Bobby Shurda Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Odličan posao Denvera dobili su bolju verziju Portera za manje para plus doveli najzaslužnijeg igrača u pohodu na titulu.🤠 Što se Bruklina tiče verujem da nakon što su im planovi sa draft pikovima otišli na neku verovatno neželjenu poziciju iskoristili taj prostor gde su doveli neke sirovije igrače kojima će trebati vremena da imaju Portera u izlogu bar sezonu dve. Ja mislim da nisu toliko ni loše prošli na draftu koliko kukaju njihovi navijači a i sama teorija brojki govori da će teško baš svi ti pikovi biti promašaj, ovim novim pravilima gde se ida ka tome da svi budu što ujednačeniji po mom mišljenju za te rebild timove je i bolje da jure što više pikova kao OKC pa makar i pri kraju prve runde nego da se fokusiraju isključivo da imaju što bolji pik mislim makar navijački bi trebalo tako gledati, timovima sigurno da je marketinški u interesu da imaju Vembanjamu i Flega u timu ali kada se pogleda u zadnjih desetak godina tih prvih pikova jedino je Edvards kao udarna igla dovukao svoj tim do finala. Edited 6 hours ago by Bobby Shurda
freethrow Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago paradoksalno mislim da bi nam najbolje legao Dankan Robinson, uz nekog Mi;ela Robinsona. DR bi izneverovao koliko bi prostora imao. Ne moramo da pobeđujemo, dovoljno je da igramo na pravi način.
Milko Miller Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 42 minutes ago, mr clutch said: Mislim da u Gordonu nema vise takmicarske kosarke. Denver bi trebao da ganja neko potentnije resenje. Mislim da još ima. Imao nesreću da je igrao za Finiks pretprošle i za Fili prošlu sezonu, pa nije mogao da pokaže da je još uvek koristan igrač. Da li je igrač za plejof rotaciju? To već ne mislim, ali je teško uboditi to sa minimalcem. Denver ima i problem da može samo još jedan jači ugovor da da. Tako da će 15. igrač (ako uopšte popune tu poziciju) svakako biti minimalac. Ne mogu na primer da potpisu dva igrača po 7 miliona.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Razumljivo je što su Nuggetsi izveli ovo zbog uštede i otvaranja prostora za još kojeg igrača ali glava za glavu - MPJ po meni je bolji igrač od Johnsona i to nisu čak ni ista klasa. 4
Ludi za Poli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ni ja ne mislim da je Cam uopce bolji igrac od MPJ ai overall kontekst gdje MPJa mijenjas sa Camom, BBom i potencijalno jos jednim solidnim FA potpisom u NTMLE koji si trejdom otvorio to mi djeluje kao fin upgrade. 2
Radalek Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Razumljivo je što su Nuggetsi izveli ovo zbog uštede i otvaranja prostora za još kojeg igrača ali glava za glavu - MPJ po meni je bolji igrač od Johnsona i to nisu čak ni ista klasa. Trebalo bi da se saceka neko vreme da se vidi kako ce Cam da izgleda kad mu prostor otvara Jokic a kako ce bez istog da izgleda MPJ pre nego sto se prave usporedbe. Nece biti ni prvi ni poslednji put da igraci izgledaju mnogo bolje ili gore sa i bez Jokica. 10
mr clutch Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 15 minutes ago, Milko Miller said: Mislim da još ima. Imao nesreću da je igrao za Finiks pretprošle i za Fili prošlu sezonu, pa nije mogao da pokaže da je još uvek koristan igrač. Da li je igrač za plejof rotaciju? To već ne mislim, ali je teško uboditi to sa minimalcem. Denver ima i problem da može samo još jedan jači ugovor da da. Tako da će 15. igrač (ako uopšte popune tu poziciju) svakako biti minimalac. Ne mogu na primer da potpisu dva igrača po 7 miliona. Razmimoilaze nam se misljenja. Mislim da prethodni timovi iscupali iole korisnih minuta od Gordona da ima sta u njemu, jer ipak je pre toga imao doprinos i dokazao da moze biti kvalitetnibrolni igrac koji moze da pripaljuje spot up trojke i iskreira nesto za sebe, a to je Fili i falilo u tom trenutku. Denveru bi glavni fokus trebao da bude Horford. Moze da krpi i na 5 i na 4. Izuzetno inteligentan igrac i u petroci sa Jokic bi takodje dosta doprineo raznovrsnoti i u napadu i u odbrani. Naravno primarna uloga bi bila da kvalitetna zamena za Jokica. 4 minutes ago, Radalek said: Trebalo bi da se saceka neko vreme da se vidi kako ce Cam da izgleda kad mu prostor otvara Jokic a kako ce bez istog da izgleda MPJ pre nego sto se prave usporedbe. Nece biti ni prvi ni poslednji put da igraci izgledaju mnogo bolje ili gore sa i bez Jokica. Ovo ce biti izuzetno interesantno za ispratiti.
