Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
7 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Eto, za Kala, Cama i sve nase pikove jedan Green, #10 na vrlo posnom draftu i par pikova druge runde. Ishbia je fakat genije. 

Zaboravi si Bebopa. 

Jel Mikal Bridges ono bese otisao za pet pikova? 

Pitam za druga. 

Edited by SuperTraktorko
Posted
15 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Eto, za Kala, Cama i sve nase pikove jedan Green, #10 na vrlo posnom draftu i par pikova druge runde. Ishbia je fakat genije. 

I Brooks valjda. 

Posted (edited)
6 minutes ago, gggggggg said:

kako nisu mogli ni smitha izvuci :classic_wacko:

Da su preko puta tebe diletanti bez ikakvog iskustva i referenci, odrao bi ih i ti. Sve ortatji debilcici koji se igraju 2k-a

EDIT: onaj smrad Gambo kaze da ne planiramo trejdovati Jalena dalje, sto je ok jer svakako trzista za njega nema, a ko zna, ipak ima 23 i mozda ne ispadne mnogo losiji igrac od Armania koga cemo moci lakse da trejdujemo posle (doduse, kad mu ovaj ludak da novi ugovor verovatno nece biti moguce trejdovati ga nikad)

Edited by SteveFrancis#3
Posted

pa jbg, nije da nešto branim ovog lika koji nas je ubio u pojam za ove dve/tri godine ali su im bile vezane ruke jer je jbn kd hteo samo u ovih nekoliko timova (a minnesota i toronto su imali bolje ponude).

to je što je, čeka nas 7-8 godina dna, jedino ako nekim čudom ne ubodu te niske pikove koji su im ostali.

• Like 1
Posted (edited)

Ne mogu a da se ne upitam šta bi bilo kad bi bilo, da je KD samo ostao u ekipi u kojoj je pružao najviše i od koje je dobijao najviše... Jbg. Uskoro će biti manje timova za koje nije igrao nego onih za koje jeste.

Edited by freethrow
  • Like 1
Posted
19 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Da su preko puta tebe diletanti bez ikakvog iskustva i referenci, odrao bi ih i ti. Sve ortatji debilcici koji se igraju 2k-a

EDIT: onaj smrad Gambo kaze da ne planiramo trejdovati Jalena dalje, sto je ok jer svakako trzista za njega nema, a ko zna, ipak ima 23 i mozda ne ispadne mnogo losiji igrac od Armania koga cemo moci lakse da trejdujemo posle (doduse, kad mu ovaj ludak da novi ugovor verovatno nece biti moguce trejdovati ga nikad)

šta je sa buyout-om za Beala? slabo sam ispratio zadnjih mesec dana dešavanja u NBA-u

Posted
17 minutes ago, stoudemire said:

pa jbg, nije da nešto branim ovog lika koji nas je ubio u pojam za ove dve/tri godine ali su im bile vezane ruke jer je jbn kd hteo samo u ovih nekoliko timova (a minnesota i toronto su imali bolje ponude).

to je što je, čeka nas 7-8 godina dna, jedino ako nekim čudom ne ubodu te niske pikove koji su im ostali.

pa ne mora mu se izlaziti u susret po svaku cenu. 

• Like 2
Posted

Nek nam je sa srecom. Da bude zdrav i za pocetak sasvim dovoljno. Dobrodoslica za jednog od najboljih napadaca ikada.

Nismo izgubili na dubini rostera, sto je vazno za slucaj da ovo ne uspe.

Zao mi je zbog Jalena, ali zaista nije obecavao, idealan 6th man igrac za bilo koji tim. Bruks je bio odlican, ali jasno je ko je bolji cak i sa 37.

• Like 1
Posted
14 minutes ago, gggggggg said:

pa ne mora mu se izlaziti u susret po svaku cenu. 

Ono malo šta sam ja ispratio je bilo govora da mu neće podilaziti. Miami nije htio uključiti u trade Kel'el Ware a Toronto Poeltl-a pa se nisu niti realizirali a za Sottu ni ne znam šta je bio haul. 

Posted
2 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Da dodam, morace neki trejd da se dovede sg pozicija + da se promovise/isforsira Cam Whitmore.

