Dracarys Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Tanderi čekaju plej of, nebitan im je finiš sezone. Nema potrebe da se mnogo cimaju, pogotovo protiv ekipa kojima gori pod nogama za plej of.
Урош19 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Neće oni do finala dobaciti, takvog sam mišljenja od starta sezone. 2
Miki28 Teoljub Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Kakva igracina, doktor kosarke je Luka Spoiler Spoiler Mala skola kosarke Luke Doncica Edited 19 hours ago by Miki28 Teoljub dodatak 7
Bugl Khan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 37 minutes ago, Урош19 said: Neće oni do finala dobaciti, takvog sam mišljenja od starta sezone. Kakvog finala? Ako dođu do finala konferencije stavit ću LeBrona Džejmsa na avatar. Na sat vremena 1 1
DameTime Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Bugl Khan said: Kakvog finala? Ako dođu do finala konferencije stavit ću LeBrona Džejmsa na avatar. Na sat vremena Kladiš se u druge ekipe pošto znaš da Denver neće dobaciti do WCF?
Miki28 Teoljub Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Evo i Bronny na terenu, rutiniranje. Da se odmore starteri za 2 dana, nema potrebe se zamarati
Don Dusko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kad bi gledali samo 1 utakmicu ovi Lakersi bi osvojili NBA al hbg ne sutira se svaku tekmu 13-16 za tri u jednom trenutku.
propolis Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 37 minutes ago, Bojdo said: Po kriterijum, SGA odmah u problemu. Koji kriterijum? Nijedan faul nisu napravili Lejkersi jer čim krene na ulaz isprate ulaz nogama i ruke gore u cilindru.
Dracarys Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Bukvalno, smešno je potcenjivanje Tandera, a Lejkersi su imali veliku noć sa tricama. Ne razumem šta su Tanderi trebali da rade, a nije da imaju žestok imperativ pobede u finišu sezone. 1
Ječmendo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Revanš je već za dva dana, OKC ima još jednu šansu da ''pošalje poruku'' kako je ovo samo prolazna slabost i kako ostaju favoriti da izađu sa Zapada. Kako god, biće ''krvi do koljena'' na Zapadu još od plej-ina pa do posljednje utakmice finala. Uživanje, ko voli basket! 1
Poenter Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 6 minutes ago, MilošVB said: Ajde top 10 košarkaška ikad, onako na prvu. Bilo je 10 veličanstvenih Vilt, Rasel Karim Bird, Medžik Džordan Šek, Kobi, Dankan LeBron Sad je tu upao Kari, tako da ih je sad 11. 1 1
Урош19 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 8 minutes ago, MilošVB said: Ajde top 10 košarkaška ikad, onako na prvu. Znam samo da je Jordan GOAT Ostali nek se ređaju kako im volja
MilošVB Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 8 minutes ago, Poenter said: Bilo je 10 veličanstvenih Vilt, Rasel Karim Bird, Medžik Džordan Šek, Kobi, Dankan LeBron Sad je tu upao Kari, tako da ih je sad 11. Mislio sam i po redosledu, mada svestan sam da je jako zajebano. Ja bih i Hakima da popuni 12. Jokara i Durent tu negde od 13. do 17. nije greška bilo gde da ih staviš. Edited 18 hours ago by MilošVB
Poenter Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 34 minutes ago, Poenter said: Lažni car SGA Mali. Htedoh napisati - lažni MVP 😶
gggggggg Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago sva sreca pa nema cesto ovih utakmica u ovo vreme jer bi mi posle par nedelja mozak bio sprzen od svih ovih silnih hottejkova 1 2 2
Poenter Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 43 minutes ago, MilošVB said: Mislio sam i po redosledu, mada svestan sam da je jako zajebano. Ja bih i Hakima da popuni 12. Jokara i Durent tu negde od 13. do 17. nije greška bilo gde da ih staviš. Mislim da je po redosledu nepošteno zbog različitih era, nije što je moj, ali mislim da je najpošteniji odgovor sa 11 veličanstvenih haha. Ako bih morao: 1. Džordan 2. LeBron ili Džabar Ovo ostalo je nezahvalno i suštinski i nemoguće. Slažem za Hakima kao dvanaestog. Vidi se dominacija centara u top 12, čak 6 ih ima (Dankan je realno centar). Ostalo su tri isto konjine od fazon 205 (Bird, Džejms i Medžik), dva atletska čuda prirode od dva metra (MJ i Kobi) i samo jedan ,,kepec" - Kari, ali lik koji je šuter neviđen u istoriji. Što negde dovodi do zaključka da je košarka sport visokih ljudi. Ajzea Tomas je najniži čovek koji je bio MVP finala i sam ima neku izjavu koja glasi - kada ovi visoki odluče da igraju, mi tu ne možemo ništa. Pričam ovo zbog one priče od pre neki dan oko CP3-a i njegovog plejof čoukovanja. Možda je jednostavno do toga što je kepec za košarku, a odbrane se zategnu u plejofu. I Kari je umeo da ima ozbiljnih problema kad stisnu i znao je da čoukuje. Jedino što on to ume da kompenzuje time što će je baciti sa 10 metara i pogoditi. Van toga, dosta se tu svodi na jednostavnu stvar gde dominiraju visoki i jaki - guraj, laktaj se i trpaj. Edited 17 hours ago by Poenter
DameTime Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 18 minutes ago, Poenter said: Htedoh napisati - lažni MVP 😶 2
Sokmeniki Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, MilošVB said: Ajde top 10 košarkaška ikad, onako na prvu. 1. Jordan 2. James 3. Kareem 4. Kobe 5. Shaq 6. Magic 7. Bird 8. Curry 9. Duncan 10. Hakeem
Recommended Posts