Darko Posted yesterday at 03:00 AM Posted yesterday at 03:00 AM Stoka razlike. Mora da su Lejkersi baš grozan tim ako od ovakve Minesote pukneš 4-1. I da ponovim - onaj trejd za Goberta je unakazio Minesotu. Još ima 3 sezone u proseku i oko 36 miliona po sezoni. Morali su da mu produže ugovor da bi imali mesta za druge, inače bi u ovoj sezoni zarađivao preko 50 milki. 1
QMCheM Posted yesterday at 04:45 AM Posted yesterday at 04:45 AM E koliko me ova polupana Minesota ukanalila na prognozama... 1
Budžak Posted yesterday at 04:55 AM Posted yesterday at 04:55 AM 8 minutes ago, QMCheM said: E koliko me ova polupana Minesota ukanalila na prognozama... jedno su želje, drugo pozdravi...
Milos 3.14 Posted yesterday at 05:29 AM Posted yesterday at 05:29 AM Okc očekivano zaista su fenomenalan tim, sve sem titule bi bilo veliko iznenađenje. Neverovatno zvuči da imaju 4 pika ove godine+ Topić, zaista jedini imaju priliku za dinastiju uzevši u obzir godine, ugovore, resurse. Minesota nema sekundarnog pouzdanog bolhendlera i skorera što je bio i glavni Denverov problem, vidi se da je isti čovek pravio oba tima. Upravo to je razlog što je Konli u nekom momentu serije imao najveću razliku kad je na i van parketa. 1
Sector Posted yesterday at 05:50 AM Posted yesterday at 05:50 AM Lakše je pokenjati se po Minesoti nego priznati da je do Šaje. 2 1
delgado Posted yesterday at 06:10 AM Posted yesterday at 06:10 AM 16 minutes ago, Sector said: Lakše je pokenjati se po Minesoti nego priznati da je do Šaje. Hahaha, sad je Minesota sranje, koja je imala 4-0 ove sezone protiv DEN u RS (takozvala RS metla), izbacila ih prosle godine u G7 i generalno imaju neki niz od 10ak pobeda nad njima. A Lejkersi jos vece sranje. Dva uzastopna WCF na ovakvom zapadu, izbacivanje Lejkersa i Golden Stejta, prosle godine Finiksa i Denvera, znaci gde su glavne zvezde Bron, Curry, Durant i Jokic, ali sto kazes ici ce se toliko daleko da ce sve da se nipodastava, samo da se unizi Shajko. 4
Milos 3.14 Posted yesterday at 06:13 AM Posted yesterday at 06:13 AM Naravno da je do SGA, ali treba pohvaliti celu ekipu koja je odlična i bez vidljivih mana. Meni kod SGA smeta samo to faul bajtovanje jer mislim da nema potrebe za tim i mislim da bi svejedno samo na osnovu kvaliteta dobio svoju porciju faulova bez potrebe da ih juri. OKC mi je toliko bolji od svih ekipa u ovom plej ofu izuzev Bostona, baš onako uočljiva kvalitativna razlika i to u ključnim elementima 1
Урош19 Posted yesterday at 06:22 AM Posted yesterday at 06:22 AM 8 minutes ago, delgado said: Hahaha, sad je Minesota sranje, koja je imala 4-0 ove sezone protiv DEN u RS (takozvala RS metla), izbacila ih prosle godine u G7 i generalno imaju neki niz od 10ak pobeda nad njima. A Lejkersi jos vece sranje. Dva uzastopna WCF na ovakvom zapadu, izbacivanje Lejkersa i Golden Stejta, prosle godine Finiksa i Denvera, znaci gde su glavne zvezde Bron, Curry, Durant i Jokic, ali sto kazes ici ce se toliko daleko da ce sve da se nipodastava, samo da se unizi Shajko. Ne znam što si naveo izbacivanje ovosezonskih Lejkersa kao uspeh. Sa ostatkom se slažem
Don Dusko Posted yesterday at 06:29 AM Posted yesterday at 06:29 AM Vukovi postali kucici. Bas su razocarali u ovoj seriji.
