gggggggg Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago ovaj trejd sam napisao jos u januaru da zelim da denver napravi. ko zna kako bi im se sezona zavrsila da su tada izveli. 1
Ludi za Poli Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Dobri potezi Nuggetsa. Cam takodjer ima dosta manju platu od MPJa, moguce je da su i tu otvorili opciju za jos jedan potpis 1 2
Darko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 6 minutes ago, Ludi za Poli said: Dobri potezi Nuggetsa. Cam takodjer ima dosta manju platu od MPJa, moguce je da su i tu otvorili opciju za jos jedan potpis Baš to, imaju fleksibilnost da potpišu još jednog slobodnog agenta. Sviđa mi se potez.
YAO Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Na koju foru su uvalili Porterovu platu i ustedeli gomilu novca da mi je znati
Урош19 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 8 minutes ago, Ludi za Poli said: Dobri potezi Nuggetsa. Cam takodjer ima dosta manju platu od MPJa, moguce je da su i tu otvorili opciju za jos jedan potpis 24 minutes ago, gggggggg said:
mr clutch Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Napokon Denver da od sklapanja sampionskog tima povuce dobre poteze. 7
Ludi za Poli Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ok, LaRavia bi mogao biti dosta dobra opcija kao trece krilo u rotaciji na malom ugovoru. Ruija se mora trejdovati, on i LeBron ne mogu biti par na 3-4 u 2025. godini jer Bron sa 40 ne moze rotirati i pomagati non stop kao u primeu, a Rui je tu los. Trejd za neko fizikalno krilo je pod moranjem fakticki, ideja zamjene Ruija za John Collinsa mi se dosta svidja i vjerujem da bi u Lakersima mogao biti upgradeovana verzija PJ Washingtona. 1
Darko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 50 minutes ago, YAO said: Na koju foru su uvalili Porterovu platu i ustedeli gomilu novca da mi je znati 2032 pick. Do tada će se Jokić penzionisati, vredeće jer će verovatno biti lottery. Bilo kako bilo, dva sjajna poteza. Uštedeli pare, doveli Brown-a, i imaju prostor za još jednog dobrog slobodnog igrača. Ko bi rekao.
Radalek Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Bojdo said: Horford sljedeci? Ako se potpise Horford u taj napravljeni prostor u capu na godinu dana da pokrije Jokica na 10 minuta u playoffu, novi front office moze komotno na odmor do pocetka sezone, neverovatno dobar posao je napravljen. 3
Darko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, Bojdo said: Horford sljedeci? Zar se on nije penzionisao?
Bugl Khan Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ide se jako. Jedno od najboljih krila u NBA+Bruce Brown djambaleze. Idemo dalje po Horforda, potjerat Šarića i 2nd Chip je tu. Do 35-e ih ima ko Pasulj.
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bravo za dovodjenje Kema. Mnogo stabilniji igrac od Portera.
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Toliko su mi ok ovi potezi Denvera, da se bojim da je sledeći potez trejd Jokića. Edited 8 hours ago by realno *w 1 16 1
Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mogli bi i Bizlija da vrate nazad, ako ne dobije neku jaču zabranu zbog klađenja.
Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kapela ide nazad u Houston za 3/21 da bude treći centar? Mogao ga je Denver pojuriti, ali moguće da je Horford dogovoren. 1
Milos 3.14 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Baš su mnogo prostora otvorili ovim trejdom u Denveru Na sve to doveli su samo za nijansu lošijeg šutera, ali su dobili boljeg bolhendlera i dosta boljeg defanzivca, plus deluje u onim podkastima kao normalac. Hvala MPJ odličan igrač i veliki borac, želim mu da ostane zdrav i razvali sezonu. Moguće je da će američki piroćanci hteti da izbegnu porez i da izbegnu ponavljanje poreza, ali imaju dosta prostora. Šteta je što je FA tržište slabo. Dovesti Horfa , pojuriti još nekog šutera i lagano
Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Denver još ima Nnaji-a sa 8 mil ugovorom (x 2 god.) I Šarića 5,5. Bar jednog da zapakuju... Na FA nema ništa posebno. Možda taj Beasley sa 4 trojke na 40% šuta za 3, Horford i gomila kombo bekova. Edited 8 hours ago by Wook
freethrow Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Rispek za MPJa, ali pominjete ovde silne neke luzere a niko da pomene da je startni centar tri šampionske ekipe potpisao za NOP. Postadoh ja navijač Ziona, kukumajko. 1
freethrow Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Apparently, jurimo Horforda, a nisu isključeni ni Kajl Lauri, PJ Tucker i Kevin Vilis. 1
Milko Miller Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 57 minutes ago, Milos 3.14 said: Baš su mnogo prostora otvorili ovim trejdom u Denveru Na sve to doveli su samo za nijansu lošijeg šutera, ali su dobili boljeg bolhendlera i dosta boljeg defanzivca, plus deluje u onim podkastima kao normalac. Hvala MPJ odličan igrač i veliki borac, želim mu da ostane zdrav i razvali sezonu. Moguće je da će američki piroćanci hteti da izbegnu porez i da izbegnu ponavljanje poreza, ali imaju dosta prostora. Šteta je što je FA tržište slabo. Dovesti Horfa , pojuriti još nekog šutera i lagano Niko ne vredi 14 miliona od igrača koji su slobodni. Ja bih doveo još Horforda i Erika Gordona da popune roster, čisto da imaju još dva veterana posle odlaska Vestbruka i najverovatnije Džordana. A kod Horforda verujem da može da odradi tih 7,8 minuta kad je Jokic na klupi u plejofu. Ali to ćeš uspeti i sa taxpayer MLE za Horforda i vet min za Gordona. Ključna stvar je taj traded player exception u iznosu od 16 miliona. To će biti veoma vredno kad se približi trade deadline jer spakujes Šarića, kome istice ugovor, i neki pick swap i tražiš igrača koji zaradjuje između 6 i 16 miliona i ne moraš da gledas kako ćeš da pogodis tačno plate.
mr clutch Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mislim da u Gordonu nema vise takmicarske kosarke. Denver bi trebao da ganja neko potentnije resenje. 1 1
Milos 3.14 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, mr clutch said: Mislim da u Gordonu nema vise takmicarske kosarke. Denver bi trebao da ganja neko potentnije resenje. Pa ili neki point of atak defanzivac ili šuter tipa Dankan Robinson ili čak ovaj iz Žalgirisa. Nije loše ni da sačuvaju fleksibilnost, moguće je da će do trade dedlajna u februaru da forsiraju Piketa, Strotera, PWat-a, tu je i Holms kao ruki Već sad je ovo skroz druga priča koja omogućava Denveru dosta fleksibilnost i ove i sledeće godine 1
Ikac Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Wook said: Denver još ima Nnaji-a sa 8 mil ugovorom (x 2 god.) I Šarića 5,5. Bar jednog da zapakuju... Na FA nema ništa posebno. Možda taj Beasley sa 4 trojke na 40% šuta za 3, Horford i gomila kombo bekova. Za njih dvojicu zajedno nemaš puno opcija, ali možda da vide sa Washingtonom da ih daju za Olinika ili Holmesa, koji obojica ulaze u poslednju godinu ugovora i trebalo bi da su obojica bolji od Deandre Jordana. Washington može jednu sezonu da vidi šta može Nnaji, a Šarićev ugovor od 5 miliona je dobar za potencijalno učestvovanje u trejdovima do februara (nešto kao Micić), a ako ništa ne uspe ide lagani buyout. Sa tim centrom, Horfordom koji može 4/5, Denveru samo treba backup plej/bek, tu je možda idealna opcija Seth Curry.
Recommended Posts