Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 6/1/2025 at 11:45 AM, Don Dusko said:

Malo mi je lakse posle ovakve ispale hahaha. Jos kad ga stisnu kao zmija zabu u finalu, videcu ga kolko je kurcevit.

Propo sam ko zeton na prognozi sa 9. na 24. mesto jer sam omasio oba CF duela, cak mi i nije toliko krivo za Indy-NYC jer sam igrao onako srcem protiv Halija, ali mnogo me zajebo OKC. Tj, nije me zajebo OKC nego Denver, jer mi je delovalo da su mnogo slabiji tim od onoga sto zapravo jesu i da su onako kilavi ogolili mnoge OKC mane koje ce drugi spremniji timovi vise eksploatisati i da ce im biti mnogo zayebano protiv Mini, kad ono, serija protiv Jokica ispasce najteza na putu do prstena. Sadge. 

Posted
3 minutes ago, 40Wins said:

Malo mi je lakse posle ovakve ispale hahaha. Jos kad ga stisnu kao zmija zabu u finalu, videcu ga kolko je kurcevit.

Propo sam ko zeton na prognozi sa 9. na 24. mesto jer sam omasio oba CF duela, cak mi i nije toliko krivo za Indy-NYC jer sam igrao onako srcem protiv Halija, ali mnogo me zajebo OKC. Tj, nije me zajebo OKC nego Denver, jer mi je delovalo da su mnogo slabiji tim od onoga sto zapravo jesu i da su onako kilavi ogolili mnoge OKC mane koje ce drugi spremniji timovi vise eksploatisati i da ce im biti mnogo zayebano protiv Mini, kad ono, serija protiv Jokica ispasce najteza na putu do prstena. Sadge. 

Denver je na iskustvo ukrao 2 utakmice. Gordonova clutch trojka za pobedu i izjedanacenje....

I to je razlika izmedju dve serije.

Posted

malo sam procesljao ekipe da vidim ko kako stoji pred draft i fa...

atlanta:

capela, levert, nance i matthews su ufa.

young ce biti uskoro extension avalaiable. za dve godine mu istice ugovor, gde za drugu godinu ima po a posle je ufa. sto znaci da nije nemoguc njegov trejd ovog leta. samo je pitanje koja ekipa bi bila zainteresovana za njega.

prva petorka sledece sezone bi trebala biti: young daniels risacher johnson okongwu. nekoliko mesta gde mogu da se pojacaju ali pitanje je da li ce bas toliko zapeti, verovatno ne. pre ce pojacati klupu.

boston:

horford, kornet i craig su ufa. horford i kornet ce se skoro sigurno vratiti a craig verovatno bivsi.

zna se da ce boston trejdovati bar jednog od glavnih igraca. verovatno je holiday prvi na listi. porzingis je isto moguca opcija ali ako ga boston zeli zadrzati, verovatno ce odraditi extension. hauser ce isto biti trejdovan skoro sigurno. pitanje je sta je cilj novih vlasnika i stevensa, da li tank ili polutank. tatum je operisan vrlo brzo nakon povrede pa kao postoji neka nada da ce se vratiti pred kraj sezone.

brooklyn:

tu je lakse reci ko ce jos imati ugovor prvog jula nego ko nece: claxton, johnson, clowney i whitehead. ostali ili ufa ili rfa. dakle niko nema pojma sta ce biti sa netsima na leto. verovatno ce vratiti dobar deo slobodnih igraca ali naravno nije nemoguc ni trejd. jedina ekipa koja ce imati mesta u capu prvog jula. moguci trejdovi claxtona i cama johnsona.

charlotte:

tu na prvi pogled ne deluje da ce biti nekih velikih izmena. glavni igraci svi imaju ugovor jos nekoliko sezona. moze biti nekih extensiona za marka williamsa i bridgesa.

nurkic, grant williams i josh green, neko od ovih igraca bi trebalo da bude trejdovano.

petorka: ball miller bridges williams. fali peti. tre mann je rfa, to bi bilo zanimljivo za ispratiti jer je imao dobru proslu sezonu a ove je gotovo celu bio povredjen.

