Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Meni su Pejsersi odvratni. Previše se kurčinjaju i provociraju. Daće njima Tanderi po ušima, ja im jemac. 

Nisam znao da postoji borba za trece mesto 😛

• Ha-ha 2
Posted
11 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Hejt prema Thunderu je gotovo univerzalan. Hajde ostatak sveta i nas region, ali ovoliki odijum po juesofej ne pamtim da sam video, a bilo je svega poslednjih godina. 

Hejt prema tanderu je rezultat klasicnih ljudskih osobina da se mrzi sve sto je na putu uspeha, a mimo bilo cijih prognoza (makar do prosle sezone). 1 super zvezda u timu koja je do toga postepeno dosla sa 11.mesta na draftu (bez bilo kakvog Zion/Vembi hajpa) i sutiranja iz Klipana za PG13. Ostalo sve sljakeri, talenti i yet to be zvezde.

Dodas u jednacinu da se vecina sveta dira na Jokica, Luku i Brona i voila.

Disclaimer: navijao sam za denver u seriji zbog Jokica. Uvek cu prvo podrzavati njega, nakon Raketa ofc.

Posted

Da dodam na ovaj MC Thunder-ov odličan post (hehe thunder hehe), sve ovo što se navodi - kako igraju, Shai koji peca faulove, šta im se dozvoljava - je samo pokuša racionalizacije negativnih emocija koje si opisao. Kao, evo postoji objektivan razlog zašto ih hejtujemo, nije to samo onako. Ako se dobro sećam, na topiku uopšte nije bio ovakav odijum prema OKC na početku sezone, tj. dok nisu počeli da deru sve pred sobom. Kao što broj slobodnih bacanja SGA nikog nije mnogo zanimao dok dečko nije postao MVP kalibar.

Posted
3 minutes ago, freethrow said:

Vrlo je prosto, objektivno su gadna ekipa koja igra realno ružnu i prljavu košarku.

Srecom pa ispadose u 1/2 od Vukova.

😁

• Ha-ha 1
Posted

Jako mi je farfetched ovo igraju objektivno ružnu (prljavu je već nešto drugo) košarku, ko je od nas autoritet koji to može da definiše? Realno se ta objektivnost u ovom slučaju pravda i izjednačava sa masovnošću hejta prema OKC ekipi.

• Like 1
Posted

Hejt prema Saiju nije prisutan zbog Jokica, to je pre racionalizacija sa druge strane. Ljudi su mrzeli i Hardena zbog istih stvari, sto sa Jokicem nije imalo veze.

Sto se kosarke tice, realno nisu uzbudljivi, dosadni su, ne zato sto su dobri, nego zato sto dok njih gledas bas nemas sta da vidis. Industrijski basket i sira rotacija od svih ekipa, sto obilato koriste, i treba da koriste, i treba da igraju na svoje jace strane, ali licno taj winning ugly ne volim ni u jednom sportu.

• Like 6
Posted

Malo sutra nije zbog Jokića, barem kod dela publike koja orgazmira na Jokića. Embiid, koji je 50 puta iritantniji lik, već je zaboravljen - jer više nije konkurencija. A ovo dalje što si napisao je samo dokaz koliko okvir u koji se stvari stave utiče na to kako se na njih gleda - ok, nek koriste svoje prednosti, to je opravdano ali nam je bezveze. A nije bezveze kad ekipa koju širi auditorijum voli igra na svoje jače adute.

• Like 1
Posted

Ja kazem da treba, ali tu nema niceg lepog. Mozda se nekome svidja, ali je to manjina. A 10 flopova po utakmici takodje nije lepo, jbg, ja ne volim takvu kosarku, mozda vi Partizanovci volite to krvava kolena i cilj opravdava sredstva, ja volim San Antonio 2014.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Malo sutra nije zbog Jokića, barem kod dela publike koja orgazmira na Jokića.

A šta ćemo sa ovima?

44 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Hejt prema Thunderu je gotovo univerzalan. Hajde ostatak sveta i nas region, ali ovoliki odijum po juesofej ne pamtim da sam video, a bilo je svega poslednjih godina. 

4 minutes ago, DameTime said:

Embiid, koji je 50 puta iritantniji lik, već je zaboravljen - jer više nije konkurencija

Što bi se pominjao neko ko je sada relevantan kao Mekhejl, Oukli ili Lembir?