I Cam i Sheppard vrlo lako mogu iskocit i bez vecih problema nadoknaditi Jalenov ucinak. Imaju Rocketsi jos resursa za trejdove itekako, komotno vec ovo ljeto mogu sastvit jebacku ekipu. 

Posted
18 minutes ago, bodo said:

Ono malo šta sam ja ispratio je bilo govora da mu neće podilaziti. Miami nije htio uključiti u trade Kel'el Ware a Toronto Poeltl-a pa se nisu niti realizirali a za Sottu ni ne znam šta je bio haul. 

nece valjda zbog 1 poeltla propasti trejd :twak:

Posted

Ocekivao sam da je Durant vrednija roba na trzistu i da ce Sansi izvuci jaci paket.

Sa druge strane Nagetlije rade odlican posao i zadrzavaju okosnicu tima.

• Ha-ha 6
Posted

Beal nece nigde, realno. Mogu da ga strecuju, ali se bukvalno nista time ne dobija. NTC nece skinuti osim ako se bas sve zvezde ne poklope, tako da je tu i sa tim se treba pomiriti i gledati kako se moze iskoristiti dok ugovor ne istekne. To je to. Ove price o valjanju negde uz ove pikove kao sweetener su presmesne, niti ga ko hoce niti ce on pristati da ga dampuju gde im se digne ako se nadje neko dovoljno lud ili ocajan.

Posted (edited)
3 hours ago, gggggggg said:

ja jos uvek ne mogu da verujem da su pacersi na utakmicu od titule. prosto mi je neverovatno iako su sasvim zasluzeno u ovoj situaciji. cak ni miami i dallas u prethodne dve godine mi nisu bila tolika iznenadjenja kao ova indiana, iako su ovi pacersi ocigledno bolji od obe te ekipe. 

Majami je najvece iznenadjenje u zadnjih par decenija, ujedno i najgori finalista u istom tom vremenskom periodu. Ovako iz glave, jedino realno poredjenje bi bilo sa Klivlendom 2007. kad su doziveli metlu od San Antonia ali tadasnji Lebron je ipak i solo bio za klasu iznad Batlera i recimo Adebajoa i svih ostalih iz te simpaticne grupe gradjana

Pejsersi jesu veliko iznenadjenje ali imaju jedno 8-10 igraca koji doprinose manje ili vise

Edited by Zli Gli
Posted (edited)
9 minutes ago, Zli Gli said:

Majami je najvece iznenadjenje u zadnjih par decenija, ujedno i najgori finalista u istom tom vremenskom periodu. Ovako iz glave, jedino realno poredjenje bi bilo sa Klivlendom 2007. kad su doziveli metlu od San Antonia ali tadasnji Lebron je ipak i solo bio za klasu iznad Batlera i recimo Adebajoa i svih ostalih iz te simpaticne grupe gradjana

Pejsersi jesu veliko iznenadjenje ali imaju jedno 8-10 igraca koji doprinose manje ili vise

da pogodim, posle miamija 2023. najvece iznenadjenje i najgori timovi su lakersi iz 2023., sunsi iz 2023. i na kraju wolvesi iz 2023.

Edited by gggggggg
  • Ha-ha 7
Posted

Meni je ovaj trejd dobar posao za Rakete. Uspeli su da se otarase Green-a, cirkusanta sa ogromnim ugovorom. Jedini pravi gubitak je Brooks i pik. E sada, Brooks nije nezamenjiv a deseti pik nije baš toliko visok da garantuje neku zvezdu. Imaju valjda cap space da nađu neku zvezdu preko marketa ili bar nekoliko korisnih igrača. 

Denver je najebao. Nije Šarić kriv što je uzeo player option, kriv je onaj koji mu je taj ugovor dao. 

Posted
4 hours ago, gggggggg said:

da pogodim, posle miamija 2023. najvece iznenadjenje i najgori timovi su lakersi iz 2023., sunsi iz 2023. i na kraju wolvesi iz 2023.

Ne, oni su svi sa prejakog i u tom momentu nikad jaceg zapada, dakle u top 5 timova svih vremena. Samo taj Majami je bio go penis.