Shunsuke Nakamura Posted Thursday at 06:55 AM Posted Thursday at 06:55 AM Užasno igra OKC u ovoj seriji. Sinoć su izgubili loptu deset puta samo na ubacivanje u teren. Timski IQ im je baš upitan.
Chaos Is Me Posted Thursday at 08:51 AM Posted Thursday at 08:51 AM U svim analizama pred finale koje sam pratio, skoro nigde nije spomenut Mathurin kao faktor. On je prošao put od maltene glavnog Pacers asseta do potpuno zapostavljenog igrača. Jeste pritup i nije da pomaže u previše segmenata igre ali u pitanju je lik koji kao od šale može da ubaci 20+ i to na najrazličitije načine + ima fizikalije da iznuđuje dosta bacanja. Noćas je TJ McConnell bio bolji Caruso od Carusa. Važna sekvenca Toppina pred kraj, igrao je small ball centra, posebno je ono prikucavanje bilo važno za momentum. 3
ljutikrilo Posted Thursday at 09:06 AM Posted Thursday at 09:06 AM odličan posao karlajla ... nejsmit i topin koji su duvali klupe u svojim timovima su postali legit igrači, maturin bio 6. pik, nembhard 31., par pametnih trejdova i evo ih... 1
gggggggg Posted Thursday at 09:23 AM Author Posted Thursday at 09:23 AM 29 minutes ago, Chaos Is Me said: U svim analizama pred finale koje sam pratio, skoro nigde nije spomenut Mathurin kao faktor. to jer ne slusas goata pogodio je poene i minute 1 2
McLeod Posted Thursday at 11:56 AM Posted Thursday at 11:56 AM On 6/6/2025 at 11:47 AM, McLeod said: Indijana mi nekako ima dusu za razliku od OKCa. Iako bi OKC trebalo ovo lagano da resi, nemaju mi taj sampionski drive i sinergiju. Too soon? 2 2
Shonewizard Posted Thursday at 12:48 PM Posted Thursday at 12:48 PM Da li bi potencijalna titula Pejsersa bila najneočekivanija u istoriji lige? 😄 1 1
40Wins Posted Thursday at 01:23 PM Posted Thursday at 01:23 PM 34 minutes ago, Shonewizard said: Da li bi potencijalna titula Pejsersa bila najneočekivanija u istoriji lige? 😄 Sigurno neocekivanija od Dirkove.
gggggggg Posted Thursday at 02:55 PM Author Posted Thursday at 02:55 PM 2 hours ago, Shonewizard said: Da li bi potencijalna titula Pejsersa bila najneočekivanija u istoriji lige? 😄 mislim da bi po kladionicama ovo bilo #1. 2
Darko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, HAMMER said: nikad losije finale... ? Poprilično uzbudljivo i dobar kvalitet košarke od onoga što sam video, zašto ti je loše? 8
Урош19 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, HAMMER said: nikad losije finale... Ne mora se ni ići daleko u prošlost, već je prošlogodišnje bilo lošije od ovog
doragan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Samo zbog srcanosti TJ Mconnella, navijam da Indi uzme ovo finale.Nekakvu ljudskost vidim u njemu, gde zelja i pamet pobedjiuju fiziku i masineriju.Eto slogana:Indi protiv masinerije! 5
HAMMER Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 15 minutes ago, Darko said: ? Poprilično uzbudljivo i dobar kvalitet košarke od onoga što sam video, zašto ti je loše? redneksi igraju finale. stern se prevrce. 1
gggggggg Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago realno gledano stanley cup je jedno pet puta bolji 1
Darko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, HAMMER said: redneksi igraju finale. stern se prevrce. Bolje to nego nešto tipa Real vs Barcelona svake sezone.
Recommended Posts