delgado Posted yesterday at 01:16 PM Posted yesterday at 01:16 PM Zaista je mnogo bitno to sto kaze Alex Karuso
Bugl Khan Posted yesterday at 01:21 PM Posted yesterday at 01:21 PM Alex Caruso za sebe kaže da ima 1 prsten. Ja mu vjerujem.
MrTripleDouble Posted yesterday at 01:29 PM Posted yesterday at 01:29 PM On 7/30/2025 at 11:53 AM, MrTripleDouble said: Marcus vs Strahinja 1v1 u prdekani - me like it Gilbert Arena promoter, kao nekada Don King 1
delgado Posted yesterday at 01:32 PM Posted yesterday at 01:32 PM 10 minutes ago, Bugl Khan said: Alex Caruso za sebe kaže da ima 1 prsten. Ja mu vjerujem. Ok
Урош19 Posted yesterday at 01:53 PM Posted yesterday at 01:53 PM 38 minutes ago, Bugl Khan said: Iskreno, LeBron mi smeta jedino kad nema timestampova pa moram premotavat po 10 sec. I mislim da imam drugačiju definiciju vodonoše. A što se tiče njegove penzije, za njega i ono što on pokušava bi bolje bilo se umirovi odmah. Jer 4 ( Alex Caruso kaže 3) prstena u 24 godine nije nešto impresivno, pogotovo što u NBA Finalima drži rekorde poput najviše poraza, najviše izgubljenih lopti, drugi je po broju promašenih šuteva. A pošto je doktor košarke, u NBA Finalima ima 1.98 AST/TO ratio. Magic stoji na 3.1, Rondo je na 3.32, Zeke na 2.1, Jason Kidd na 2.43, Draymond na 2.52., Bird na 2.1, Stockton na 2.6, MJ na 2.11....Što se tiče RS i PO, i tamo ima najviše promašenih šuteva i najviše izgubljenih lopti. Ne znam kako najbolji ikada ide zajedno sa najviše promašaja, najviše izgubljenih lopti i najviše poraza u finalima. 3 hours ago, delgado said: Sta ces, znam da nije lako podneti da je, igrac koji po godinama nije ni zakoracio u prajm, vodonosa 40godisnjem doktoru kosarke, najboljem ikada. Marc Stein naglasava da bi Bron mogao igrati i nakon ove sezone ? Sta kazes na tu vest ? Evo jedan od mojih drugova Bron-hejtera kaze --> Jeeedva cekam da ode u penziju, da se odmorim malo, resetujem, da opustenije zivim... Verujem da je slucaj i kod tebe isti. Znači stigli smo do ove faze offseason-a. 3
Ludi za Poli Posted yesterday at 01:58 PM Posted yesterday at 01:58 PM Ja bih predlozio da otvaramo polako temu za 25/26 sezonu. Mogu ja uvod napraviti, a ako ima dobrovoljaca da uradimo detaljan uvod za svaku ekipu nek slobodno posalju u PP. Za Lakerse cu svakako ja detaljno ispisati, a ako ne bude niko imao vremena mogu i za ostale ekipe. 1
Magia Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 5 hours ago, Ludi za Poli said: Ja bih predlozio da otvaramo polako temu za 25/26 sezonu. Mogu ja uvod napraviti, a ako ima dobrovoljaca da uradimo detaljan uvod za svaku ekipu nek slobodno posalju u PP. Za Lakerse cu svakako ja detaljno ispisati, a ako ne bude niko imao vremena mogu i za ostale ekipe. Kao i uvek @gggggggg najbolje radi uvode, pa bi bilo super ako moze.
gggggggg Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago nah nek alpaka sada otvori ako hoce. javio se i prosle godine. ja eventualno mogu jednu random ekipu da izaberem i da napisem nesto.
gggggggg Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago ovo ce odluciti https://wordwall.net/resource/680216/nba-teams ;D
delgado Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 9 hours ago, Bugl Khan said: Alex Caruso za sebe kaže da ima 1 prsten. Ja mu vjerujem. 8 hours ago, Wook said: Lebron ima 3+1. Sta da vam kazem momci, at this point, stvarno je zabrinjavajuce. Zaista gubite svaki kredibilitet da diskutujem sa vama, jer pravite klovnove od sebe, a znam da obojica znate dosta o kosarci i da ima itekako o cemu sa vama da se prica, ali ovo ponasanje je toliko infantilno, da prelazi svaku granicu. Npr Bugl Khan se stvarno potrudi da iskopa razne statistike koje ne odgovaraju Kingu, i taj effort i sve treba ceniti, ali onda ovako nesto - I jbg, druze, kako da te ozbiljno posmatram ? Onda cak necu ni da verujem ovim tvojim statsima jer si me uverio da si neozbiljan. A necu ni da proveravam. Prosto, ostavljas kod mene utisak sarlatana.
