Shunsuke Nakamura Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Užasno igra OKC u ovoj seriji. Sinoć su izgubili loptu deset puta samo na ubacivanje u teren. Timski IQ im je baš upitan.
Chaos Is Me Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago U svim analizama pred finale koje sam pratio, skoro nigde nije spomenut Mathurin kao faktor. On je prošao put od maltene glavnog Pacers asseta do potpuno zapostavljenog igrača. Jeste pritup i nije da pomaže u previše segmenata igre ali u pitanju je lik koji kao od šale može da ubaci 20+ i to na najrazličitije načine + ima fizikalije da iznuđuje dosta bacanja. Noćas je TJ McConnell bio bolji Caruso od Carusa. Važna sekvenca Toppina pred kraj, igrao je small ball centra, posebno je ono prikucavanje bilo važno za momentum. 3
ljutikrilo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago odličan posao karlajla ... nejsmit i topin koji su duvali klupe u svojim timovima su postali legit igrači, maturin bio 6. pik, nembhard 31., par pametnih trejdova i evo ih... 1
gggggggg Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago 29 minutes ago, Chaos Is Me said: U svim analizama pred finale koje sam pratio, skoro nigde nije spomenut Mathurin kao faktor. to jer ne slusas goata pogodio je poene i minute 1 2
McLeod Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago On 6/6/2025 at 11:47 AM, McLeod said: Indijana mi nekako ima dusu za razliku od OKCa. Iako bi OKC trebalo ovo lagano da resi, nemaju mi taj sampionski drive i sinergiju. Too soon? 2 2
Shonewizard Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Da li bi potencijalna titula Pejsersa bila najneočekivanija u istoriji lige? 😄 1 1
40Wins Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 34 minutes ago, Shonewizard said: Da li bi potencijalna titula Pejsersa bila najneočekivanija u istoriji lige? 😄 Sigurno neocekivanija od Dirkove.
gggggggg Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago 2 hours ago, Shonewizard said: Da li bi potencijalna titula Pejsersa bila najneočekivanija u istoriji lige? 😄 mislim da bi po kladionicama ovo bilo #1. 2
Recommended Posts