mr clutch Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 hours ago, ljutikrilo said: bron nije koza i ne smaraj više Nego bradata, rogata jarcina. Alfa muzjak nba lige.
Wook Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Najbolja sezona jednog igrača Hakeemova 93/94: ligaški MVP, Defanzivni igrač godine i MVP finala. Edited 6 hours ago by Wook
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, Darko said: @DameTime, vreme je da ponovo ostaviš onaj legendarni post gde se sumira tema tokom offseason. Ili je to bio neko drugi, zeza me sećanje. Pretpostavljam da zapravo misliš na NBA topik i ko zna koju iteraciju MJ vs Lebron diskusije... Post je originalno @stefan81888-ov, ja sam ga samo izvukla iz sećanja prošle sezone, čini mi se. Taj post je za celu sezonu, btw. Edited 3 hours ago by DameTime 2
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 19 minutes ago, DameTime said: Pretpostavljam da zapravo misliš na NBA topik i ko zna koju iteraciju MJ vs Lebron diskusije... Post je originalno @stefan81888-ov, ja sam ga samo izvukla iz sećanja prošle sezone, čini mi se. Taj post je za celu sezonu, btw. Jeste, taj je. Sada smo u predsezoni chapteru.
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni je Lebron bolji od Džordana a Kari je bolji od Lebrona. Džordan nije ni u top5. 1
Recommended Posts