doragan Posted Friday at 06:26 AM Posted Friday at 06:26 AM Au, sto se prvi pik nazidao cigala..5/21 sut, no ok, prvi macici se u vodu bacaju.Top skroz ok odigrao, srecom strucnjaci Oklahome ne slusaju nase forumske i daju mu maksimalno prostora i sanse. 1
Bugl Khan Posted Friday at 06:29 AM Posted Friday at 06:29 AM 6 hours ago, Darko said: Izvini ali ovo je obmanjujuće. Pogledaj statistiku Brauna i Holmgrena u plejofu i sve će ti biti jasno. Holmgren ga šije skoro svugde - u poenima, skokovima, blokovima, bolji procenat šuta i FT itd a igrao je oko 10 minuta manje. CB MIN FG% 3P% FT% REB AST BLK STL PF TO PTS 38.9 45.3 30.0 71.0 6.4 2.4 0.7 1.2 3.4 1.0 12.6 Holmgren MIN FG% 3P% FT% REB AST BLK STL PF TO PTS 29.8 46.2 29.7 78.4 8.7 1.0 1.9 0.7 2.0 1.2 15.2 Braun je meni i dalje prašinar (vrhunski) ali pokazao je naznake da možda bude i nešto više od toga. I ovo govorim kao neko ko baš voli njega kao igrača, ogromno srce ima. Kako je obmanjujuće?
Darko Posted Friday at 07:55 AM Posted Friday at 07:55 AM 1 hour ago, Bugl Khan said: Kako je obmanjujuće? Citirao si regular season stats. Tako da je izgledalo kao da je Braun bolji igrač od Holmgrena - što jednostavno nije tačno.
Chaos Is Me Posted Friday at 07:59 AM Posted Friday at 07:59 AM 1 hour ago, doragan said: Au, sto se prvi pik nazidao cigala..5/21 sut, no ok, prvi macici se u vodu bacaju.Top skroz ok odigrao, srecom strucnjaci Oklahome ne slusaju nase forumske i daju mu maksimalno prostora i sanse. Jesi ti svestan šta je letnja liga, čemu služi i da nema apsolutno nikakve korelacije sa regularnom NBA sezonom? 1
RatzenStadt Posted Friday at 08:07 AM Posted Friday at 08:07 AM On 7/8/2025 at 5:36 PM, Bojdo said: Kao sto neko rece. Topic sutira slobodnjake u karijeri na skoro nevjerovtnih 90%, a flouter pogadja sa osjecajem i visokim procentima. Bilo bi veliko iznenadjene da takav igrac ne dosegme minimum 35% suta za 3P. Ako se ne varam, i Riki Rubio je sutirao bacanja sa oko 85% uspesnosti, ali je ciglario kroz citavu karijeru. Taj FT% pokazuje da nije, urposteno gledano, "los suter", ali je falilo nesto da to translira i kroz zivu igru. Da li je falilo hrabrosti/mentalne spremnosti, balansa, mozda ne generise dovoljno snage pri izbacaju, nznm... 1
Bojdo Posted Friday at 08:22 AM Posted Friday at 08:22 AM (edited) 16 minutes ago, RatzenStadt said: Ako se ne varam, i Riki Rubio je sutirao bacanja sa oko 85% uspesnosti, ali je ciglario kroz citavu karijeru. Taj FT% pokazuje da nije, urposteno gledano, "los suter", ali je falilo nesto da to translira i kroz zivu igru. Da li je falilo hrabrosti/mentalne spremnosti, balansa, mozda ne generise dovoljno snage pri izbacaju, nznm... Rubio je kasnije digao svoj procenta slobodnjaka, mislim da je u Topicevim godinama imao manji nego Topic. Po flouterima se vidi da ima osjecaj u rukama i da nije "tvrd". Ako je generisanje snage u pitanju to se itekako da ispraviti. Rano je Topica stavljati u kontekst Rubia po pitanju suta, jos uvijek je 19-godisnjak i radi sa najboljim trenerom za sut. Uglavnom, zakoni vjerovatnoce su na njegovoj stanji, jer bekovi koji imaju visoke procente slobodnjkaka u vecini slucajeva dotjeraju sut na pristojan nivo. Edited Friday at 08:24 AM by Bojdo 2
doragan Posted Friday at 08:53 AM Posted Friday at 08:53 AM 50 minutes ago, Chaos Is Me said: Jesi ti svestan šta je letnja liga, čemu služi i da nema apsolutno nikakve korelacije sa regularnom NBA sezonom? Zamisli, jesam.Ne volim bas kad postovi pocinju sa jesi li svestan,svesna ko da se poznajemo licno,al ajde...pripadam onom delu forumasa koji misle da ce od Topica da bude legit NBA igrac/starter,a videcemo ko ce biti u pravu. 1
Darko Posted Friday at 08:57 AM Posted Friday at 08:57 AM 34 minutes ago, RatzenStadt said: Ako se ne varam, i Riki Rubio je sutirao bacanja sa oko 85% uspesnosti, ali je ciglario kroz citavu karijeru. Taj FT% pokazuje da nije, urposteno gledano, "los suter", ali je falilo nesto da to translira i kroz zivu igru. Da li je falilo hrabrosti/mentalne spremnosti, balansa, mozda ne generise dovoljno snage pri izbacaju, nznm... @Bojdo ti kasnije odgovorio. U velikoj većini igrači koji imaju super FT% takođe budu dobri šuteri za 3 ali ne uvek. Tuys Jones je jedan izuzetak, Rubio drugi - mada je Rubio imao 78% FT u Topićevim godinama. Vreme će pokazati, Topićev plafon će dosta zavisiti od toga. Možda mu je problem šut za tri iz driblinga, dve trojke koje je dao danas su mu bile nameštene.
