Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Najbolja sezona jednog igrača Hakeemova 93/94: ligaški MVP, Defanzivni igrač godine i MVP finala. 

Edited by Wook
Posted (edited)
1 hour ago, Darko said:

@DameTime, vreme je da ponovo ostaviš onaj legendarni post gde se sumira tema tokom offseason. Ili je to bio neko drugi, zeza me sećanje. 

Pretpostavljam da zapravo misliš na NBA topik i ko zna koju iteraciju MJ vs Lebron diskusije...

Post je originalno @stefan81888-ov, ja sam ga samo izvukla iz sećanja prošle sezone, čini mi se. Taj post je za celu sezonu, btw.

Edited by DameTime
  • Like 2
Posted
19 minutes ago, DameTime said:

Pretpostavljam da zapravo misliš na NBA topik i ko zna koju iteraciju MJ vs Lebron diskusije...

Post je originalno @stefan81888-ov, ja sam ga samo izvukla iz sećanja prošle sezone, čini mi se. Taj post je za celu sezonu, btw.

Jeste, taj je. Sada smo u predsezoni chapteru.

Posted

6 hours ago, Wook said:

Najbolja sezona jednog igrača Hakeemova 93/94: ligaški MVP, Defanzivni igrač godine i MVP finala. 

Trebao je i Bron biti 12/13 Defanzivni igrac godine, i dadose Marku Gasolu. Po svim parametrima tada je zasluzio.

• Ruke su vam krvave! 1
Posted
1 hour ago, delgado said:

Trebao je i Bron biti 12/13 Defanzivni igrac godine, i dadose Marku Gasolu. Po svim parametrima tada je zasluzio.

Kad bi ti birao : ) 

Razlika u glasanju baš debela, a I Gasol imao bolji def rtg.

I tu je MJ jači, ima 1988 defansive player of the year.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Wook said:

Citao sam mnogo clanaka o tome, po svim parametrima je Bron trebao biti, Marka su cak hteli da izaberu u drugu defanzivnu petorku, ali je ispalo kako je ispalo.

Bron je svakako kroz karijeru overall bio bolji/jaci defanzivac od Jordana. Mogao je cuvati sve pozicije, visi, jaci i krupniji & cuvene chasedown blokade.
Mozes da glorifikujes proslost koliko hoces, Bron je igrao protiv neuporedivo jace konkurencije i timova. 

PS. Sto se tice nove teme, i ja sam saglasan da Alpaka otvori, ja npr. mogu poslati izvestaj za Majami, posto ce on svakako temeljno odradit Lakerse. 

• Ha-ha 1
Posted (edited)
1 hour ago, delgado said:

Citao sam mnogo clanaka o tome, po svim parametrima je Bron trebao biti, Marka su cak hteli da izaberu u drugu defanzivnu petorku, ali je ispalo kako je ispalo.

Bron je svakako kroz karijeru overall bio bolji/jaci defanzivac od Jordana. Mogao je cuvati sve pozicije, visi, jaci i krupniji & cuvene chasedown blokade.
Mozes da glorifikujes proslost koliko hoces, Bron je igrao protiv neuporedivo jace konkurencije i timova. 

PS. Sto se tice nove teme, i ja sam saglasan da Alpaka otvori, ja npr. mogu poslati izvestaj za Majami, posto ce on svakako temeljno odradit Lakerse. 

Ne bih se složio MJ ima 9 prvih defanzivnih petorki. Prva def petorka devedesetih je bila uglavnom Pejton, MJ, Pipen beton, na PF Rodman/Malone, na C Mutombo/Hakeem/Robinson. Čovek nije izlazio iz prve def petorke. Lebron za 20+ godina ima 6 i to su ga čistili par.

Generalno su ti igrači koji su prošli ceo koledž bili "pismeniji" naučeni da igraju odbranu. 

Edited by Wook
Posted
2 hours ago, Wook said:

ali nema kup i tu svako poredjenje prestaje.

• Like 1
Posted
12 minutes ago, HAMMER said:

ali nema kup i tu svako poredjenje prestaje.

Pa da. Nema Walt Disney bubble cup. Šteta.