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 06:45 AM Posted yesterday at 06:45 AM Kako koga. Ja sam iznenadjen i da su dosli cak dovde ovakvi kakvi su. 1
Milos 3.14 Posted yesterday at 06:45 AM Posted yesterday at 06:45 AM Jebiga, imaju jednog igrača koji generiše poene, jednu kravu koja ritne pomuženo i nisu u mogućnosti da igraju buli košarku
MC Thunder 2 Posted yesterday at 06:49 AM Posted yesterday at 06:49 AM (edited) Bas 1 stejtment šamaranje. Da se razumemo, meni kao fanu up and coming Roketsa se ovaj razvoj nič ne dopada, jer pravimo tim u eri gde je OKC mlad i tek poceo svoje, a istovremeno su vec sada najbolji.🥲 Edited yesterday at 06:50 AM by MC Thunder 2 2
aleksandar2806 Posted yesterday at 07:36 AM Posted yesterday at 07:36 AM Denver na kraju ispade najtezi protivnik koji ce Okc videti u ovom playofu.Bas je veliko razocarenje Minesota,bili su zdravi i odmorni pred ovu seriju dozvolis sebi da ispadnes bez borbe.
DameTime Posted yesterday at 07:56 AM Posted yesterday at 07:56 AM Realno, zaslužuju respect. Više od deceniju nakon što nisu uspeli da dođu do krajnjeg cilja sa ekipom KD-Wbrook-Harden, OKC je ponovo stazama uspeha. Pokazali su da trust the process može da upali ako imaš ideju i znaš šta da radiš. WCF MVP Shai 31 ppg, 8 apg, 5 rpg i 46 FG% u ovoj seriji Williams 22 ppg, 6 rpg, 4 apg i 49 FG% Holmgren 18 ppg, 6 rpg i 57 FG% Imaju core koji su draftovali, uz još nekoliko role playera koji maksimizuju efikasnost ekipe, a i Daigneault je sve to odlično posložio. Istorijska sezona (u smislu rekorda i odbrane koju igraju) uz statement seriju u finalu konferencije, gde su potpuno poništili protivnika. Potvrdilo se i ono što su pisali Alpaka i Chaos (čini mi se), da Wolvesima fali ballhandlera, jednostavno ne može da ti prođe bullyball ako s druge strane imaš ekipu sa ovako dobrom odbranom. Dok OKC ima SGA koji je ultrasiguran na lopti. Ovaj OKC je baš organic priča koja bi po svim "pravilima" trebalo da se dopada ljudima, ali vidimo da nije tako Ako Pacersi prođu u finale na Istoku, što je vrlo izvesno, baš ću uživati u finalu. Ko god da osvoji biće mi nekako drago. 5 1
MrTwister Posted yesterday at 08:10 AM Posted yesterday at 08:10 AM Prodju li Pacersi, bice slicno samaranje poput ovog Wolvesa. Ako uzmu jednu dvije utakmice puna kapa. 4
Chaos Is Me Posted yesterday at 08:18 AM Posted yesterday at 08:18 AM Minesota uopšte nije loša ekipa. Ne možeš imati sve. Ant je još uvek jako mlad i solidno nezreo, ali nije problem ni u njemu. Njega su čuvali da ne primi loptu i udvajali, nakon što je ostatak krenuo da fula zicere i otvorene pozicije, da gube lopte na svakom drugom driblingu i na običnim hand off pasovima morao je da isforsira ali nije uspeo. Randle kao drugi igrač ekipe je kancer. On je imao sezonu iznad očekivanja ali bivo dlaku menja a ćud nikada. Ne može nikada da bude efikasan ormar od čoveka koji više voli da nešto dribla u mestu nego da pravi štetu na postu. Minesoti treba bolji drugi igrač i nekakav funkcionalni plejmejker jer Conley je očito star i jednom nogom u penziji. Ali nije lako protiv ove Oklahome, mislim da bi Minesota izbacila