Ječmendo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Neslavan oproštaj sad već bivšeg šampiona. Koliko god kao tim bili kvalitetni, košarka koju su igrali ove sezone je bila ružna i negledljiva. U principu se svodila na bjesomučno pripaljivanje trojki i zato mi je drago što nijesu odbranili titulu.
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zaslužili su ovo njujorški mučenici, 25 'dina bez konferencijskog finala leptejebo
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago nekako mi toplo oko srca. Ovako bedan tim nije smeo da bude sampion 1 1
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali brat Tibs ne odustaje i na 35 razlike 8 minuta pre kraja mu igraju 3/5 startera
Ječmendo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Thibs maltretira starije ljude, šta radi PJ Tucker na terenu? Preš'o četrdesetu! Biće sjajno finale Istoka, prošle godine su isti protivnici igrali sedam utakmica - nije isključeno da tako bude i ove godine. Nadam se da neće biti povreda, pa neka pobijedi bolji. Mislim da su šanse prilično izjednačene. 1
Ječmendo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Za Njujork je već win, Minesota mora da napravi korak dalje.
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 7 sezonu zaredom cemo imati novog sampiona. 6 sezona zaredom gdje tim koji brani titulu ispada u 2 rundi ili ranije. Edited 1 hour ago by Miki28 Lakers in 5 edit
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago odavno nije bilo ovako lepo gledati brodolom neke ekipe u bilo kom sportu. Lazem, bilo mi je lepo kad je Inter izbacio Barsu
Урош19 Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 4 hours ago, Jerotije Pantic said: Denver vjerovatno bez Gordona, ogroman hendikep.Steta. Što se ne bi desilo da su svirali najočigledniji faul ikad Holmgrenu.
Milos 3.14 Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Niks Pejsers , dobro došli u devedesete. Super su mi obe ekipe i navijaću za njih ko god da izađe sa zapada, pogotovo ako je to OKC 1
Recommended Posts