gggggggg Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago izasao poslednji strawpoll sga 77 prvih mesta, jokic 23 jokic prvi igrac od birda koji ce imati pet uzastopnih sezona sa top2 u mvp glasanju. 1
Zli Gli Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 7 hours ago, Big Ticket said: Допадају ми се твоји уписи, оригиналан си често, и дајеш неки контратег дискусији. Кад претјера човјек у нечему, често оде на другу страну спектра и постане, па неукусно. Вјерујем да имаш много више да понудиш од ових излета, који све више исијавају незрелошћу или жељом за пажњом Imam zaista solidno ispunjen zivot pa mi ne treba paznja ovde jbg. Stvarno mi je cudno bilo za Edvardsa, tri cetvrtine ga nema nigde i onda ono kidanje na kraju, frizider bi otprilike ubacio ali ne, lik odjednom resava da ne napada na kos u situaciji gde ima nereseno i vise nego dovoljno vremena do kraja i daje Rendlu i kome bese u prvom produzetku... Znaci imas sve uslove da budes heroj a ako promasis ide produzetak i ti dva puta prosledjujes loptu, to se tako ne radi. Ne znam sta je tu nejasno, eto cudno mi je samo I da, posle Memfisa koji se ocekivano raspada navijam za Minesotu, izvinite Nagetlije sto se malo radujem i gnojim
SteveFrancis#3 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, gggggggg said: izasao poslednji strawpoll sga 77 prvih mesta, jokic 23 jokic prvi igrac od birda koji ce imati pet uzastopnih sezona sa top2 u mvp glasanju. Ja ne znam kako ljudima nije jasno vec mesecima da Jokic nema nikakvu sansu da dobije nagradu. Taman da napravi jos 5 60pts partija do kraja. 4 1
gggggggg Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago 5 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ja ne znam kako ljudima nije jasno vec mesecima da Jokic nema nikakvu sansu da dobije nagradu. Taman da napravi jos 5 60pts partija do kraja. kladionice retko grese i one imaju gilgeous-alexandera kao ubedljivog favorita mesecima. ova poslednju utakmicu jokica nisu ni racunali jer je glasanje odradjeno pre utakmice. ;D
Gaga Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 54 minutes ago, Zli Gli said: Imam zaista solidno ispunjen zivot pa mi ne treba paznja ovde jbg. Stvarno mi je cudno bilo za Edvardsa, tri cetvrtine ga nema nigde i onda ono kidanje na kraju, frizider bi otprilike ubacio ali ne, lik odjednom resava da ne napada na kos u situaciji gde ima nereseno i vise nego dovoljno vremena do kraja i daje Rendlu i kome bese u prvom produzetku... Znaci imas sve uslove da budes heroj a ako promasis ide produzetak i ti dva puta prosledjujes loptu, to se tako ne radi. Ne znam sta je tu nejasno, eto cudno mi je samo I da, posle Memfisa koji se ocekivano raspada navijam za Minesotu, izvinite Nagetlije sto se malo radujem i gnojim Jebu te steroidi,smanji malo
Zli Gli Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ne znam koji si ali posto pratis, da javim da je super, hemija nula, prodaja kola ide pun gas, zene me obozavaju jos vise otkako su krenule ove sede... Kako si ti, jebes li sta i zasto ne?
Gaga Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, Zli Gli said: Ne znam koji si ali posto pratis, da javim da je super, hemija nula, prodaja kola ide pun gas, zene me obozavaju jos vise otkako su krenule ove sede... Kako si ti, jebes li sta i zasto ne? Sve super,manje frustracija i biće sve ok.Svi te prate svugde da se nasmeju kad vide tvoj post. 1
Zli Gli Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kaze stalker smarac nekome da je frustriran jer nije fan Jokica, zanimljivo Izadji malo i probaj muvati nesto, oslobodi se, manje ces pratiti tudje zivote i ispadati slepac medju narodom
Stiletto Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago A je l' mogu ja da zamolim (bar dok moderacija ne okrene pogled na ovu stranu) @Gaga i @Zli Gli da se pičkaraju preko privatnih poruka, nama ostalima se to baš nešto i ne čita. 5 1
gggggggg Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago glen taylor konacno posle cetiri godine pristao na prodaju fransize od 1.5 milijardi loreu i rodriguezu
Zli Gli Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ja sam uvek bio kulturan, zamoli ovog neznanog junaka kome smeta sto nismo svi fanovi Jokare a vidis i da pomno prati moj rast i razvoj i na drugom forumu sto je poprilicno bolesno
Gaga Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 9 minutes ago, Zli Gli said: Ja sam uvek bio kulturan, zamoli ovog neznanog junaka kome smeta sto nismo svi fanovi Jokare a vidis i da pomno prati moj rast i razvoj i na drugom forumu sto je poprilicno bolesno Nema veze sa Jokarom,nego si smarac koji lupa gluposti jer ga ne gotivis,onda počneš da vredjas,jbg,manje frustracija,a prate te svi da se nasmejemo.Sve najbolje,tebra
Zli Gli Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Da li je Edvards trebao da zavrsava u dva navrata er je pre toga pogadjao sve zivo? Jeste, dakle istina. Da li cu sad da opravdam to sto si napisao da vredjam, iako inace nije tacno a pogotovo ne prema nebitnim likovima poput tebe? Naravno da hocu jer si mentolcina ocigledno. Duvaj ga.
Bugl Khan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 11 hours ago, Darko said: I dalje je svemirski brod u odnosu na Reggie Jackson-a. Ohrabruje što Nuggetsi uvijek imaju najviše kriterije.
Ječmendo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kelti slabo podnose vrelinu. Grumenja bez cijele prve petorke, ne mogu mučeni Spursi normalno ni da tankuju. Cavsi ugazili Knickse nakon lošeg prvog poluvremena.
Bugl Khan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jalen Pickett, nakon što je bio starter u 2 NBA utakmiice, ima jednak broj triple doubleova u karijeri kao Jamal Murry
40Wins Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Visi nam plejin mesto, a Lejkersi treci, do jaja. Sta smo kome grdnom zgresili.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 47 minutes ago, 40Wins said: Visi nam plejin mesto, a Lejkersi treci, do jaja. Sta smo kome grdnom zgresili. Jbt vas Washigton dobio.Nema vece bruke kad te oni dobiju. Edited 1 hour ago by Don Dusko
Recommended Posts