Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 07:56 PM Posted Monday at 07:56 PM Vrijeme radi za tebe, samo naprijed💪
Bugl Khan Posted Monday at 08:09 PM Posted Monday at 08:09 PM 1 hour ago, Poenter said: Što se mene tiče: - MJ, Lebron i Karim su top 3. - Hakim mi je dvanaesti - Slažem se sa imenima koja su u prvih 11 - Ako je bilo ko u tih 11 ispred nekog drugog, nema tu ništa sramno da bude. Prva tri su mi zacementirana, od 4 do 11 je stvar ukusa. Ne bih eto Karija jedino baš u top 5, tu je negde oko desetog mesta, ali ako ga stave ispred nekog od tih igrača, nije mi to ništa skandalozno. Kareem po meni nikad nije pripadao u te razgovore. 6 NBA naslova, 2xFMVP. U Bucksima nije mogao do prstena dok nije došao Oscar, u Lakersima nije mogao do prstena dok nije došao Magic. 1
gggggggg Posted Monday at 09:04 PM Author Posted Monday at 09:04 PM 4 hours ago, drperce said: https://bleacherreport.com/articles/25223594-brs-top-100-nba-players-all-time-ranked Jokara 17i green 88!? dalje nisam cito 1
Poenter Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago On 7/12/2025 at 12:40 PM, gggggggg said: ovaj vec sada bolji od aytona 1 2
doragan Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Nisam navijac jezerasa,ali moze ovaj trejd ako Dalas da Kupera Flega.
Barkley#34 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Čekaj, je l' ovo naš uini počeo da troluje Amere? 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 hours ago, Урош19 said: AD u LAL i nek ide pecat i potpis. Svakako Dallas visokih ima za izvoz.
Wook Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 7/14/2025 at 8:22 PM, Poenter said: Što se mene tiče: - MJ, Lebron i Karim su top 3. - Hakim mi je dvanaesti - Slažem se sa imenima koja su u prvih 11 - Ako je bilo ko u tih 11 ispred nekog drugog, nema tu ništa sramno da bude. Prva tri su mi zacementirana, od 4 do 11 je stvar ukusa. Ne bih eto Karija jedino baš u top 5, tu je negde oko desetog mesta, ali ako ga stave ispred nekog od tih igrača, nije mi to ništa skandalozno. Meni je Hakeema br. 2 od ovih što sam ispratio u realnom vremenu. MJ je jedinstvena kombinacija pobedničkog mentaliteta, fizikalija i ogromnih šaka. Takav će se teškog pojaviti. Dominantan na obe strane, a bukvalno ga nisi mogao fauliran da ne bude +1. Posle njega Hakeem prvi koji je na obe strane terena bio surov. Da je uz sebe imao Pipena, Rodmana, Kukoča, Harpera...uzeo bi titula bar koliko i MJ. A čak da je imao saigrače kao neki superstarovi na zapadu tipa: Majerli, KJ, Ainge...ili Pejton, Schrempf i ostali uzeo bi sigurno još koju. Ona serija protiv prime - MVP Davida Robinsona gde je imao oko 35+15 u proseku sa 4-5 ast i 3-4 blok je možda najbolja plejof serija 90-tih uz prime MJ- a protiv Finiksa '93. 1
Recommended Posts