bilo koju ekipu sa Istoka osim Bostona u punom fokusu. OKC je odradio trust the process priču i izabrao prave likove za drugog i trećeg igrača, a pametno su birali i role igrače. Naravno, polazište svega je da se Shai razvio u MVP kalibar igrača, što je bilo malo očekivano. Holmgren je bio drugi pik, a i Williams se ispostavio kao real deal. Međutim, njihova velika snaga su Caruso i Wallace - koji su neki pandan Whiteu i Jrueu iz Bostonove šampionske ekipe, napadački manje talentovani mada ni tu nisu za bacanje ali zato u odbrani možda još neprijatniji za protivnika. Ipak, ne mislim da će biti lako čak i ovoj OKC sa svim resursima i mladošću da ostvare neku dinastiju. Ima još ekipa koje nadolaze (posebno Spursi i Rocketsi), a promene sredine Giannisa i KD-a bi mogle da dosta toga poremete u ligi. Na kraju, tu su i Lakersi koji će Luku okružiti smislenijim saigračima, Boston ne treba otpisivati itd. Biće zabave. 8 minutes ago, MrTwister said: Prodju li Pacersi, bice slicno samaranje poput ovog Wolvesa. Ako uzmu jednu dvije utakmice puna kapa. Prođu li Knicksi biće metla. Ja mislim da Pacersi sa svojom rotacijom i tempom mogu bolje da se suprotstave + imaju možda i najefikasnijeg ballhandlera u ligi. 8
Урош19 Posted yesterday at 08:21 AM Posted yesterday at 08:21 AM SGA treba da se raspadne kao Lebron 2011 da bi Pacersi osvojili 2
Dzo23 Posted yesterday at 09:05 AM Posted yesterday at 09:05 AM Pejsersi su najprijatnije iznenađenje ovosezonskog PO, bez dileme. Imaju 11 igrača koji su u stanju da strpaju 20+poena svako veče. Predvođeni Siakamom koji već ima prsten, i koji je dokazano odličan i šampionski igrač, te Haliburtonom koji je jedan od potcijenjenijih igrača u ligi, a ovaj PO je začepio svima usta. Ovo što on igra je poezija. Dijeli dvocifren broj asistencija uz 0 izgubljenih lopti, što je nenormalno. Najbolji PG u ligi. Predvodi ih s klupe stari vuk. Sjajan trener koji je već osvajao ligu, i to protiv "onakvog Majamija". Iskreno sam mislio da će ih Njujork "pridaviti" al prosto su predobri. Imaju jako puno "municije" i igraju sjajnu timsku košarku Svaka čast za OKC al mislim da njihovo vrijeme još nije došlo. 1
Dracarys Posted yesterday at 09:09 AM Posted yesterday at 09:09 AM Rendl je izabrao savršen tajming kada treba da odigra sjajan plej of. Na leto odbija player option i uzeće ko zna koje pare da li u Minesoti ili negde drugde. Ovde je bilo lako prognozirati na OKC, jer je velika mana Minesote nedostatak pleja. Konli jedva da je za back up, a Divićenco nije baš plej, iako ume da prevede loptu. Možda bude nešto od Dilingema sledeće sezone, ali mrka kapa. Edvardsa je bilo lako zaustaviti, jer je na njega pao sav teret diktiranja igre, ali on nije plej. Rendl je donekle uspeo da otkloni mane Minesote, ali ne može to da bude jedna od standardnih opcija u napadu, možda kao jedna od varijanti kada ekipa želi malo da promeša karte, da ne ide svaki napad isto. Što se tiče potencijalnog finala protiv Indijane, nemaju Pejsersi nikakve šanse. Tanderima je najveća snaga da zaključaju igrače slabijeg size-a. Haliburtona će da odstrane kao i Edvardsa. 1
Recommended Posts