Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sad sam provjerio. Od kako je postao starter u Clippersima, u sezoni 21/22 (2. Jokićev MVP), imao je stvarno utakmica di je maksimalno ili ograničio Jokića, ili ga učinio neefikasnim. U odnosu na druge centre koji ga brane, naravno.

Ima tekmi di je uzimao po 12 trica. Šutirao 30% iz polja i tako.

Posted

Najviše mi je drago što sam igrao na Indijanu.

Kakav skup prevaranata u Milvokiju pored Janisa i Dejma... Niko odbranu ne zna da igra sem Janisa. Sa ovima bi jedva nešto uradio i prajm Bron.

Posted

Malo su došli sebi Bucksi, bojim se da to nije dovoljno. Što se tiče drugog meča, razlika u klasi je prevelika, OKC melje. Ja bih volio da pobjednik serije Denver - LAC pruži ozbiljan otpor Gromovnicima u narednoj rundi, ali gledajući ove mečeve to je malo vjerovatno. OKC trenutno izgleda kao idealna kombinacija skila, mladosti, atletike, timske igre i hemije uz ozbiljnu širinu rostera. :thumbsup:

Posted

Odigrali herojski Bucksi drugo poluvrijeme zahvaljujući Janisu i Portisu. Nažalost, nedovoljno. Pacersi imaju vrlo ujednačen roster gdje svi doprinose. Recimo, Nembhard je nadigrao rovitog Lillarda. Janis ima MVP statistiku i opšti utisak je bio odličan, ali to nije dovoljno ako nemaš kvalitetan tim iza sebe.  Da vidimo da li Jeleni mogu da uzvrate kući...

Posted

Siakam je smrt za Giannisa i njegove saigrace. Oduvek bilo.

Bolji otpor Memfisa ovaj put, samo 20. 

Jos malo i glavni mec dana krece.

Posted

Bez obzira na timsku dominaciju OKC, Šajo više nego prosječan u ova dva meča. Šut ga ne ide, pomalo i srlja što je neobično za njega. Dio ''neuspjeha'' je i do različitog kriterijuma suđenja gdje ne dobija lagane faulove - noćas samo 4 slobodnjaka na čak 29 šuteva iz igre. U RS je imao prosječno 9 slobodnjaka na 22 šuta. Plej of je očito nešto drugo. 

Posted

Vukovi noćas bez energije, kao da su se zadovoljili jednom pobjedom. Lejkersi naprženi defanzivno, uz ovakvog Luku čini se kao siguran recept za pobjedu.