Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Najbolja sezona jednog igrača Hakeemova 93/94: ligaški MVP, Defanzivni igrač godine i MVP finala. 

Edited by Wook
Posted (edited)
1 hour ago, Darko said:

@DameTime, vreme je da ponovo ostaviš onaj legendarni post gde se sumira tema tokom offseason. Ili je to bio neko drugi, zeza me sećanje. 

Pretpostavljam da zapravo misliš na NBA topik i ko zna koju iteraciju MJ vs Lebron diskusije...

Post je originalno @stefan81888-ov, ja sam ga samo izvukla iz sećanja prošle sezone, čini mi se. Taj post je za celu sezonu, btw.

Edited by DameTime
  • Like 2
Posted
19 minutes ago, DameTime said:

Pretpostavljam da zapravo misliš na NBA topik i ko zna koju iteraciju MJ vs Lebron diskusije...

Post je originalno @stefan81888-ov, ja sam ga samo izvukla iz sećanja prošle sezone, čini mi se. Taj post je za celu sezonu, btw.

Jeste, taj je. Sada smo u predsezoni chapteru.

Posted

6 hours ago, Wook said:

Najbolja sezona jednog igrača Hakeemova 93/94: ligaški MVP, Defanzivni igrač godine i MVP finala. 

Trebao je i Bron biti 12/13 Defanzivni igrac godine, i dadose Marku Gasolu. Po svim parametrima tada je zasluzio.

• Ruke su vam krvave! 1
Posted
1 hour ago, delgado said:

Trebao je i Bron biti 12/13 Defanzivni igrac godine, i dadose Marku Gasolu. Po svim parametrima tada je zasluzio.

Kad bi ti birao : ) 

Razlika u glasanju baš debela, a I Gasol imao bolji def rtg.

I tu je MJ jači, ima 1988 defansive player of the year.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Wook said:

Citao sam mnogo clanaka o tome, po svim parametrima je Bron trebao biti, Marka su cak hteli da izaberu u drugu defanzivnu petorku, ali je ispalo kako je ispalo.

Bron je svakako kroz karijeru overall bio bolji/jaci defanzivac od Jordana. Mogao je cuvati sve pozicije, visi, jaci i krupniji & cuvene chasedown blokade.
Mozes da glorifikujes proslost koliko hoces, Bron je igrao protiv neuporedivo jace konkurencije i timova. 

PS. Sto se tice nove teme, i ja sam saglasan da Alpaka otvori, ja npr. mogu poslati izvestaj za Majami, posto ce on svakako temeljno odradit Lakerse. 

• Ha-ha 2
Posted (edited)
1 hour ago, delgado said:

Citao sam mnogo clanaka o tome, po svim parametrima je Bron trebao biti, Marka su cak hteli da izaberu u drugu defanzivnu petorku, ali je ispalo kako je ispalo.

Bron je svakako kroz karijeru overall bio bolji/jaci defanzivac od Jordana. Mogao je cuvati sve pozicije, visi, jaci i krupniji & cuvene chasedown blokade.
Mozes da glorifikujes proslost koliko hoces, Bron je igrao protiv neuporedivo jace konkurencije i timova. 

PS. Sto se tice nove teme, i ja sam saglasan da Alpaka otvori, ja npr. mogu poslati izvestaj za Majami, posto ce on svakako temeljno odradit Lakerse. 

Ne bih se složio MJ ima 9 prvih defanzivnih petorki. Prva def petorka devedesetih je bila uglavnom Pejton, MJ, Pipen beton, na PF Rodman/Malone, na C Mutombo/Hakeem/Robinson. Čovek nije izlazio iz prve def petorke. Lebron za 20+ godina ima 6 i to su ga čistili par.

Generalno su ti igrači koji su prošli ceo koledž bili "pismeniji" naučeni da igraju odbranu. 

Edited by Wook
Posted
2 hours ago, Wook said:

ali nema kup i tu svako poredjenje prestaje.

• Like 1
Posted
12 minutes ago, HAMMER said:

ali nema kup i tu svako poredjenje prestaje.

Pa da. Nema Walt Disney bubble cup. Šteta.

Posted (edited)
33 minutes ago, delgado said:

Bil Rasel sije Dzokija za cak 5 prstena. Jebigica.

Pa to bi važilo da je MJ karijeru posvetio jurenju prstenja, a on se povlačio 2 puta na vrhuncu. 

Sa druge strane Lebron celu karijeru posvetio jurenju prstenja, menjao timove i saigrače i sad kad je ispušio, kao nije bitan broj prstenja.

Slažem se da bi bio poštovaniji da je celu karijeru proveo u CLE, a ni krajnji skor ne verujem da bi bio lošiji od sadašnjeg.

Edited by Wook
Posted
2 minutes ago, delgado said:

Pa to sto se povlacio je minus. Odmorio je telo na dve godine kad mu je najvise trebalo. Sedi jedan.

Pa nije odmarao, bavio se drugim sportom i kafanom : )

Nije znao LBJ da odmah prede u LAL, verovatno bi do sad bio na 6+. Ali sad je kasno. 

Posted
1 minute ago, Wook said:

Pa nije odmarao, bavio se drugim sportom i kafanom : )

Nije znao LBJ da odmah prede u LAL, verovatno bi do sad bio na 6+. Ali sad je kasno. 

Koga briga cime se bavio, kosarku nije igrao

Je l znas da LeBron nikad nije bio lider u FG Attempted, a 5x je bio u FG Made ?

Evo jos jedne ludje statistike

Kreiraj narativ kako hoces (I ti i Bugl i ko god hoce) -> Ali neces me praviti ludim i predstavljati mi Jordana kao nekog u stratosferi s kim Bron nije u recenici. Sirom lige pricaju i igraci i sadasnji i bivsi i mnogi drugi da im je Bron najbolji. Ova magija koja traje mora da se postuje. 

unrealbron.jpg

Posted (edited)

Može se takva slika sa još jačim brojkama napraviti sa Jokićem, ako se gleda prosek na broj odigranih mečeva....

Nego samo Delgado da prizna da je LBJ celu karijeru posvetio jurenju prstenja (Jordana) i završavamo.

Djoković je npr. tu pošten. Nikad nije krio šta mu je cilj.

Edited by Wook