MC Thunder 2 Posted Friday at 10:57 AM Posted Friday at 10:57 AM Saga sa Valancijunasom se privodi kraju... 1 21
Chaos Is Me Posted Friday at 10:58 AM Posted Friday at 10:58 AM Jel možemo da završimo sa Topićem, bar dok ne krene regularna sezona? Ispade da mi koji mislimo da dečku plafon nije da bude NBA all star (kamoli superstar kalibra Dončića) nešto njega hejtujemo, a zapravo ne postoji igrač trenutno na svetu za koga bih više voleo da postane to što vam je u fantazijama jer je u pitanju fantastičan momak. Ne vidim ni da mu se čini neka usluga tim suludim poređenjima, neka za početak dogura do stabilnog člana NBA rotacije i standardnog reprezentativca, sve preko toga je samo za izuzetno retke. 7
Darko Posted Friday at 11:07 AM Posted Friday at 11:07 AM Inače, kod Nuggets se vratio Holmes posle ahilove. Nadam se da će moći da odmeni Gordona na 10-15 minuta, nije loše izgledao u koledžu. Evo highlights iz utakmice danas: 2 1
Wook Posted Friday at 11:18 AM Posted Friday at 11:18 AM Jake Shapiro: Adelman on Jonas Valanciunas: “Point center. You can play combo guards, you don’t need a lead PG, you can play 5-out offense, off the elbow, post him up. He’s such a skilled player… 1st time we have our backup with a similar skillset to Nikola Jokic beside DeMarcus Cousins.” – via Bluesky
Bugl Khan Posted Friday at 12:57 PM Posted Friday at 12:57 PM 4 hours ago, Darko said: Citirao si regular season stats. Tako da je izgledalo kao da je Braun bolji igrač od Holmgrena - što jednostavno nije tačno. Pa kad se navodi kakvu je koji igrač imao sezonu, navode se RS stats. Kao i za MVP, DPOY, ROY, 6MOY, MIP, All NBA timove, All Defense timove... Chet je bio starter u šampionskoj momčadi i imao je bolji Playoff od Brauna, ali neki nisu ni došli do playoffa, neki su odigrali 4 utakmice, a neki 23. Ja se slažem da je bitno oboje, ali teško je usporediti ako je jedan igrač odigrao 6x više utakmica od drugog.
Darko Posted Friday at 01:02 PM Posted Friday at 01:02 PM 1 minute ago, Bugl Khan said: Chet je bio starter u šampionskoj momčadi i imao je bolji Playoff od Brauna U plejofu se vidi ko je pravi igrač. Regular season i playoff su dva različita sporta maltene. Volim Brauna, nemoj da me shvatiš pogrešno. Samo ukazujem da nije isti nivo Holmgrena, bar za sada. Holmgren je takođe osvojio prsten kao treća violina i ključni defanzivni igrač, mislim da ga dosta potcenjuješ upoređivati ga sa Braunom. 2 hours ago, Chaos Is Me said: Jel možemo da završimo sa Topićem, bar dok ne krene regularna sezona? Slažem se, smara. Vreme će pokazati ionako, nema svrhe diskutovati sada. Mada ću stavljati njegove dobre poteze ako naiđem na njih, nadam se da to nikome ne smeta.
realno *w Posted Friday at 01:16 PM Posted Friday at 01:16 PM 4 hours ago, Bojdo said: Rubio je kasnije digao svoj procenta slobodnjaka, mislim da je u Topicevim godinama imao manji nego Topic. Pa ne baš, već sa 15 godina je igrao u16 i imao 72% bacanja, a recimo sa 16 godina je igrao U18 i imao 48% trojke i 78% bacanja. Kad je sa 17 godina igrao Evrokup, imao je 36% trojke i 77% bacanja. U Barsi sa 18-19 godina je već imao 90% bacanja i 36% trojke, Za tri sezone u Barsi, nijednom nije imao manje od 83% bacanja. U NBA odmah prva sezona 34% trojke i 84% bacanja. Mnogo veći problem mu je oduvek bio šut za dva, gde bukvalno možda sezonu, dve, imao neki pristojan šut.
Ludi za Poli Posted Friday at 01:26 PM Posted Friday at 01:26 PM Rubio je u NBA imao ogromne probleme na obrucu i tu je karijerno bio na 50% sto je blagi uzas ali ni to ga nije sprjecavalo da bude izuzetno koristan igrac na racun odbrane i razigravackih sposobnosti.
Bugl Khan Posted Friday at 01:32 PM Posted Friday at 01:32 PM 17 minutes ago, Darko said: U plejofu se vidi ko je pravi igrač. Regular season i playoff su dva različita sporta maltene. Volim Brauna, nemoj da me shvatiš pogrešno. Samo ukazujem da nije isti nivo Holmgrena, bar za sada. Holmgren je takođe osvojio prsten kao treća violina i ključni defanzivni igrač, mislim da ga dosta potcenjuješ upoređivati ga sa Braunom. Naravno da je Chet bolji, i slažem se da se u playoffu pokaže ko je igrač. Samo 3. opcija u Denveru je AG. To je usporedba. Valjda.
gggggggg Posted Friday at 02:08 PM Author Posted Friday at 02:08 PM ako okc nastavi da igra kao iz prosle sezone (a ne vidim razloga da to opet ne bude slucaj), imace topic dosta minuta sigurno. playoff je vec druga prica, tu ni igraci kao sto su wiggins williams i joe nisu dobijali minute iako su bili oko 20 mpg u sezoni. ne bi me cudilo da ga trejduju ako ne u sledecoj sezoni onda u onoj narednoj. nije im potreban a ima ugovor koji moze lepo da se uklopi za nekog novog igraca. imace jos i pedigre™ velikog talenta i visokog picka i bar nekog skilla koji ce zainteresovati neku drugu ekipu. herbert je produzio ugovor na jos tri sezone za 68 miliona. da je sacekao sledece leto mogao je jos vece novce da ubode ali nije bilo potrebe da rizikuje. isto je bilo i prvi put kada je produzio ugovor. prosla sezona mu je bila izgubljena i ako bude onaj stari do februara mogu zamisliti da ce biti jedan od vecih trejd kandidata u ligi. pogotovo sa ovim ugovorom gde je 'vezan' na pet godina. opet deluje da je uzeo manje nego sto zasluzuje.
Milos 3.14 Posted Friday at 06:20 PM Posted Friday at 06:20 PM Vidi ove tetke Pa, što druže nisi odbio 54 miliona i otišao negde gde će te više poštovati. Što bi rekli kod mene u Šumadiji ne može i kita u dupe i duša u raj 1 6
gggggggg Posted Friday at 06:50 PM Author Posted Friday at 06:50 PM plaky jer nije glavni baja u ekipi 6
Milko Miller Posted Friday at 08:22 PM Posted Friday at 08:22 PM Nikola Djurisic dobio standardni NBA ugovor. 6 miliona za tri godine, ali samo je sledeća sezona u potpunosti garantovana (1,25 miliona). Dobro je ovo sredio Miško, nije bas do sada pokazao da vredi više od 2 way ugovora. 6 1
L' Imperatore Posted Friday at 09:00 PM Posted Friday at 09:00 PM Djurišić u Angel Reese epizodi. Dali mu da završi zadnji napad u četvrtini, njemu pobgla lopta posle prvog driblinga. A nije da se pre toga nešto proslavio u napadu
Darko Posted Friday at 11:35 PM Posted Friday at 11:35 PM 3 hours ago, Milko Miller said: Nikola Djurisic dobio standardni NBA ugovor. 6 miliona za tri godine, ali samo je sledeća sezona u potpunosti garantovana (1,25 miliona). Dobro je ovo sredio Miško, nije bas do sada pokazao da vredi više od 2 way ugovora. Vratiće se on u Evropu posle jedne godine, ne verujem da će dobiti minute u NBA kada ni u G ligi nije pokazao mnogo.
Poenter Posted yesterday at 07:32 AM Posted yesterday at 07:32 AM Pa možda se nametne sad preko leta. Ili se ne nametne ovog leta pa ga opet pošalju u razvojnu ligu gde možda ovaj put pokaže mnogo. Stvarno je smešno sad pričati o tome šta će biti za godinu dana, a radi se o karijeri mladog igrača. 1
Recommended Posts