Wook Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Da li je CP na FA? U poznim je godinama, ali se ne povređuje. Mogao bi da izgura još jednu sezonu.
MrTripleDouble Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Lepo je videti razdragane Jokicevce nakon mesec i po dana tugovanja. 🫠 1 1 1
Milko Miller Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 17 minutes ago, Wook said: Da li je CP na FA? U poznim je godinama, ali se ne povređuje. Mogao bi da izgura još jednu sezonu. Da, ali rekao da zeli da bude blizu Los Andjelesu. Najrealnije je povratak u Kliperse ili Finiks.
Radalek Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, mr clutch said: Ovo ce biti izuzetno interesantno za ispratiti. Nije veliki uzorak ali je indikativno: MPJ na 300+ utakmica sa Jokicem u karijeri - 41% za 3 MPJ na 22 utakmice bez Jokica u karijeri - 26% za 3 4 2
Wook Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Za rotaciju iz šampionske sezone trebaće im još 2 upotrebljiva igrača. Zamena za belog Browna (pošto je upao u prvu petorku umesto KCP) i zamena za Greena (moguće Horford). Možda i onaj Pejton nešto isporuči, ali se ne nadam. Realnije je da naprave neki paket u februaru za jednog solidnog igrača i utrape još jedan loš ugovor 7 minutes ago, Radalek said: Nije veliki uzorak ali je indikativno: MPJ na 300+ utakmica sa Jokicem u karijeri - 41% za 3 MPJ na 22 utakmice bez Jokica u karijeri - 26% za 3 U teoriji MPJ je ono što im je trebalo uz Jokića, u praksi se raspadao svaki plej of. Edited 3 hours ago by Wook
Radalek Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Wook said: Za rotaciju iz šampionske sezone trebaće im još 2 upotrebljiva igrača. Zamena za belog Browna (pošto je upao u prvu petorku umesto KCP) i zamena za Greena (moguće Horford). Možda i onaj Pejton nešto isporuči, ali se ne nadam. Realnije je da naprave neki paket u februaru za nekog solidnog igrača i utrape još jedan loš ugovor Trenutno izgleda da ce Brown da zameni Westbrooka, Cam MPJ-a i da se ima prostor za full MLE. Taj prostor moze da se iskoristi za jako dobrog visokog koji po potrebi moze i da odigra strech 4 koji minut sa jokicem (spominju se Horford, Yabusele).
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Horford i Chris Paul bi lepo legli. Yabusele i Schröder takođe. https://www.spotrac.com/nba/free-agents Edited 3 hours ago by Darko
mr clutch Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 32 minutes ago, Radalek said: Nije veliki uzorak ali je indikativno: MPJ na 300+ utakmica sa Jokicem u karijeri - 41% za 3 MPJ na 22 utakmice bez Jokica u karijeri - 26% za 3 Porteru je potreban kvalitetan snabdevac lopte, a to u Netsima nema. Tako da ocekujem procenta fg i 3pt da padnu zbog lose selekcije suta i nemogucnosti da iskreira sut za sebe, iako je odlican suter.