chicago:

bullsi su u zanimljivoj situaciji gde osim giddeya, ostali glavni igraci vrlo lako mogu napustiti ekipu. huerter i collins bi trebali biti trejdovani ali pitanje je ko ih zeli za ove ugovore, pogotovo ovog drugog. coby white je trebao biti trejdovan za deadline ali bullsi naravno izabrali opciju koja je losija po njih. dosunmu ceka pare, a ball i vucevic su veliki upitnici. najbulls moguci potezi bi bili da se svi produze pa da opet napadnu deveto mesto. ako daju giddeyu ovih 30m po sezoni sto se prica, onda i ne zasluzuju nista vise od vecite borbe za play-in.

cleveland:

merrill, jerome ufa

vrlo zeznuta situacija u cavsima zbog manjka fleksibilnosti. jerome gotovo sigurno ih napusta (koliko je on samo miliona prosuo u seriji protiv indiane) a ostatak rostera moze ostati vecinom isti ako ne zele nista menjati. ipak ovaj los zavrsetak sezone mozda natera altmana i drugare da naprave neke izmene. prica se o trejdovaima garlanda i allena pre svih. wade i porter jr imaju negarantovane ugovore. da sam na njihovom mestu ne bih trejdovao nikoga i odradio bih jos jednu sezonu. istok ce biti jos gori nego ove sezone i mogu opet biti glavni favoriti za osvajanje.

detroit:

hardaway, schroeder, beasley ufa

bas ce biti zanimljivo da se isprati koliko ce ko od ovih igraca traziti za ugovor. i kome uopste dati te ugovore. ostatak rostera ce ostati manje vise isti. ivey moze produziti ugovor, mozda ih i usralo sto se povredio pa ce ako bude nekih pregovora moci traziti manje para. harris isto moze produziti ugovor za manje para. durena isto kao i iveya ceka extension.

bilo je price da su spremni dovesti nekog visokog u rotaciju. u tom slucaju stewart verovatno leti napolje.

indiana:

turner ufa

ostali osim mathurina koji moze produziti ugovor, svi imaju ugovore na jos par sezona. dakle treba ocekivati da ce svi biti na okupu i sledece sezone, tu racunam i turnera.

ako ce misliti praviti trejd prve kandidate za to vidim u toppinu, mathurinu i mcconnelu.

miami:

mitchell rfa, burks ufa, robinson early termination

robinson ima opcoju eto u ugovoru par dana pre prvog jula, sto je tesko zamisliti da ce iskoristiti. mitchella bi valjalo da matchuju, igrao je solidno za njih pri kraju sezone.

najveci problem u ekipi je veliki ugovor roziera kojeg ce tesko da se otarase bez da daju nesto uz njega. wiggins bi mogao biti opcija za trejd ako ciljaju za nesto vece. anderson ima isto dosta veliki ugovor koji bi mogao biti idealan za trejd. dosta rupa u ovoj ekipi koje treba zakrpiti, nisam siguran da je realno da se nesto izvede pa da u tome i uspeju. mozda ako dodje giannis.

milwaukee:

lopez, trent, simms, prince ufa; portis, connaughton, kpj po

bas teska situacija pred bucksima. ako bude trejdovan giannis treba sve raspustiti i krenuti iz pocetka. ne zna se kada se vraca lillard, mozda i on bude trejdovan pre ili kasnije, ako vec ode i antetokounmpo. ovaj uzasan ugovor kuzme im jos vise otezava i ovako tezak posao.

new york:

achiuwa, payne, wright, shamet ufa

bridges ce moci produziti ugovor, to ce biti zanimljivo za ispratiti da se vidi koliko trazi i koliko ce dobiti. robinson takodje, ali tu nece biti mnogo velika brojka. valjda oko mid-levela. nekih vecih promena tesko da ce biti. 

orlando:

moritz, harris, joseph, houstan to

banchero ce potpisti max ugovor. osim toga treba ocekivati neki trejd gde ce se dovesti neki razigravac i trojkas pre svega. bar bi to trebalo da urade. garland je bio kao u rumorima. kao i naw, sto bi naravno bio potez bas kakav bi magic uradio. ima tu par kandaidata za moguci trejd: wcj, suggs, anthony, bitadze, black...moraju dovesti nekog ko zna da sutira.

philadelphia:

oubre, drummond po; grimes rfa; lowry, yabusele ufa, lonnie walker, butler, edwards to

tesko je zamisliti da ce odraditi neki veci trejd, pre ce biti dovodjenja preko fa-a. imaju i treceg pika, sto ce biti isto dobar deo capa. razmislio bih o trejdovanju treceg pika i georga/embiida za nekog ozbiljnijeg igraca.