Darko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 19 minutes ago, delgado said: Sta da vam kazem momci, at this point, stvarno je zabrinjavajuce. Zaista gubite svaki kredibilitet da diskutujem sa vama, jer pravite klovnove od sebe, a znam da obojica znate dosta o kosarci i da ima itekako o cemu sa vama da se prica, ali ovo ponasanje je toliko infantilno, da prelazi svaku granicu. Npr Bugl Khan se stvarno potrudi da iskopa razne statistike koje ne odgovaraju Kingu, i taj effort i sve treba ceniti, ali onda ovako nesto - I jbg, druze, kako da te ozbiljno posmatram ? Onda cak necu ni da verujem ovim tvojim statsima jer si me uverio da si neozbiljan. A necu ni da proveravam. Prosto, ostavljas kod mene utisak sarlatana. U pravu si što se tiče nepoštovanja LeBrona. Problem je što i ti radiš isto Luki, govoreći da je LeBron i dalje broj 1 u Lejkersima.
delgado Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Darko said: U pravu si što se tiče nepoštovanja LeBrona. Problem je što i ti radiš isto Luki, govoreći da je LeBron i dalje broj 1 u Lejkersima. Prosle sezone u ovom kratkom Lukinom stintu (RS nakon povratka + PO) u Lakersima, LeBron je bio najbolji igrac i prva opcija. Nadamo se da tako nece biti sledece sezone, da bi Lakersi imali sto bolje sanse za uspeh.
Darko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 hours ago, delgado said: Prosle sezone u ovom kratkom Lukinom stintu (RS nakon povratka + PO) u Lakersima, LeBron je bio najbolji igrac i prva opcija. Nadamo se da tako nece biti sledece sezone, da bi Lakersi imali sto bolje sanse za uspeh. Kako je LeBron bio prva opcija kada Luka ima više šuteva od njega? 20 šuteva po utakmici u LAu, dok je LeBronu prosek 18 tokom cele sezone, a još manje od kada je došao Luka?
bodo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sunsi nude Royce O’Nealea, Nick Richardsa i 4 druga picka za JK.
Wook Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, bodo said: Sunsi nude Royce O’Nealea, Nick Richardsa i 4 druga picka za JK. Pakuj.
SteveFrancis#3 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Od jos jednog idiotskog poteza mogu da nas spasu samo Warriorsi 1 1
Урош19 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Tek sam sad skontao koliko je GSW propao. Za ovog jednog nesretnika nisu ni iskoristili sliku lica, pitanje da li uopšte i postoji 2
bodo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 1 hour ago, Wook said: Pakuj. Iskreno I nemaju baš puno izbora. Kuminga ne želi prihvatiti ponudu od Warriorsa radi toga šta je druga godina TO i šta ne žele ubaciti no-trade klauzulu u istu. Phoenix mu daje 22,5 M po sezoni ali s obzirom da nema cap space u obzitr dolazi samo sign and trade. Doduše mogu ga i zadržati ali samo godinu dana činiti mi se za nešto manje od 8 M nakon čega postaje UFA ali i nemaju nikakvog povrata za njega. Po meni no-brainer. Edited 8 hours ago by bodo
Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Warriorsima je Richards od veće koristi nego Kaminga. Delio bi minute sa Postom.
bodo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, Wook said: Warriorsima je Richards od veće koristi nego Kaminga. Delio bi minute sa Postom. Po meni win-win za obe ekipe.
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 1 hour ago, Урош19 said: Tek sam sad skontao koliko je GSW propao. Za ovog jednog nesretnika nisu ni iskoristili sliku lica, pitanje da li uopšte i postoji Edited 7 hours ago by Elevator Operater 1 4
delgado Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 hours ago, Darko said: Kako je LeBron bio prva opcija kada Luka ima više šuteva od njega? 20 šuteva po utakmici u LAu, dok je LeBronu prosek 18 tokom cele sezone, a još manje od kada je došao Luka? Luka je odigrao polovicnu sezonu, dobar deo je propustio, nije bio ni all-star, ni all-nba team, dok je King bio 2nd all nba-team. Imao je onaj ludacki strec utakmica bez Luke nakon trejda za AD kada je i pored teskog raspored u gostima izvojevao 7-1 skor uz brutalne partije (I Statsi i procenti). I u plejofu je bio najbolji igrac Lejkersa, all-round, odbrana, skok, pruzio je vise od Doncica. Luka jeste forsiran da bude prva opcija i to je samo bio u teoriji, u praksi je Bron ipak bio bolji igrac i imao overall bolju proslu sezonu.
Recommended Posts