Ludi za Poli Posted yesterday at 02:27 PM Posted yesterday at 02:27 PM Cam nije supalj ko MPJ ali je miljama daleko od nekog jakog defanzivca. S njim na 4 propuh u sredini nece biti nista manji nego s MPJ.
Chaos Is Me Posted yesterday at 02:33 PM Posted yesterday at 02:33 PM Porter je i bolji skakač od Johnsona i to značajno. Sve što sam hteo da kažem je da je vrednost tog trejda za Denver u tome šta će ponuditi igrači koje potpišu za razliku u plati između Portera i Johnsona, a ne klasična rokada glava za glavu jer su u tom slučaju imho dobili nešto slabijeg igrača. 1
Ludi za Poli Posted yesterday at 03:14 PM Posted yesterday at 03:14 PM Wow. Odlican potez Bucksa al ovo ce vjerovatno ici kroz kakav s&t 2
Ludi za Poli Posted yesterday at 03:19 PM Posted yesterday at 03:19 PM Pa ovo je jos ludje hahahahaha 1
gggggggg Posted yesterday at 03:19 PM Author Posted yesterday at 03:19 PM (edited) brzi alpaka. ovo je bas neocekivano 22.5m godisnje na pet godina Edited yesterday at 03:23 PM by gggggggg
mr clutch Posted yesterday at 03:26 PM Posted yesterday at 03:26 PM 1 hour ago, Milos 3.14 said: Otkud narativ da se porter raspadao u PO? Na osnovu gledanja tekmi u regularnoj sezoni i PO, pa njihovom uporedjivanju.
gggggggg Posted yesterday at 03:33 PM Author Posted yesterday at 03:33 PM meni je neverovatno da se za 1 myles turnera uradi ovakav potez. ajde da za nekog jebackog allstara a ne za mladjeg brooka lopeza. bukvalno ispada da daju 50m godisnje turneru. 3
Урош19 Posted yesterday at 03:36 PM Posted yesterday at 03:36 PM Bolje 50 Turneru nego 50 Lilardu 3 minutes ago, gggggggg said: meni je neverovatno da se za 1 myles turnera uradi ovakav potez. ajde da za nekog jebackog allstara a ne za mladjeg brooka lopeza. bukvalno ispada da daju 50m godisnje turneru. Ako već tako gledaš 1
Ludi za Poli Posted yesterday at 03:45 PM Posted yesterday at 03:45 PM Quote BREAKING: Milwaukee Bucks star Giannis Antetokounmpo is not pleased with the team’s decision to waive Damian Lillard, league sources tell me. Krece show
Bobby Shurda Posted yesterday at 03:50 PM Posted yesterday at 03:50 PM Da li može Milvoki da traži onaj disability exception kako se već zove iako su ga otpustili, ako se Lilard penzioniše... meni jedino to ima neke logike ako može i ako imaju neke naznake.
gggggggg Posted yesterday at 03:51 PM Author Posted yesterday at 03:51 PM 14 minutes ago, Урош19 said: Bolje 50 Turneru nego 50 Lilardu Ako već tako gledaš ne slazem se uopste.
Ludi za Poli Posted yesterday at 03:58 PM Posted yesterday at 03:58 PM Fakticki zrtvujes 22.5m capa do 2031. godine za igraca koji te sigurno nece napraviti ozbiljnim kandidatom za naslov. 1
realno *w Posted yesterday at 04:03 PM Posted yesterday at 04:03 PM 28 minutes ago, gggggggg said: meni je neverovatno da se za 1 myles turnera uradi ovakav potez. ajde da za nekog jebackog allstara a ne za mladjeg brooka lopeza. bukvalno ispada da daju 50m godisnje turneru. Lilard je bivši igrač. Aspolutno svaki cent uložen u njega je bačen. Ovo je ogroman korak napred za Bakse. 6
Урош19 Posted yesterday at 04:03 PM Posted yesterday at 04:03 PM 3 minutes ago, Don Dusko said: + glavna zvezda nezadovljna. A Janis se kao ništa nije pitao oko toga, ovo je samo pranje u javnosti. 1 minute ago, gggggggg said: Kao stub mi je 1 6
realno *w Posted yesterday at 04:03 PM Posted yesterday at 04:03 PM 3 minutes ago, Don Dusko said: + glavna zvezda nezadovljna. Ma ovo je proseravanje, da ne ispadne da je uz njegovu saglasnost urađeno. Kao eto ljut sam, ali šta je tu je, život ide dalje... 1 minute ago, gggggggg said: Ma daj, kako 😄 Ovi iz Denvera imaju neke dokaze o boravku vlasnika ovih klubova na Epstajnovom ostrvu, nema drugog objašnjenja. 4 7
Ludi za Poli Posted yesterday at 04:05 PM Posted yesterday at 04:05 PM Ok je JoVal za backup centra al ja bih na mjestu Nuggetsa radije potpisao Horforda. Dosta bolji defanzivac i u ovim godinama, pogotvo na switchu plus ima ozbiljan sut i moze bas fino igrati u paru s Jokicem.