toronto:

bucher, temple ufa

svi najbolji igraci imaju ugovore na par sezona. pitanje je da li ce biti nekog trejda, deluje da bi jednog ili dvojicu bilo dobro trejdovati jer polako pocinju da budu prenatrpani na nekim pozicijama. na primer barrett, poeltl...i ovde je bilo price oko giannisa.

washington:

brogdon ufa, middleton po

osim par mladih igraca, gotovo svi moguci za trejd. ovi stariji verovatno u februaru ako ne sada. 

dallas:

irving, powell po, exum, dinwiddie ufa

trebace im plej po svaku cenu. pricalo se da je paul zainteresovan kao fa da potpise za njih. bice zanimljivo sta ce biti sa irvingom, gotovo svaka opcija je u igri. washington i gafford extension available. sto znaci da ce mozda biti i u pricama za trejd. pogotovo gafford zbog guzve na centru. bar jedan plej im je potreban i mozda jos jedan ballhandler.

denver:

saric, westbrook po; jordan, cancar ufa

nema tu mnogo prostora za velike promene. bruan i watson cekaju ugovore a ostatak ekipe ce verovatno ostati isti. ostaje nada da ce westbrook i saric odbiti po i otici negde drugde. moraju pogoditi sa fa po svaku cenu. ako padne trejd, porter tu deluje kao najrealnija opcija.

golden state:

payton, looney ufa; kuminga rfa

e tu se svasta moze desiti. imaju dovoljno ugovora i pikova za neki jaci trejd ili za neki manji sa par korisnih igraca. butler curry i green imaju jos ugovore na dve sezone sto znaci da ce se najverovatnije praviti ekipa da bude konkurentna u ove dve sezone. treba im gotovo na svakoj poziciji igrac za rotaciju.

houston:

vanvleet, holiday to; adams, tate, green ufa

jedna od ekipa sa najboljom situacijom u ligi. em su vec dobri em mogu da znacajno pojacaju ekipu. naravno glavna aktrakcija bi bio giannis i jedna su od ekipa koje mogu dati najvise za njega. 

pitanje je sta ce uraditi sa vanvleetom. deadline za njegov to je 29. juna. sto znaci ako bi pao trejd pre tog datuma, ekipa koja ga dobije mogla da ne iskoristi tu opciju. green i sengun ne mogu biti trejdovani do prvog jula, sto znaci da ce tesko biti u trejdu zajedno sa fvv ako druga ekipa ne zeli vanvleeta u ekipi za sledecu sezonu. imaju brdo jeftinih dobrih mladih igraca za koje uvek ima interesovanje.

clippers:

harden, batum po: coffey ufa

clippersi ce skoro sigurno uraditi nesto, kao i uvek. powell je extension available i ozbiljno bih razmislio o njegovom trejdu. bio bi mi prvi izbor za to. tu je jos i bogdanovic kao dobar kandidat za trejd. nekih drugih opcija nemaju osim da ubodu sa par fa.

lakers:

james, finney-smith po; hayes, morris, len ufa

kod lakersa je najverovatniji trejd reavesa koji ce moci produziti ugovor za lepe pare (30m+), pa to lakersi zele iskoristiti da ne plate. doncic isto moze produziti ugovor dok se ceka sta ce uraditi finney-smith i koliko ce para traziti ako zeli novi ugovor. treba im novi centar naravno, ako ne i dva. ima par kandidata za to mesto u ligi. a lakersi imaju osim reavesa i dosta ovih srednjih ugovora za trejd. 

memphis:

bagley, kennard ufa; aldama rfa

memphis je isto u malo tezoj situaciji. o nezgodnoj jackson situaciji sam vec pricao a tu je i aldama za kojeg nemam pojma koje pare se mogu dati za matchovanje. verovatno su vec zazalili sto su odustali od finney-smitha u februaru. bas igrac kakav im treba na ovu ekipu. sada to moraju da ispravljaju uz vazne pregovore sa jacksonom koji nece biti nikako jednostavni. 

minnesota:

randle, reid po; naw ufa

reid po svemu sudeci odbija po, za randleta jos nema rumora. ima i tu materijala za veci trejd. naravno cak i ako reid ili randle odluce da odu, uvek se moze odradit i snt. alexander-walker ce verovatno traziti bar 15m po sezoni. imaju oni jos par ugovora i igraca za trejdove. durant je spominjan kao opcija. moze ova ekipa bas da izgleda mnogo drugacije nego prethodnih sezona iako je bilo uspeha u poslednje vreme.