• Like 6
Posted
7 minutes ago, DameTime said:

Malo sutra nije zbog Jokića, barem kod dela publike koja orgazmira na Jokića. Embiid, koji je 50 puta iritantniji lik, već je zaboravljen - jer više nije konkurencija.

Zaboravice se i Shai dogodine.

Ali da se guraju sudijskim krijerijumom, guraju se. Ipak nadam se da ce Minesota to da stopira.

Posted
4 minutes ago, McLeod said:

Ja kazem da treba, ali tu nema niceg lepog. Mozda se nekome svidja, ali je to manjina. A 10 flopova po utakmici takodje nije lepo, jbg, ja ne volim takvu kosarku, mozda vi Partizanovci volite to krvava kolena i cilj opravdava sredstva, ja volim San Antonio 2014.

Partizanovci ne vole flop, krvava kolena su nešto drugo.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Barkley#34 said:

A šta ćemo sa ovima?

Što bi se pominjao neko ko je sada relevantan kao Mekhejl, Oukli ili Lembir?

ne vredi objasnjavati. dovoljno je samo procesljati nekoliko stranih foruma ili drustvenih mreza.

https://imgur.com/jd4TY1P

ovako nesto se ne sme komentarisati ovde jer ce se odmah javiti dezurni da objasne™.

najbolje je da pocne sa prosiravanjem ignor liste.

Posted
6 minutes ago, wrach said:

Zaboravice se i Shai dogodine

Nece jer ce jos barem 4-5 godina biti top 3 favorit za MVPa. Koliko god ljude da iritira sa izvlacenjem faulova, on je igrac koji je najblize prisao Jokicu u njegovom primeu. 

Posted
17 minutes ago, Barkley#34 said:

A šta ćemo sa ovima?

Pa objasnio je MC Thunder. Saberi sve relevantne fan grupe + taj momenat da se hejtuje ekipa koja gazi sve pred sobom (kao nekada GSW koji je igrao i "lepšu" košarku), sve dok to nije ekipa za koju se navija, et voilà. Hejt OKC-a je postao kao trend na društvenim mrežama, gde se "objektivni razlozi" ponove toliko puta da su sada prihvaćeni kao jedina istina.

23 minutes ago, McLeod said:

Ja ne volim krvava kolena ni u Partizanu. Ako ćemo o tome šta se meni dopada, samo basket koji furaju Pacersi, ali to ne znači da je moje mišljenje objektivno tačno.

Posted
11 minutes ago, DameTime said:

Pa objasnio je MC Thunder. Saberi sve relevantne fan grupe + taj momenat da se hejtuje ekipa koja gazi sve pred sobom (kao nekada GSW koji je igrao i "lepšu" košarku), sve dok to nije ekipa za koju se navija, et voilà.

Da li je tako hejtovan SAS? Denver pre dve godine?

Posted

Nije niko. To odgovorno tvrdim. Moguce je da je to i zbog drustvenih mreza ovakvih kakve su danas, ali do sad nijedni Bronovi Cavsi niti GSW, Denver, Kee niti Heat ili Spursi onomad nisu dobijali ovoliko vitriola. Cak ni Lakersi. Fascinantno mi je ovo, zaista.

Posted

Pa tad se hejtovao MajEmi sve u 16, jer je Bron bio na korak od triplete, nije bilo mesta za Sparse. Bron je tada imao preveliku medijsku gravitaciju. Samo nek neko drugi osvoji, samo ne on, pa mogu i Sparsi...

Denver nije hejtovan, jer je random šampion, nešto slično kao Baksi.

Oklahoma je sada nešto drugo, jer su oni regularci pokazali da su koplje iznad svih, a sada to pokazuju i u plej ofu. U vazduhu se oseća dinastija.

SGA je ipak neko ko će biti prvi od Brona koji će imati MVP i FMVP u istoj sezoni u modernoj eri košarke.

Posted
23 minutes ago, Dracarys said:

SGA je ipak neko ko će biti prvi od Brona koji će imati MVP i FMVP u istoj sezoni u modernoj eri košarke.

Polako sa ovim, ako sudjenje bude kao sinoc i Minesota ne sutira 20% za 3 bice im vrlo jebeno