Wook Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gledam FA, Marvin Begli deluje kao mrtvi veteran zreo za Evropu, a lik ima samo 26 god. 1
doragan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago MPJ se i pored Jokica raspadao u plej ofovima, tako da njegov odlazak treba pozdraviti i gledati i kao jedan vid pritiska na Mareja da se sredi inace... 1
Radalek Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Steta sto je Saricu propao Dubai, imalo bi se lepo prostora za neki jaci potpis. Ovako mu moguce sleduje stretch and waive, 2 i po miliona ce da pojede u capu ove i sledece sezone u tom slucaju. Idealno bi bilo kad bi se nasao neki trade za njega i Nnanija uz neki pick swap.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svakakve gluposti gledamo u NBA, ali stvarno ne mogu da zamislim da neko uzme Naija i njegove 3 preostale godine ugovora, po 7-8 milki.
ljutikrilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Wook said: Shroder je mislim u Kingsima. kul potpis... sad, ne znam jel monk ostaje 1 hour ago, Wook said: Gledam FA, Marvin Begli deluje kao mrtvi veteran zreo za Evropu, a lik ima samo 26 god. pa kad je glup ko tocilo... a srazmerno i nezreo
gggggggg Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 4 hours ago, Chaos Is Me said: Razumljivo je što su Nuggetsi izveli ovo zbog uštede i otvaranja prostora za još kojeg igrača ali glava za glavu - MPJ po meni je bolji igrač od Johnsona i to nisu čak ni ista klasa. nema sanse da ima klase razlike izmedju njih. jednom je saigrac jokic a drugom cam thomas. u svakom slucaju trebao je ovaj trejd da se odradi jos tokom prosle sezone. ja sam hteo ovo + shroeder dok je jos igrao za brooklyn a nakon njegovo trejda sam bio ok i samo sa johnsonom 1/1 razmenu. imaju sada prostor nuggetsi da dovedu neke igrace ali treba misliti i na onu tamo sezonu kada ce novi gordonov ugovor stupiti na snagu kao i na extensione brauna i watsona, pa mozda i ne bude nekog veceg prosipanja. trent je dobio ugovor 7.5/2 da ostane u milwaukeeju, mislim da se to trebalo napasti. ali ima tu jos par solidnih bekova i centara/viskoih veterana koji mogu pomoci. 1
Nenson Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Jordan Clarkson, Knicks Agree To One-Year, $3.6M Deal Zar nije mogao veću lovu da izmuze....
Milos 3.14 Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago (edited) Otkud narativ da se porter raspadao u PO? @Wook u teoriji mpj je dobar fit za nagetse iz istog razloga zbog kojeg je dobar fit bilo kojem timu u NBA zbog šuta. Sve ostalo je uzevši u obzir Jokića i Mareja očajan fit , pa uzevši u obzir i KCP/CB. Ako gledamo samo spoljnu liniju Marej je loš do prosečan defanzivno što onda znači da ekipi treba jedan dobar defanzivac, Denver je tu mahom imao igrače koji su loši Bolhendleri, kad spolja dodaš MPJ imaš problema jer postoji nedostatak igrača koji tabaju loptu plus je on defanzivno u najboljem slučaju prosek i to kad mu se igra . Ako Portera staviš na 4 u paru sa Jokićem to je promaja na sve strane. Znači da je Denveru plej Džru Holidej ili Vajt, na beku neki igrač koji igra u oba smera on bi bio dobar fit. U tom smislu MPJ bi mi bio odličan igrač za klivlend jer bi mogao povremeno i na 4 ili u Orlando, Hjuston pa čak i GSW, ali recimo loš za Nikse itd. Čak mislim da bi na 4 uz dobrog defanzivnog centra mogao da pruži najbolje partije. Porter jeste talentovaniji igrač od Kama, ali ne mislim da je u ovom momentu bolji osim u šutu. Kam će moći u nekim varijantama i na 4 sa Jokićem uzevši u obzir da je prilično bolji defanzivno, a recimo BB na tri. To stvarno otvara dosta opcija Denveru . Jednostavno bolji fit za duplo manje para no brainer što bi rekli Ameri. Edited 54 minutes ago by Milos 3.14
Recommended Posts