Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 07:56 PM Posted Monday at 07:56 PM Vrijeme radi za tebe, samo naprijed💪
Bugl Khan Posted Monday at 08:09 PM Posted Monday at 08:09 PM 1 hour ago, Poenter said: Što se mene tiče: - MJ, Lebron i Karim su top 3. - Hakim mi je dvanaesti - Slažem se sa imenima koja su u prvih 11 - Ako je bilo ko u tih 11 ispred nekog drugog, nema tu ništa sramno da bude. Prva tri su mi zacementirana, od 4 do 11 je stvar ukusa. Ne bih eto Karija jedino baš u top 5, tu je negde oko desetog mesta, ali ako ga stave ispred nekog od tih igrača, nije mi to ništa skandalozno. Kareem po meni nikad nije pripadao u te razgovore. 6 NBA naslova, 2xFMVP. U Bucksima nije mogao do prstena dok nije došao Oscar, u Lakersima nije mogao do prstena dok nije došao Magic. 1
gggggggg Posted Monday at 09:04 PM Author Posted Monday at 09:04 PM 4 hours ago, drperce said: https://bleacherreport.com/articles/25223594-brs-top-100-nba-players-all-time-ranked Jokara 17i green 88!? dalje nisam cito 1
Poenter Posted Tuesday at 06:37 AM Posted Tuesday at 06:37 AM On 7/12/2025 at 12:40 PM, gggggggg said: ovaj vec sada bolji od aytona 2 2
doragan Posted Tuesday at 11:07 AM Posted Tuesday at 11:07 AM Nisam navijac jezerasa,ali moze ovaj trejd ako Dalas da Kupera Flega.
HAMMER Posted Tuesday at 11:42 AM Posted Tuesday at 11:42 AM sta mi dobijamo ovde? dajte nekog sutera.
Barkley#34 Posted Tuesday at 11:49 AM Posted Tuesday at 11:49 AM Čekaj, je l' ovo naš uini počeo da troluje Amere? 4
Miki28 Lakers in 5 Posted Tuesday at 12:40 PM Posted Tuesday at 12:40 PM 2 hours ago, Урош19 said: AD u LAL i nek ide pecat i potpis. Svakako Dallas visokih ima za izvoz.
Wook Posted Tuesday at 08:06 PM Posted Tuesday at 08:06 PM On 7/14/2025 at 8:22 PM, Poenter said: Što se mene tiče: - MJ, Lebron i Karim su top 3. - Hakim mi je dvanaesti - Slažem se sa imenima koja su u prvih 11 - Ako je bilo ko u tih 11 ispred nekog drugog, nema tu ništa sramno da bude. Prva tri su mi zacementirana, od 4 do 11 je stvar ukusa. Ne bih eto Karija jedino baš u top 5, tu je negde oko desetog mesta, ali ako ga stave ispred nekog od tih igrača, nije mi to ništa skandalozno. Meni je Hakeema br. 2 od ovih što sam ispratio u realnom vremenu. MJ je jedinstvena kombinacija pobedničkog mentaliteta, fizikalija i ogromnih šaka. Takav će se teškog pojaviti. Dominantan na obe strane, a bukvalno ga nisi mogao fauliran da ne bude +1. Posle njega Hakeem prvi koji je na obe strane terena bio surov. Da je uz sebe imao Pipena, Rodmana, Kukoča, Harpera...uzeo bi titula bar koliko i MJ. A čak da je imao saigrače kao neki superstarovi na zapadu tipa: Majerli, KJ, Ainge...ili Pejton, Schrempf i ostali uzeo bi sigurno još koju. Ona serija protiv prime - MVP Davida Robinsona gde je imao oko 35+15 u proseku sa 4-5 ast i 3-4 blok je možda najbolja plejof serija 90-tih uz prime MJ- a protiv Finiksa '93. 5
Chaos Is Me Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Fotografije ukazuju na to da se Luka ozbiljno stesao ovog leta, možda fanovi Lejkersa konačno dočekaju da se upali ta mašina i pre all stara.
Darko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 36 minutes ago, Chaos Is Me said: Fotografije ukazuju na to da se Luka ozbiljno stesao ovog leta, možda fanovi Lejkersa konačno dočekaju da se upali ta mašina i pre all stara. Tako je manje više svakog leta pa se onda nagoji tokom sezone. Nadam se da je ovaj put za stalno, Luka u kondiciji može stići do Jokićevog nivoa a i prestići.
mr clutch Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 36 minutes ago, Darko said: Tako je manje više svakog leta pa se onda nagoji tokom sezone. Nadam se da je ovaj put za stalno, Luka u kondiciji može stići do Jokićevog nivoa a i prestići. Ja se nesto ne secam da je se ikad stesao u offseason-u. Obicno dodju nastupi za repku, pa onda nova sezona i nikad se nema vrmena pa u krug. 1
Урош19 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 minutes ago, mr clutch said: Ja se nesto ne secam da je se ikad stesao u offseason-u. Obicno dodju nastupi za repku, pa onda nova sezona i nikad se nema vrmena pa u krug. Mislim da se poslednji put stesao pred EP 2022
mr clutch Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 27 minutes ago, Урош19 said: Mislim da se poslednji put stesao pred EP 2022 Znam da je na OI izgledao grozno. 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Dobar posao za Klipane. @bodo ode Beal James Harden / Kris Dunn Bradley Beal / Bogdan Bogdanovic Kawhi Leonard / Derrick Jones John Collins / Nic Batum Ivica Zubac / Brook Lopez
bodo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 9 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Dobar posao za Klipane. @bodo ode Beal James Harden / Kris Dunn Bradley Beal / Bogdan Bogdanovic Kawhi Leonard / Derrick Jones John Collins / Nic Batum Ivica Zubac / Brook Lopez Očekivano. Je ča je. Kako god bilo ja ću i dalje biti njihov navijač. Vjerojatno slijedi period irelevantnosti ali ja prvenstveno volim košarku. Malo su mi doduše za utjehu ženska ekipa koja je s razlogom jedan od favorita za titulu. 1
Recommended Posts