new orleans:

bruce brown, robbinson-earl ufa; boston, payton to

izasla vest pre neki dan da su svi dostupni za trejd. kao i druge ekipe kasne sa trejdovanjem svojih glavnih i najskupljih igraca. srecom mccollum ima jos samo sezonu ugovora a nesrecom williamson ima jos tri godine, ali veci problem je sto nema mnogo zainteresovanih za njega u ligi. murray ce biti povredjen jedno vreme a posto je bio jedan od najgorih igraca prosle sezone ni za njega nece biti neke preterane borbe. jones i murphy nikako ne bi trebali biti trejdovani, pogotovo murphy. za herba vec mozda postoji sansa da ce ga neko ozbiljnije preplatiti.

oklahoma:

ako izgube finale onda se mozda moze ocekivati neke vece promene, inace, mozda jedino da se trejduje dort jer ce uci u poslednju sezonu ugovora pre to. ista situacija sa hartensteinom ali ovaj drugi nema zamenu, dok dort iza sebe ima neke mladje igrace koji mu mogu uzeti minutazu. naravno i u slucaju da uzmu titulu mogu napraviti neki jak trejd jer su u mogucnosti ali manja verovatnoca za to. jdub i holmgren cekaju max ugovore.

phoenix:

micic to; plumi, jones, lee, morris, bol ufa

muceni sunsi su u zajebanoj situaciji. durantov trejd je skoro pa izvestan a beala i bookera cemo najverovatnije i dalje gledati u suns dresu. allen i oneale moguce trejd opcije. booker je vec trebao da bude trejdovan u houston a durant bilo gde ali ishbia.

portland:

thybulle po; banton ufa

blazersi su ekipa koja je po sansama za trejd u samom vrhu. brdo solidno do dobrih igraca za trejd. ayton simons thybulle i timelord ulaze u poslednje godine ugovora sto znaci da se moze ocekivati trejd nekoga od ovih igraca. grant tesko da vredi ove pare koje dobija a avdija je verovatno untouchable (iako bih ja ozbiljno slusao ponude za njega). ovi najmladji plus camara bi trebali biti najsigurniji za ostanak, svi ostali su opcije za trejd. nema smisla placati ove silne novce ako vec nisu konkurenti za bilo sta.

sacramento:

lyles, laravia, mcdermott, crowder ufa; ellis to; fultz rfa

gotovo svi igraci osim mozda ellisa i murraya bi trebali da budu na bloku. ali kao sto znamo bullsi zapada nece uraditi ono sto trebaju nego ce se napasti play-in. bilo bi idealno da trejduju za vucevica. ako vec planiraju da ostanu konkurentni za kao playoff, treba im plej po svaku cenu.

san antonio:

paul, bassey, mamukelashvili ufa

paul ce verovatno otici, sto ce napraviti mesta castleu da vise igra pleja. foxa ceka extension ovog leta koji ce ici na ~60m po sezoni, sto ce naravno biti debelo preplacivanje. da se ja pitam trejdovao bih ga u ovom trenutku, pogotovo sto planiraju da uzmu jos jednog beka na draftu. imaju i spursi dosta igraca i pikova za trejd pa ako se odluce da tako pojacaju ekipu, sigurno mogu ici dosta jako.

utah:

collins po

ocekuju se promene i u jazzu. sexton, collins, clarkson ulaze u poslednje godine ugovora i verovatno ce neko od njih otici vec ovog leta, ako ne onda u februaru. markkanen je produzio ugovor u avgustu i posle toga odigrao dosta losu sezonu. sixersi su navodno zainteresovani za njega. nisu imali srece na draftu pa sada opet veliko pitanje sta uraditi u novoj sezoni. cak i da urade neki veci trejd opet nece biti dovoljno konkurentni za bilo sta. ako nista drugo, hardy je produzio ugovor. kessler ceka novi ugovor.

• Like 6
  • Thanks 9
  • Pumpaj! 1
Posted

Kapiram da Quinn kao covek koji ima neki integritet i korektnu reputaciju u ligi nije potreban Ishbii da ga sputava dok se igra 2k-a. Ortatj iz Michigana bez biografije koji ce mu biti duznik sto je dobio tezgu koju drugacije nikad ne bi, te se ergo nece mesati u svoj posao niti cimati Bookera da se mane dekadentne kosarke i diva mentaliteta, ipak je daleko bolji izbor. Kakav prokleti degenerik, ja stvarno vise ne znam...

