mr clutch Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 hours ago, ljutikrilo said: bron nije koza i ne smaraj više Nego bradata, rogata jarcina. Alfa muzjak nba lige. 1
Wook Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Najbolja sezona jednog igrača Hakeemova 93/94: ligaški MVP, Defanzivni igrač godine i MVP finala. Edited 10 hours ago by Wook
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 1 hour ago, Darko said: @DameTime, vreme je da ponovo ostaviš onaj legendarni post gde se sumira tema tokom offseason. Ili je to bio neko drugi, zeza me sećanje. Pretpostavljam da zapravo misliš na NBA topik i ko zna koju iteraciju MJ vs Lebron diskusije... Post je originalno @stefan81888-ov, ja sam ga samo izvukla iz sećanja prošle sezone, čini mi se. Taj post je za celu sezonu, btw. Edited 7 hours ago by DameTime 2
Darko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 19 minutes ago, DameTime said: Pretpostavljam da zapravo misliš na NBA topik i ko zna koju iteraciju MJ vs Lebron diskusije... Post je originalno @stefan81888-ov, ja sam ga samo izvukla iz sećanja prošle sezone, čini mi se. Taj post je za celu sezonu, btw. Jeste, taj je. Sada smo u predsezoni chapteru.
Shunsuke Nakamura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Meni je Lebron bolji od Džordana a Kari je bolji od Lebrona. Džordan nije ni u top5. 2
delgado Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 hours ago, Wook said: Najbolja sezona jednog igrača Hakeemova 93/94: ligaški MVP, Defanzivni igrač godine i MVP finala. Trebao je i Bron biti 12/13 Defanzivni igrac godine, i dadose Marku Gasolu. Po svim parametrima tada je zasluzio. 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 hours ago, Barkley#34 said: Pritchard je super igrač, samo nije toliko atraktivan ljudima jer nije atleta. Sećam se i ovih momenata:
Wook Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, delgado said: Trebao je i Bron biti 12/13 Defanzivni igrac godine, i dadose Marku Gasolu. Po svim parametrima tada je zasluzio. Kad bi ti birao : ) Razlika u glasanju baš debela, a I Gasol imao bolji def rtg. I tu je MJ jači, ima 1988 defansive player of the year. 1
delgado Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Wook said: Kad bi ti birao : ) Razlika u glasanju baš debela, a I Gasol imao bolji def rtg. I tu je MJ jači, ima 1988 defansive player of the year. Citao sam mnogo clanaka o tome, po svim parametrima je Bron trebao biti, Marka su cak hteli da izaberu u drugu defanzivnu petorku, ali je ispalo kako je ispalo. Bron je svakako kroz karijeru overall bio bolji/jaci defanzivac od Jordana. Mogao je cuvati sve pozicije, visi, jaci i krupniji & cuvene chasedown blokade. Mozes da glorifikujes proslost koliko hoces, Bron je igrao protiv neuporedivo jace konkurencije i timova. PS. Sto se tice nove teme, i ja sam saglasan da Alpaka otvori, ja npr. mogu poslati izvestaj za Majami, posto ce on svakako temeljno odradit Lakerse. 2
Wook Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago (edited) 1 hour ago, delgado said: Citao sam mnogo clanaka o tome, po svim parametrima je Bron trebao biti, Marka su cak hteli da izaberu u drugu defanzivnu petorku, ali je ispalo kako je ispalo. Bron je svakako kroz karijeru overall bio bolji/jaci defanzivac od Jordana. Mogao je cuvati sve pozicije, visi, jaci i krupniji & cuvene chasedown blokade. Mozes da glorifikujes proslost koliko hoces, Bron je igrao protiv neuporedivo jace konkurencije i timova. PS. Sto se tice nove teme, i ja sam saglasan da Alpaka otvori, ja npr. mogu poslati izvestaj za Majami, posto ce on svakako temeljno odradit Lakerse. Ne bih se složio MJ ima 9 prvih defanzivnih petorki. Prva def petorka devedesetih je bila uglavnom Pejton, MJ, Pipen beton, na PF Rodman/Malone, na C Mutombo/Hakeem/Robinson. Čovek nije izlazio iz prve def petorke. Lebron za 20+ godina ima 6 i to su ga čistili par. Generalno su ti igrači koji su prošli ceo koledž bili "pismeniji" naučeni da igraju odbranu. Edited 52 minutes ago by Wook
HAMMER Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 2 hours ago, Wook said: Kad bi ti birao : ) Razlika u glasanju baš debela, a I Gasol imao bolji def rtg. I tu je MJ jači, ima 1988 defansive player of the year. ali nema kup i tu svako poredjenje prestaje. 1
gggggggg Posted 30 minutes ago Author Posted 30 minutes ago znaci ipak 2+1, sto je bilo i najlogicnije. sledece leto ce biti mnogo vazno za lakerse.
Wook Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago 12 minutes ago, HAMMER said: ali nema kup i tu svako poredjenje prestaje. Pa da. Nema Walt Disney bubble cup. Šteta.
delgado Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 14 minutes ago, Wook said: Pa da. Nema Walt Disney bubble cup. Šteta. Bil Rasel sije Dzokija za cak 5 prstena. Jebigica.
Recommended Posts