nemanjau5 Posted yesterday at 07:23 AM Posted yesterday at 07:23 AM (edited) Dugo gledam kosarku I ne mogu da se sjetim da je neko u tako kratkom vremenskom periodu napravio ovako dvije katastrofalne greske. Edited yesterday at 07:24 AM by nemanjau5
Урош19 Posted yesterday at 07:33 AM Posted yesterday at 07:33 AM (edited) Bili su Nuggetsi u sličnoj situaciji protiv Jute u 7. utakmici. Vodili su +2, ukrali loptu, Marej sa još nekim istrčao kontru na jedno 7-8 sekundi do kraja, promašeno polaganje i onda ona promašena trojka Konlija i kraj utakmice. Edited yesterday at 07:33 AM by Урош19
Darko Posted yesterday at 07:33 AM Posted yesterday at 07:33 AM 9 minutes ago, nemanjau5 said: Dugo gledam kosarku I ne mogu da se sjetim da je neko u tako kratkom vremenskom periodu napravio ovako dvije katastrofalne greske. LeBron pre neki dan? Dobro, nije baš isto ali nije ni daleko. 1
Nugetlija Posted yesterday at 07:38 AM Posted yesterday at 07:38 AM Nije Wesbrok ništa kriv, od prevelike želje je zamalo promašio teško polaganje u punom trku jer je čuvar bio bliži košu, nakon toga je probao sprečiti sigurnu trojku. 1 1 1 1
Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 07:44 AM Posted yesterday at 07:44 AM 1 hour ago, realno *w said: Ma gde to očekivati od takvog glupana. Sad su bili bez Mareja, koji isto nije baš najčistiji, ali ne bi ovo uradio. Koliko je u tim završnicama, naročito u plejofu, bitan neki miran iskusan plej, koji zna da stane na loptu. Sve ono što RW nikad nije bio, niti će biti. Ne bi Marej sigurno. Jer mu je zadnji izlazak na closeout bio negde 2020e 😄 Meni je žao Russa, lik ima ogromnu želju. Naravno, džaba sve kada ovako ispadne.
Урош19 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 18 minutes ago, Nugetlija said: Nije Wesbrok ništa kriv, od prevelike želje je zamalo promašio teško polaganje u punom trku jer je čuvar bio bliži košu, nakon toga je probao sprečiti sigurnu trojku. Za faul je kriv jer je trčkarao nazad u odbranu pa je zbog toga toliko i kasnio na šut. 1
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Gledajte sa vedrije strane.Makar nije plej of. A Rusell ovo je tipican on.Pozurio umesto da je seckao vreme... 26 minutes ago, Nugetlija said: Nije Wesbrok ništa kriv, od prevelike želje je zamalo promašio teško polaganje u punom trku jer je čuvar bio bliži košu, nakon toga je probao sprečiti sigurnu trojku. Prvo u ovakvim situacijama gledas da ukrades sto vise vremena.Plus ce te protivnik sigurno faulirati. Sigurno bi Minesota imala napad ali mnogo drugaciji uslovi za odbranu bi bili nego ovako. 2
Wook Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Da je na Jokićevom mestu, Lebron bi do sada sebe odavno trejdovao. 1
Dzo23 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 28 minutes ago, Wook said: Sa kakvim panjevima igra Jokić. Pa kad nisu igrali Marej i Porter. Zato je Jokić uzeo toliko šuteva, i zato se igralo toliko na njega jer nema drugih solucija. Izveo je 25 bacanja što je za njega pfff. S druge strane nisu ni za Sotu igrali Naz Ried i Divicenco Usra mu se ludi Vestbruk u poenterski rekord karijere. Kakva je glava Ras, nestvarno. Bog mu dao nenormalne fizičke predispozicije al sve mu drugo uzeo.
realno *w Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Meni je žao Russa, lik ima ogromnu želju. Naravno, džaba sve kada ovako ispadne. Da... želja... 10 sekundi mu je trebalo da se vrati u odbranu posle tog promašaja. Tačnije da prošeta do odbrane i onda stigne da napravi ono sranje. 3
gggggggg Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago 3 hours ago, Big Ticket said: Допадају ми се твоји уписи, оригиналан си често, и дајеш неки контратег дискусији. Кад претјера човјек у нечему, често оде на другу страну спектра и постане, па неукусно. Вјерујем да имаш много више да понудиш од ових излета, који све више исијавају незрелошћу или жељом за пажњом ako nista drugo posle ove utakmice se pokazalo da ona njegova 'teorija' da jokic ima odlicne saigrace zaista pokazuje kao tacna. 4 1
Problem sa licnim greskama Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 35 minutes ago, realno *w said: Da... želja... 10 sekundi mu je trebalo da se vrati u odbranu posle tog promašaja. Tačnije da prošeta do odbrane i onda stigne da napravi ono sranje. Nisam to ispratio, gledao sam na fonu dok sam prao zube 😄 Više kažem odokativno. Borio se, barem kad sam ja gledao, kao lav i par puta inicirao i priključak/preokret. Za današnju tekmu nisam kompetentan da nešto pričam, video sam sveukupno 3min.
Dracarys Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Btw Delgado gleda i govori u sebi i told you so. A šta Alpaka govori, i njega ste oterali sa foruma. 2
Darko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago I dalje je svemirski brod u odnosu na Reggie Jackson-a. 3
gggggggg Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago curry je nocas na pola trece cetvrtine imao 11 trojki, do kraja dao je jos samo jednu. warriorsi dobili memphis i sada imaju tiebreakeove i protiv njih a i protiv minnesote. inace zanimljivo da su igrali protiv pete ekipe sa zapada i da u narednim utakmicama igraju redom protiv cetvrte, trece i druge ;D pa onda phx, sas i por pa u poslednjoj utakmici protiv clippersa koja moze dosta toga da odluci.
Problem sa licnim greskama Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago @Zli Gli brate očekivao sam jači upis 😄 Štekuješ se za PO 😄 1 1
Bugl Khan Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Zaspao na početku OT. Probudim se, ne da mi se gledat sve, premotam na zadnju minutu.... Dobro je, dobili Nuggetsi, samo da sat iscuri. Kreće Russel "The Best Play at that Moment" Westbrook... Btw, samo nek nastavi činit takve usluge. Radije prva runda Grizliji, druga Raketaši, i u WCF Jezeerorsi, Rocky Mountain Wolvesi ili Jedriličari, nego odma 1R- Kojoti/Klipersi, 2R- Grizliji, WCF- Žuto-Ljubičasti, Vukovi/Los Angeles Edited 20 hours ago by Bugl Khan 1
MrTripleDouble Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 hours ago, realno *w said: Da... želja... 10 sekundi mu je trebalo da se vrati u odbranu posle tog promašaja. Tačnije da prošeta do odbrane i onda stigne da napravi ono sranje. Maloumni be like: 1 1
Recommended Posts