Posted (edited)
53 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

@gggggggg

Šta se može dobiti za Kumingu? On će valjda biti sign and trade. 

bas je tesko proceniti njegovu vrednost imo. sto moze znaciti da ga warriorsi mogu i matchovati ako nisu zadovoljni sa ponudama. nemam pojma ni kome bi on trebao. nije se nesto posebno ni pokazao u playoffu jos ide i prica da je dosta glup. brooklyn ima mesta u capu i oni bi mogli da mu ponude novce koje mozda warriorsi ne bi ni matchovali, e sad koga bi uzeli iz ekipe netsa to je pitanje. mozda johnson.

Edited by gggggggg
  • Like 2
Posted

Da bacim jedan post na kraju sezone Niksa. 

Već par sezona su mi uništili neku želju za praćenjem regularke i ta tendencija sve manjeg gledanja utakmica će se bojim se nastaviti ko bi rekao da će mi faliti Lu Amundson i Afafo itd. (Kortni Li

nikada). Na taj neki minimalni uzorak video sam da će u odnosu na neke prethodne sezone malo i tempirati da budu najbolji u plejofu valjda i poučeni prošlogodišnjem stradanju i povredama. 

Iskreno otišli su mnogo dalje nego što sam očekivao nisam bio neki optimista i pored tog očekivanog tempirana forme mislio sam da će čak već protiv Detroita završiti učešće, ali ipak su ovi bili prezeleni. 

Što se Bostona tiče gledao sam season opener u regularki kada su ih nakantali i kada sam video stil igre Bostona pričao sam ljudima da oni nema šanse sa tom igrom da nekog ozbiljnijeg četiri puta dobiju u plejof košarci a nisam ni verovao da će tako isto igrati i u plejofu. Možda sam i pristrasan ali stvarno mislim da je i za košarku generalno dobro da nisu nešto više napravili po meni je ono stvarno negledljivo.

Što se Indiane tiče po mom skromnom mišljenju je prva utakmica definitivno odlučila pobednika, ono jednostavno nije smelo da se izgubi i velika je sramota i glupost šta su napravili bukvalno sa gram mozga da su odigrali bi dobili utakmicu, ovako su ovima ničim izazvani dali krila a sebe skuvali mentalno skroz. 

Što se Haliburtona tiče meni nikada nije bio antipatičan i ima apsolutno pravo na prozivanje Niksa, jedan od retkih ali i najveći zajeb trenutne uprave preskakanje njega na draftu kada je  timu očajnički trabao plej i uzimanje Topina da greje klupu i posle ga uvaliti za ništa da igra opet sa njim je neka kosmička pravda da ih oni skucaju. 

Nekako sam i ravnodušan što se tiče te serije mislim da ne bi imali nikakve šanse u finalu ni protiv OKC ni protiv Minesote. Čak po meni bi im bilo najpogubnije da su se plasirali u finale jer na leto verovatno ne bi ništa drastičnije menjali i zavaravali bi se da im malo fali za titulu kada je u realnosti to dosta daleko. Ovako možda i postoji šansa da nešto promene. 

Malo bih se i dotakao nečega što mi je malo zasmetalo jeste što se popalila medijska mašinerija na najjače da ocrni Nikse kroz prizmu nekih divljih navijača pa vidim da se i ovde prenela ali ok. Generalno jeste šizofrenija u NY ogroman grad a ja ako sam ispratio dobro da nisu ni u jednom većem sportu uzeli ništa preko 30 godina, ali ima i malo generalizacije obično se vade oni klasični retardi koji stoje ispred hale i jedva čekaju da krešte u kameru i da dobiju svoj minut medijskog prostora za koji bi tamo sve dali. Što se  onih divljanja tiče to je grozno ali opet onaj indianin navijač je uleteo među njih i to dok se još uvek igrala serija sa Bostonom i samo se to potencira a npr da su izboli navijače Niksa u Indiani i da su prebili lika u Bostonu koji je bio sa devojkom je nekako po strani da ne računam ova ciganisanja sa gađanjem đubretom koja su svuda bila. Mislim ni nebitno na kraju ali eto malo iritira ta neka generalizacije ne isključujem ni da sam pristrasan po tom pitanju. 