Milko Miller Posted yesterday at 04:06 PM Posted yesterday at 04:06 PM 8 hours ago, Milko Miller said: Niko ne vredi 14 miliona od igrača koji su slobodni. Ja bih doveo još Horforda i Erika Gordona da popune roster, čisto da imaju još dva veterana posle odlaska Vestbruka i najverovatnije Džordana. A kod Horforda verujem da može da odradi tih 7,8 minuta kad je Jokic na klupi u plejofu. Ali to ćeš uspeti i sa taxpayer MLE za Horforda i vet min za Gordona. Ključna stvar je taj traded player exception u iznosu od 16 miliona. To će biti veoma vredno kad se približi trade deadline jer spakujes Šarića, kome istice ugovor, i neki pick swap i tražiš igrača koji zaradjuje između 6 i 16 miliona i ne moraš da gledas kako ćeš da pogodis tačno plate. Ok nisu cekali trade deadline nego samo 12 sati
Barkley#34 Posted yesterday at 04:11 PM Posted yesterday at 04:11 PM Ako bi Lilard potpisao za nekoga najesen ili za godinu dana, da li je Milvoki i dalje u obavezi da isplati sve pare?
realno *w Posted yesterday at 04:14 PM Posted yesterday at 04:14 PM 2 minutes ago, Barkley#34 said: Ako bi Lilard potpisao za nekoga najesen ili za godinu dana, da li je Milvoki i dalje u obavezi da isplati sve pare? Da, Lilard potpiše veteranski minimalac, a ovo leže kao pasivna zarada 😄 1
YAO Posted yesterday at 04:18 PM Posted yesterday at 04:18 PM Denver trejdovao Sarica za Valancijunasa. Kakvi potezi Denvera u 24h 2
Milos 3.14 Posted yesterday at 04:19 PM Posted yesterday at 04:19 PM 47 minutes ago, mr clutch said: Na osnovu gledanja tekmi u regularnoj sezoni i PO, pa njihovom uporedjivanju. Možda ove godine kad je bio povređen, inače je bio jako bitan, pogađao klač šuteve i sveukupno bio bolji nego u regularnom delu 1 minute ago, Barkley#34 said: Ako bi Lilard potpisao za nekoga najesen ili za godinu dana, da li je Milvoki i dalje u obavezi da isplati sve pare? Da Nagetsi trejdovali šarića i iskoristili TE za redžija, to su imali rok do 6.7. jula. Sviđa mi se Val kao direktna zamena za Jokića. Horford i Jabusele bi bili bolji jer pokrivaju više pozicija i bolji su defanzivno, ali imaju ovog rukija koji treba da dobije prostor. Verovatno će sad pojuriti još nekog beka. 1
gggggggg Posted yesterday at 04:19 PM Author Posted yesterday at 04:19 PM 14 minutes ago, realno *w said: Lilard je bivši igrač. Aspolutno svaki cent uložen u njega je bačen. Ovo je ogroman korak napred za Bakse. bolje bi im bilo da su istrpeli jednu sezonu nego ovako da imaju ovoliki prostor u capu za nikoga. to su bukvalno pare za startera. jedino sto ih moze izvuci je neki mladi igrac napravi veliki korak pa da bude jasno 3-4 najbolji igrac ekipe. 1
Recommended Posts