Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Poenter said:

Što se mene tiče:

- MJ, Lebron i Karim su top 3.

- Hakim mi je dvanaesti

- Slažem se sa imenima koja su u prvih 11

- Ako je bilo ko u tih 11 ispred nekog drugog, nema tu ništa sramno da bude. Prva tri su mi zacementirana, od 4 do 11 je stvar ukusa. Ne bih eto Karija jedino baš u top 5, tu je negde oko desetog mesta, ali ako ga stave ispred nekog od tih igrača, nije mi to ništa skandalozno.

Kareem po meni nikad nije pripadao u te razgovore. 6 NBA naslova, 2xFMVP. U Bucksima nije mogao do prstena dok nije došao Oscar, u Lakersima nije mogao do prstena dok nije došao Magic.

• Ha-ha 1
Posted
On 7/14/2025 at 8:22 PM, Poenter said:

Što se mene tiče:

- MJ, Lebron i Karim su top 3.

- Hakim mi je dvanaesti

- Slažem se sa imenima koja su u prvih 11

- Ako je bilo ko u tih 11 ispred nekog drugog, nema tu ništa sramno da bude. Prva tri su mi zacementirana, od 4 do 11 je stvar ukusa. Ne bih eto Karija jedino baš u top 5, tu je negde oko desetog mesta, ali ako ga stave ispred nekog od tih igrača, nije mi to ništa skandalozno.

Meni je Hakeema br. 2 od ovih što sam ispratio u realnom vremenu.

MJ je jedinstvena kombinacija pobedničkog mentaliteta, fizikalija i ogromnih šaka. Takav će se teškog pojaviti. Dominantan na obe strane, a bukvalno ga nisi mogao fauliran da ne bude +1.

Posle njega Hakeem prvi koji je na obe strane terena bio surov. Da je uz sebe imao Pipena, Rodmana, Kukoča, Harpera...uzeo bi titula bar koliko i MJ. A čak da je imao saigrače kao neki superstarovi na zapadu tipa: Majerli, KJ, Ainge...ili Pejton, Schrempf i ostali uzeo bi sigurno još koju.

Ona serija protiv prime - MVP Davida Robinsona gde je imao oko 35+15 u proseku sa 4-5 ast i 3-4 blok je možda najbolja plejof serija 90-tih uz prime MJ- a protiv Finiksa '93.

• Like 3