Što se tiče nekih daljih koraka biće mi zanimljivo videti šta će se desiti.

Mislim da je prva žrtva Tibodo koji je definitivno dostigao svoj plafon ali se bojim da se ne daju ključevi tatku Bransonu nego da će se juriti neki malo mlađi trener.

Tim je zakucan naredne 2,3 godine sa ugovorima ali sa onim dosta neočekivanim trejdom za Taunsa su pokazali da ništa nije nemoguće pa bumovidli. 

• Like 2
Posted
5 hours ago, Don Dusko said:

Denver je na iskustvo ukrao 2 utakmice. Gordonova clutch trojka za pobedu i izjedanacenje....

I to je razlika izmedju dve serije.

Pa trebalo je odigrati utakmice da se dođe do toga da odlučuje jedan šut. Sotu su uglavnom laganije rešavali. Plus ne zaboravi da je Denveru bukvalno falilo par pogodaka u 4/4 g5 da ode na 3-2 u seriji. Bez obzira na dva razbijanja, bila je to dosta ozbiljna serija, daleko više nego što sam očekivao.

• Like 5
Posted
13 hours ago, gggggggg said:

bas je tesko proceniti njegovu vrednost imo. sto moze znaciti da ga warriorsi mogu i matchovati ako nisu zadovoljni sa ponudama. nemam pojma ni kome bi on trebao. nije se nesto posebno ni pokazao u playoffu jos ide i prica da je dosta glup. brooklyn ima mesta u capu i oni bi mogli da mu ponude novce koje mozda warriorsi ne bi ni matchovali, e sad koga bi uzeli iz ekipe netsa to je pitanje. mozda johnson.

Da se nadovežem - Kuminga je tip igrača koji će verovatno biti idealan za neku slabiju ekipu u kojoj će moći da trči slobodno kroz stepe i tundre, zakucava preko ljudi i ispaljuje trice iz mesta. Ne mora da znači da je glup igrač ako se ne uklapa u Kerove šemice, ali definitivno nije za nas sada. Ono što jeste neki prvi target po svim forumima i redditima je DeAnthony Melton u kojeg se Kerr bio zaljubio u onih par utakmica na početku sezone.

Pominje se Cam Johnson, ali se pominje i Naz Reed, što bi bilo koliko bolje, toliko i teže izvodljivo. U svakom slučaju, deluje mi da će ove matorex ekipe morati baš baš jako da mešaju karte i ne bi me čudilo da aproni na kraju dovedu do jakog raslojavanja, mnogo većeg nego do sada, ekipa u grupe: pobeda sada (i to čak ne 2-3 sezone, nego bukvalno jedna) i održavanje nekih karata za budućnost.

• Like 1
Posted

Da sam neki mid tier tim def bih probao sa Kumingom na neki jači ali kraći ugovor ili dugoročniji midlevel (koji bi on verovatno odbio pod deluzijom sopstvenog kvaliteta). Prevelika je on fizikalčina da se ne proba, ali treba ga profilisati u defanzivca pre svega a ne strelca neefikasnih 20 ppg. Da mu fali košarkaškog IQ-a to se vidi iz aviona, ali pola lige pati od te boljke uključujući i neke superstarove tako da ništa strašno.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Da mu fali košarkaškog IQ-a to se vidi iz aviona

Rodjen za SAC. Fali nam neko na poziciji Sumperta, da furamo Kangz basket. 

• Ha-ha 2
Posted

Despite his talent, Kuminga’s propensity to look for his shot at the expense of the flow of Golden State’s offense has irked the coaching staff. During a late-season game against the Blazers, team sources say Kerr was incensed after several instances in which Kuminga looked off Curry to create his own offense. Kuminga subsequently received DNPs in the Warriors’ regular-season finale against the Clippers and then again in their play-in matchup against the Grizzlies. By the start of the playoffs, many within the organization wondered whether Kuminga, who is eligible for an extension, had played his last game as a Warrior.

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
21 hours ago, 40Wins said:

Ako pometu Indianu, OKC će imati 16:4 playoff omjer. Kao Nuggetsi 2023. Nije prošao kroz tako impresivna imena, al jbg 

Ja iskreno mislim da je sa zdravom petorkom, te Russom, Watsonom, Strawtherom i Holmesom (ako pruži išta), sa klupe, Denver i dalje contender. 

• Like 3