Jump to content

Recommended Posts

Posted

Porter je i bolji skakač od Johnsona i to značajno. Sve što sam hteo da kažem je da je vrednost tog trejda za Denver u tome šta će ponuditi igrači koje potpišu za razliku u plati između Portera i Johnsona, a ne klasična rokada glava za glavu jer su u tom slučaju imho dobili nešto slabijeg igrača.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Milos 3.14 said:

Otkud narativ da se porter raspadao u PO?

Na osnovu gledanja tekmi u regularnoj sezoni i PO, pa njihovom uporedjivanju.

Posted

meni je neverovatno da se za 1 myles turnera uradi ovakav potez. ajde da za nekog jebackog allstara a ne za mladjeg brooka lopeza. bukvalno ispada da daju 50m godisnje turneru.

• Like 3
Posted

Bolje 50 Turneru nego 50 Lilardu

3 minutes ago, gggggggg said:

meni je neverovatno da se za 1 myles turnera uradi ovakav potez. ajde da za nekog jebackog allstara a ne za mladjeg brooka lopeza. bukvalno ispada da daju 50m godisnje turneru.

Ako već tako gledaš

• Like 1
Posted

Da li može Milvoki da traži onaj disability exception kako se već zove iako su ga otpustili, ako se Lilard penzioniše... meni jedino to ima neke logike ako može i ako imaju neke naznake. 

Posted
28 minutes ago, gggggggg said:

Lilard je bivši igrač. 

Aspolutno svaki cent uložen u njega je bačen. Ovo je ogroman korak napred za Bakse.

• Like 6
Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

+ glavna zvezda nezadovljna.

A Janis se kao ništa nije pitao oko toga, ovo je samo pranje u javnosti.

1 minute ago, gggggggg said:

Kao stub mi je

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

+ glavna zvezda nezadovljna.

Ma ovo je proseravanje, da ne ispadne da je uz njegovu saglasnost urađeno. Kao eto ljut sam, ali šta je tu je, život ide dalje...

1 minute ago, gggggggg said:

Ma daj, kako 😄

Ovi iz Denvera imaju neke dokaze o boravku vlasnika ovih klubova na Epstajnovom ostrvu, nema drugog objašnjenja.

• Like 3
  • Ha-ha 6
Posted

Ok je JoVal za backup centra al ja bih na mjestu Nuggetsa radije potpisao Horforda. Dosta bolji defanzivac i u ovim godinama, pogotvo na switchu plus ima ozbiljan sut i moze bas fino igrati u paru s Jokicem. 

Posted
8 hours ago, Milko Miller said:

Niko ne vredi 14 miliona od igrača koji su slobodni. Ja bih doveo još Horforda i Erika Gordona da popune roster, čisto da imaju još dva veterana posle odlaska Vestbruka i najverovatnije Džordana. A kod Horforda verujem da može da odradi tih 7,8 minuta kad je Jokic na klupi u plejofu. Ali to ćeš uspeti i sa taxpayer MLE za Horforda i vet min za Gordona. Ključna stvar je taj traded player exception u iznosu od 16 miliona. To će biti veoma vredno kad se približi trade deadline jer spakujes Šarića, kome istice ugovor, i neki pick swap i tražiš igrača koji zaradjuje između 6 i 16 miliona i ne moraš da gledas kako ćeš da pogodis tačno plate. 

Ok nisu cekali trade deadline nego samo 12 sati

Posted
2 minutes ago, Barkley#34 said:

Ako bi Lilard potpisao za nekoga najesen ili za godinu dana, da li je Milvoki i dalje u obavezi da isplati sve pare?

Da, Lilard potpiše veteranski minimalac, a ovo leže kao pasivna zarada 😄 

• Thanks 1
Posted
47 minutes ago, mr clutch said:

Na osnovu gledanja tekmi u regularnoj sezoni i PO, pa njihovom uporedjivanju.

Možda ove godine kad je bio povređen, inače je bio jako bitan, pogađao klač šuteve i sveukupno bio bolji nego u regularnom delu 

1 minute ago, Barkley#34 said:

Ako bi Lilard potpisao za nekoga najesen ili za godinu dana, da li je Milvoki i dalje u obavezi da isplati sve pare?

Da

Nagetsi trejdovali šarića i iskoristili TE za redžija, to su imali rok do 6.7. jula.

Sviđa mi se Val kao direktna zamena za Jokića. Horford i Jabusele bi bili bolji jer pokrivaju više pozicija i bolji su defanzivno, ali imaju ovog rukija koji treba da dobije prostor.

Verovatno će sad pojuriti još nekog beka.

• Thanks 1
Posted
14 minutes ago, realno *w said:

Lilard je bivši igrač. 

Aspolutno svaki cent uložen u njega je bačen. Ovo je ogroman korak napred za Bakse.

bolje bi im bilo da su istrpeli jednu sezonu nego ovako da imaju ovoliki prostor u capu za nikoga. to su bukvalno pare za startera. jedino sto ih moze izvuci je neki mladi igrac napravi veliki korak pa da bude jasno 3-4 najbolji igrac ekipe.