realno *w Posted Monday at 03:23 PM Share Posted Monday at 03:23 PM Godinama je već all star besmislen događaj, ali ovo juče je neki novi nivo. Da se čovek zapita kako je moguće da u takvoj organizaciji kao što je NBA, ne postoji neko ko može da smisli bolji način da motiviše igrače, od ovoga. Baš tužno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted Monday at 04:03 PM Share Posted Monday at 04:03 PM Kako ces da motivises ljude koji imaju destine/stotine miliona od ugovora? Uz to i klubovi sigurno igraju ulogu u tome...da im krlja na all star mecu "investicija" od 200 miliona. I meni je devedesetih bilo predobro gledati all star meceve, ali ovo je sad drugacije nazalost. 😶 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Monday at 04:23 PM Author Share Posted Monday at 04:23 PM ne znam koliko vas je gledalo ceo dogadjaj, utakmice nisu bile toliki problem (cak su i pokazali neki nivo zalaganja), koliko je sve ostalo bilo neverovatno uzasno uradjeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Monday at 05:23 PM Share Posted Monday at 05:23 PM Nekad su All Star bar igrali za prestiž (Bird protiv Medžika, Dr J protiv Džabara, Džordan protiv Drekslera i tako to) poslednjih X godina toga nema, jer nema ni takvih rivaliteta, sad je sve fino i u rukavicama. Treba kao u bejzbolu odrediti da koja konferencija pobedi na All-staru, pobednik te konferencije ima prednost domaćeg terena u NBA finalu. Tad bi već zapeli. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Monday at 07:24 PM Share Posted Monday at 07:24 PM To bila All star tekma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Monday at 07:47 PM Author Share Posted Monday at 07:47 PM 2 hours ago, Stiletto said: Nekad su All Star bar igrali za prestiž (Bird protiv Medžika, Dr J protiv Džabara, Džordan protiv Drekslera i tako to) poslednjih X godina toga nema, jer nema ni takvih rivaliteta, sad je sve fino i u rukavicama. Treba kao u bejzbolu odrediti da koja konferencija pobedi na All-staru, pobednik te konferencije ima prednost domaćeg terena u NBA finalu. Tad bi već zapeli. glupost. okc i cavsi se ubijaju cele sezone da imaju hca i onda dodje neki lik iz osme, devete ekipe na tabeli na allstar i sutira sa petnaest metara svaki treci napad. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Monday at 07:57 PM Share Posted Monday at 07:57 PM 4 minutes ago, gggggggg said: glupost. okc i cavsi se ubijaju cele sezone da imaju hca i onda dodje neki lik iz osme, devete ekipe na tabeli na allstar i sutira sa petnaest metara svaki treci napad. Ne verujem da bi šutirao sa 15 metara jer bi to bile takmičarske utakmice. Taj bi šutnuo jednom sa 15 mertara i zaglavio klupu do kraja utakmice. Tako se igrao AllStar recimo osamdesetih, igrači su hteli da pobede protivnike, ne da sviraju kurcu. Čuvena je Džordanova izjava u jeku Lebronovog hajpa zvanog "The Decision", 2010. godine. Kad su ga pitali da li je tokom karijere želeo da igra zajedno sa Medžikom, Birdom, Drekslerom, Majkl je odgovorio "Ja nikad nisam želeo da igram sa njima. Ja sam želeo da ih pobedim." 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Monday at 08:01 PM Author Share Posted Monday at 08:01 PM poenta je da ove koji nisu u konkurenciji za prvo mesto zabole za pobedu, kao i sada. a regularna sezona bi se jos vise obesmislila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Monday at 08:37 PM Share Posted Monday at 08:37 PM 25 minutes ago, gggggggg said: poenta je da ove koji nisu u konkurenciji za prvo mesto zabole za pobedu, kao i sada. a regularna sezona bi se jos vise obesmislila. Nažalost, druga vremena, drugi običaji. Nekad su svi igrači želeli da pobede. Seti se Toma Čejmbersa 1987. Ušao na AllStar naknadno, umesto povređenog Ralfa Sampsona, pa opet bio MVP meča. A na tom meču od 24 igrača 15 Hall of Fame-ra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted Monday at 11:45 PM Share Posted Monday at 11:45 PM Ova Janisova ideja nije losa: https://www.si.com/nba/giannis-antetokounmpo-usa-vs-world-proposal-fix-all-star-game 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Tuesday at 10:10 AM Share Posted Tuesday at 10:10 AM (edited) Uh uh, san svakog evro-nacoša :D Ali da budem iskren, vrlo rado bih to gledao. Luka, Janis, Jokić + bilo koja dvojica i žurka može da počne. (da jbt, Shai, sad se tek setih da nije Amer. Može i severna Amerika tj. USA + Kanada protiv ostatka sveta edit: evo jedan brzinski spiskic, sa ovog sajta 1/2: Luka, Shai, Gidi, Hild, 3/4: Franz, Janis, Markanen, Siakam 4/5: Jokic, Wemby, Zingis, Sengun Edited Tuesday at 10:20 AM by Marvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted Tuesday at 11:05 AM Share Posted Tuesday at 11:05 AM hild? pa pre bih stavio avdiju ili šrudera takođe, sabonis umesto šenguna, mislim da je trenutno bolji 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Tuesday at 12:02 PM Share Posted Tuesday at 12:02 PM Ja bih probao da uguram u ekipu i Bankera umesto Siakama ili Markanena, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted Tuesday at 12:22 PM Share Posted Tuesday at 12:22 PM Petorka Luka-Shai-Franz-Giannis-Jokic je fakat poprilicno jace od bilo cega sto bi Ameri trenutno mogli sastaviti. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted Tuesday at 12:32 PM Share Posted Tuesday at 12:32 PM Kari-Ant-Tatum-AD-Embiid? Buker, KAT, Micel, Lebron, KD, Bam, Brunson, Braun... bukv ne mogu da se setim ni jednog USA igraca koji je u trenutnom prajmu kao sto su Jokic, Shai i Djani + Luka. Jos imaju srecu da je Embiid ljakse pa igra za njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Tuesday at 12:40 PM Share Posted Tuesday at 12:40 PM Može se Amerima dati Shai fore opet su slabiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted Tuesday at 12:41 PM Share Posted Tuesday at 12:41 PM Embid je gotov igrac, nema vise nista od njega, a KAT nije Amer. Od ovih trenutnih americkih igraca Bron koji se ne steka i igra na max obrtaja je vjerovatno i dalje najbolje sto imaju. Od mladih Ant bi mogao doci na taj top nivo ako se dovoljno razvije kao razigravac i prestane se zajebavat sa ispucavanjem 15 trica po utakmici. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Tuesday at 12:41 PM Share Posted Tuesday at 12:41 PM KAT igra za Dominikansku republiku. 🙂 Bila bi to spektakularna utakmica, ali da se igra ozbiljno bez cirkuzanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Tuesday at 12:43 PM Share Posted Tuesday at 12:43 PM (edited) 1 hour ago, ljutikrilo said: hild? pa pre bih stavio avdiju ili šrudera takođe, sabonis umesto šenguna, mislim da je trenutno bolji Gidija i Badija sam onako bezvez stavio, fali bekova :) Ali može i Sekač i Deni 41 minutes ago, Stiletto said: Ja bih probao da uguram u ekipu i Bankera umesto Siakama ili Markanena, Ne meže, opredelio se za USA reprezentaciju, kao i Embiid Edited Tuesday at 12:43 PM by Marvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Tuesday at 12:45 PM Share Posted Tuesday at 12:45 PM Ma sta spektakularna, Svet bi osrao Amere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Tuesday at 12:47 PM Share Posted Tuesday at 12:47 PM Baš zato i ne verujem da bi Ameri pristali, ne vole tako sujetni igrači da ih se blamira Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted Tuesday at 01:12 PM Share Posted Tuesday at 01:12 PM Zab sam da KAT ne igra za USA. Rispekt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted Tuesday at 01:41 PM Share Posted Tuesday at 01:41 PM (edited) Giannis se samo malo pravio pametan tj dosetljiv...Možda bi to moglo jednom onako iz fazona. A nema smisla svakako: Ni iz ugla nekog rešenja za all star utakmicu, ni za putovati preko okeana negde za tu priliku (Odmor u sred sezone ne ide u istu rečenicu sa tim). Hype i cela ložana bi bila kratkoročna dobit, ali glupa ideja svakako... Da bi dugoročno to bilo bilo to, moralo bi da bude sigurno da bi ameri vs world bilo dovoljno ujednačeno dugi niz godina. Sada je international u prednosti naravno, za 5-10 god ko zna... Edited Tuesday at 01:42 PM by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Tuesday at 02:03 PM Share Posted Tuesday at 02:03 PM Bukvalno mnogo bolja ideja nego all star utakmica koja nema ama baš nikakvu svrhu. Teška besmisao... Ne mora se ići preko okeana, neka se igra u sklopu all star vikenda kao i do sad u Americi. Nema naznaka da će u skorije vrijeme doći novi monstrumi u ligu kao što su Kari, Lebron, Durant, AD, Irving... Vidimo s kakvim nestrpljenjem i euforijom čekaju ovog Flagga. U poslednjih 5-6 godina jedino su Edwardsa dobili, za kog se može reći da je velika zvezda i koji je postao franšizni igrač. Elem, bitno je da se odigra prava, takmičarska utakmica koja će pridobiti pažnju cijelog svijeta. Ovu sad nazovimo all star utakmicu rijetko ko gleda i u Americi, a kamoli u ostatku svijeta. Sprdnja obična. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Tuesday at 02:05 PM Share Posted Tuesday at 02:05 PM Meni su od all star utakmice, koja je sama po sebi krindž, još veći krindž ovi navodni selebritiji koji se tu pojavljuju i nešto trte oko manifestacije, kao neki belosvetski Darci Lazići, nivo zadruga i farma. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts