Jump to content

Recommended Posts

Posted

Porter je i bolji skakač od Johnsona i to značajno. Sve što sam hteo da kažem je da je vrednost tog trejda za Denver u tome šta će ponuditi igrači koje potpišu za razliku u plati između Portera i Johnsona, a ne klasična rokada glava za glavu jer su u tom slučaju imho dobili nešto slabijeg igrača.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Milos 3.14 said:

Otkud narativ da se porter raspadao u PO?

Na osnovu gledanja tekmi u regularnoj sezoni i PO, pa njihovom uporedjivanju.

Posted

meni je neverovatno da se za 1 myles turnera uradi ovakav potez. ajde da za nekog jebackog allstara a ne za mladjeg brooka lopeza. bukvalno ispada da daju 50m godisnje turneru.

• Like 3
Posted

Bolje 50 Turneru nego 50 Lilardu

3 minutes ago, gggggggg said:

meni je neverovatno da se za 1 myles turnera uradi ovakav potez. ajde da za nekog jebackog allstara a ne za mladjeg brooka lopeza. bukvalno ispada da daju 50m godisnje turneru.

Ako već tako gledaš

Posted

Da li može Milvoki da traži onaj disability exception kako se već zove iako su ga otpustili, ako se Lilard penzioniše... meni jedino to ima neke logike ako može i ako imaju neke naznake. 

Posted
28 minutes ago, gggggggg said:

Lilard je bivši igrač. 

Aspolutno svaki cent uložen u njega je bačen. Ovo je ogroman korak napred za Bakse.

• Like 5
Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

+ glavna zvezda nezadovljna.

A Janis se kao ništa nije pitao oko toga, ovo je samo pranje u javnosti.

1 minute ago, gggggggg said:

Kao stub mi je

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

+ glavna zvezda nezadovljna.

Ma ovo je proseravanje, da ne ispadne da je uz njegovu saglasnost urađeno. Kao eto ljut sam, ali šta je tu je, život ide dalje...

1 minute ago, gggggggg said:

Ma daj, kako 😄

Ovi iz Denvera imaju neke dokaze o boravku vlasnika ovih klubova na Epstajnovom ostrvu, nema drugog objašnjenja.

• Like 3
  • Ha-ha 6
Posted

Ok je JoVal za backup centra al ja bih na mjestu Nuggetsa radije potpisao Horforda. Dosta bolji defanzivac i u ovim godinama, pogotvo na switchu plus ima ozbiljan sut i moze bas fino igrati u paru s Jokicem. 

Posted
8 hours ago, Milko Miller said:

Niko ne vredi 14 miliona od igrača koji su slobodni. Ja bih doveo još Horforda i Erika Gordona da popune roster, čisto da imaju još dva veterana posle odlaska Vestbruka i najverovatnije Džordana. A kod Horforda verujem da može da odradi tih 7,8 minuta kad je Jokic na klupi u plejofu. Ali to ćeš uspeti i sa taxpayer MLE za Horforda i vet min za Gordona. Ključna stvar je taj traded player exception u iznosu od 16 miliona. To će biti veoma vredno kad se približi trade deadline jer spakujes Šarića, kome istice ugovor, i neki pick swap i tražiš igrača koji zaradjuje između 6 i 16 miliona i ne moraš da gledas kako ćeš da pogodis tačno plate. 

Ok nisu cekali trade deadline nego samo 12 sati

Posted
2 minutes ago, Barkley#34 said:

Ako bi Lilard potpisao za nekoga najesen ili za godinu dana, da li je Milvoki i dalje u obavezi da isplati sve pare?

Da, Lilard potpiše veteranski minimalac, a ovo leže kao pasivna zarada 😄 

• Thanks 1
Posted
47 minutes ago, mr clutch said:

Na osnovu gledanja tekmi u regularnoj sezoni i PO, pa njihovom uporedjivanju.

Možda ove godine kad je bio povređen, inače je bio jako bitan, pogađao klač šuteve i sveukupno bio bolji nego u regularnom delu 

1 minute ago, Barkley#34 said:

Ako bi Lilard potpisao za nekoga najesen ili za godinu dana, da li je Milvoki i dalje u obavezi da isplati sve pare?

Da

Nagetsi trejdovali šarića i iskoristili TE za redžija, to su imali rok do 6.7. jula.

Sviđa mi se Val kao direktna zamena za Jokića. Horford i Jabusele bi bili bolji jer pokrivaju više pozicija i bolji su defanzivno, ali imaju ovog rukija koji treba da dobije prostor.

Verovatno će sad pojuriti još nekog beka.

• Thanks 1
Posted
14 minutes ago, realno *w said:

Lilard je bivši igrač. 

Aspolutno svaki cent uložen u njega je bačen. Ovo je ogroman korak napred za Bakse.

bolje bi im bilo da su istrpeli jednu sezonu nego ovako da imaju ovoliki prostor u capu za nikoga. to su bukvalno pare za startera. jedino sto ih moze izvuci je neki mladi igrac napravi veliki korak pa da bude jasno 3-4 najbolji igrac ekipe.