Skyglider Posted Saturday at 12:13 PM Posted Saturday at 12:13 PM 22 hours ago, gggggggg said: ma nikako nije slucajno da se prethodnih godina povecao broj upravo ove, najteze povrede. kao sto (sam) je vec napisano ovde sto puta, igra je nikad brza, dinamicnija i igraci za razliku od cak i pre petnaest godina a ne u zlatno doba () kada je taj intenzitet sramotno nizak u odnosu na danasnji nacin igre. Kad si ovo pomenuo, pre mesec dana sam odgledao na YouTube 6. utakmicu finala Zapada Houston Rockets vs Utah Jazz iz 1997, kao usporeni snimak da gledaš u poređenju sa današnjom NBA.
Lineker Posted Saturday at 03:07 PM Posted Saturday at 03:07 PM On 6/27/2025 at 3:44 PM, gggggggg said: interesantan tajming. da kroenkeovi nisu skrtice, mozda bi i mogao da se vrati posto na papiru jos uvek nemaju gm-a. Kako ovo utiče na Rajakovića?
gggggggg Posted Saturday at 03:36 PM Author Posted Saturday at 03:36 PM 27 minutes ago, Lineker said: Kako ovo utiče na Rajakovića? dobro pitanje na koje nemam odgovor ali u svakom slucaju ako ne bude nekog poboljsanja rezultata, realno je ocekivati da mu se drma stolica. bullsi trejdovali balla za okoroa. 1
gggggggg Posted Saturday at 03:57 PM Author Posted Saturday at 03:57 PM 3 hours ago, Skyglider said: Kad si ovo pomenuo, pre mesec dana sam odgledao na YouTube 6. utakmicu finala Zapada Houston Rockets vs Utah Jazz iz 1997, kao usporeni snimak da gledaš u poređenju sa današnjom NBA. bilo vec ali nece skoditi opet staviti 1
gggggggg Posted Saturday at 04:25 PM Author Posted Saturday at 04:25 PM mozda i najgore vodjena fransiza u ligi. 3 1
HAMMER Posted Saturday at 08:20 PM Posted Saturday at 08:20 PM 3 hours ago, gggggggg said: mozda i najgore vodjena fransiza u ligi. hold maj bir: 4
Bugl Khan Posted Saturday at 08:58 PM Posted Saturday at 08:58 PM 8 hours ago, Skyglider said: Kad si ovo pomenuo, pre mesec dana sam odgledao na YouTube 6. utakmicu finala Zapada Houston Rockets vs Utah Jazz iz 1997, kao usporeni snimak da gledaš u poređenju sa današnjom NBA. PG s leđima prema košu, svaki napad počinje loptom centru (koji je pod košem), pa vrati van, pa opet unutra, pa ide na realizaciju ili opet baca van, pa je netko sam na šutu 5-10 cm od linije za 3 (ali unutra). Zabije, super, ne zabije, skok pa sve ponovo. On 6/27/2025 at 3:44 PM, gggggggg said: interesantan tajming. da kroenkeovi nisu skrtice, mozda bi i mogao da se vrati posto na papiru jos uvek nemaju gm-a. Ako ga ne pokupe, nek konteplira radije trejding namber 15. Sprdam se. All the right pieces are here. We are running it back, and we are running Jokic to the ground.
gggggggg Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago (edited) samo par vesti sto se desilo ovih dana - reid uzeo 125/5 da ostane u minnesoti. randle 100/3. ovo znaci da ce alexander-walker vrlo verovatno napustiti minnesotu. pitanje je samo na koji nacin. nije nemoguc ni snt. atlanta i detroit su zainteresovane ekipe - merril produzio ugovor sa cavsima 38/4. s obzirom da su odradili trejd i doveli balla da bude back-up garlandu, sada je vec skoro sigurno da ce ih ty jerome napustiti. - davion mitchell takodje produzio sa miamijem za 24/2. robinson odbio svoj ugovor od 20m i potpisuje duzi ugovor. i tu je pitanje na koji nacin. mozda neki snt sa gsw za kumingu - finney-smith ocekivano odbio svoj player option i ocekuje da potpise duzi ugovor. samo je pitanje s kime. - james uzeo po i ostaje u lakersima. jednogodisnji ugovor uz pretece reci rich paula da ocekuje da lakersi naprave dobar roster jer inace... - jaylin williams 24/3 ostaje u okc, sto mi je malo iznenadjujuce, ali dobar je to ugovor za trejd. ima ih okc nekoliko, taman da dovedu jos jednog ozbiljnog igraca za rotaciju - sexton i pick druge runde trejdovani u charlotte za nurkica . ovo je jedan dosta wtf potez jazza. neverovatno mi je da nije bilo bolje ponude od ove za jazz. - beasley je bio na pragu da potpise 42/3 ugovor sa detroitom i izasla je vest da je pod istragom zbog ucestvovanja u kladjenju na nba utakmice i propove... - oubre uzeo po da ostane u sixersima. lonnie walker nije dobio produzenje ugovora od sixersa i bice fa. grimes ocekuje ugovor 25m godisnje... - lopez najverovatnije napusta milwaukee. batum odbio po od clippersa i bice fa. mozda se vrati. paul zainteresovan da opet igra za phoenix. - keving porter jr je odbio po i bice fa - ace bailey je stigao u salt lake Edited 6 hours ago by gggggggg 4 1
Ludi za Poli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nema sanse da nesto vece nije iza ovog trejda Nurkic-Sexton.
gggggggg Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago The Houston Rockets have emerged as a viable free agent landing spot for Dorian Finney-Smith, league sources tell @TheSteinLine and me, after the veteran declined his $15.4 million player option for 2025-26 with the Lakers today. ne znam, gledajuci im roster, imo pametnije bi ove pare uloziti u nekog pouzdanog beka umesto da se dovodi i sedmo krilo. 1
Recommended Posts