. On je u PO 2020. i 2023. imao te ludjacke serije gdje je izgledao kao All NBA igrac i generalno Lillard u XL pakovanju no taj nivo nikad nije uspio prenijeti na uzorak od 82 utakmice. Nakon ta dva PO izdanja bilo je razumljivo ocekivati da ce ulaskom u prime iskoraciti u tu visu klasu (ne Lillard nivo svakako ali barem na AS nivo) no on je svojim fizickim propadanjem uspio biti gori nego ikad ranije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 10 Share Posted December 10 (edited) Miami izgleda i definitivno trejduje Butlera Edit: GSW, Hjuston i Dalas su njegove željene destinacije Edited December 10 by Урош19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted December 10 Share Posted December 10 Moze batler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts