Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
57 minutes ago, doragan said:

SGA jeste odkican igrac, ali sa hatizmom neke moderne/postmoderne skulpture iz parka u Vrnjackoj Banji.

Za MVP + FMVP i titulu će boldovani deo biti sasvim dovoljan :classic_biggrin:

Edited by DameTime
Posted
4 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Imali smo davno tamo 90tih lika fudbalera koji se bacao frontalno u kolena na basketu i uvek ću pamtiti svog današnjeg kuma kako mu, nakon par upozorenja, degažira glavu i njega van terena, otprilike kao kad takedown pokušaj naiđe na koleno. Ništa mi nije gadnije od ovog rolanja, čak ni podmetanje noge Brusa Bovena.

• Like 8
Posted
12 minutes ago, Урош19 said:

Kako embeduješ reddit linkove???????????? Meni nikad ne radi

bukvalno sam odradio C/P adrese iz browsera, ne preko onih share opcija. 

• Thanks 1
Posted (edited)
On 5/26/2025 at 10:53 AM, 40Wins said:

Zato sto se ne iznosi odmah prljav ves prema ljudima koji su te ipak draftovali i dali ti neki prostor, a i svakako nije pristojno. 

Drugi deo recenice, ne mogu da pisem po cetvrti put, bukvalno se nista ne bi promenilo da smo ostavili njega a trejdovali Foxa, max domet ekipe na Zapadu u kojoj je Tajris glavni igrac je prva runda plejofa, a to smo vec odradili sa Fox-Sabonis duom. Stvarno ne znam sta smo tada mogli dobiti za Foxa, pa da u kombinaciji sa Halibartonom bude dugotrajnije, odrzivije i bolje. 

Iako su imali veoma neizbalansiran tim, u vidu neimanja pouzdanog centra, ipak su jedan Lebron i Luka morali brzo u Kankun u plejofu Zapada, a sad bi tu kao neki Tajris Halibarton pravio jade i izbacivao Jokica, Anta, Sheja itd. How yes no.

Ofc, progovara dosta soli iz mene, ali iskreno mislim da je sve nakon nedraftovanja Doncica u SAC nebitno na srednji rok za fransizu. 

beg to differ ... šta bi dobili za foksa 2021., ne znamo, ali paket bi bio možda malo slabiji od ovoga što smo sad direktno dobili od spursa

da je ostao hali prvo bi nam budućnost izgledala svetlije... mnogo je lakše grediti tim oko pleja kreativca nego oko pleja atletičara. ball flow u napadu, pametnija rešenja, ma nije za poređenje.

ovako, hajde daj jokića za siromašne koji je sa defanzivom, a pogotovo zaštitom obruča, na vi; daj SG-SF-PF igrače koji šutiraju trojke jer ovaj naš atletičar je i tu (tada bio) slab... i kako 3&D igrači ne rastu na drvetu, ti SG-SF-PF igrači su bili defanzivne rupe. kompenzovalo se to kanonadom trojki, dok nismo provaljeni i dok nam šut nije stao. 

mnogo je tu bilo specifičnih zahteva da bi tim građen oko foksa funkcionisao... zamisli sad, biramo na draftu kigana mareja i stavimo ga da igra u tandemu sa old skul centrom, recimo valančiunasom, a ne sa sabonisom? ne bi nam duvale promaje u reketu, i onda bi na SG i SF mogli da stavimo bilo šta, ne bi herter bio must. 

na kraju sa halijem bi bi barem bili redovni učesnici plej ofa.

a biće i zanimljivo videti legacy foksa i legacy halija, za nekoliko godina... mislim da neće biti uporedivo

za luku se apsolutno slažem... valjda ćemo jednog dana saznati kako je večera vivek-divac-bogdan-luka u BG-u izgledala... tj šta je to trigerovalo onog midžeta da ga ne draftuje

On 5/26/2025 at 11:12 AM, SteveFrancis#3 said:

Osim sto je kenjao za Kingse, slicne shennaniganse je izvodio i oko drafta sa komentarima i zahtevima menadzeru neposredno pre i tokom procesa... Mada je to posle kao demantovano, medjutim nisam uveren bas imajuci u vidu njegove izjave i drzanje generalno vec godinama. 

e, i ovo mi je promaklo, koji su mu zahtevi bili? nije valjda nešto kobi brajant style?

Edited by ljutikrilo
slovo
  • Like 2
Posted

Sta uopste znaci da SGA nema harizme? Ruzni su mu izbacaji? Neprijatan dribling? Ne unosi se u face, ne klima glavom (kkcz fans dislike this), ne treštokuje? Ne kezi se u face? Ne provocira Bo Kruza u Hustle?

Ja koliko znam, npr kad god neki igrac KKCZ ili KKP pokaze harizme na terenu ili ka rivalskoj klupi, dozivotno je omrazen. Ili harizma krece kad se predje okean, pre toga je seljobersko kurcenje 😁😆

• Like 1
  • Thanks 2
Posted

Procenjivanje nečije harizme spada u potpuno subjektivnu kategoriju.

Normalno je da nećeš dobiti odgovore, jer je Šajko na mestu.

Zato je Ćaci harizmatičan sve u 16.

• Pumpaj! 1
Posted
1 hour ago, Dracarys said:

Procenjivanje nečije harizme spada u potpuno subjektivnu kategoriju.

Normalno je da nećeš dobiti odgovore, jer je Šajko na mestu.

Zato je Ćaci harizmatičan sve u 16.

Jokic nije harizmatican samo je normalan covek

• Ha-ha 1
Posted

Fun fact: čim vas neko iritira, znači da ima to nešto. Možete taj faktor nazvati harizmom ili nekako drugačije, svejedno. Pomislite npr. na Tatuma i biće vam jasno o čemu pričam 😁

Posted

Kad sam vec to spomenuo...harizma jeste subjektivan osecaj, kako bi i bilo drugacije?Za mene su Barkli i Dzordan primeri ,jedan svojim vrcavim i duhovitim opaskama, britak na jeziku.l kao katana, drugi svojim sportskim uspesima i zeljom za pobedom koja je veca od zivota.Neki igraci su samo odlicni,malo li je i to?, ali van terena ili njemu nemaju ono nesto dodatno...pa sta?Mada, od novih mladih igraca niko mi nije nesto poseban.

Posted
21 minutes ago, DameTime said:

Aj uzmi još neki ekstreman primer, koji nema veze s tim da li je neko (ne)harizmatičan, već sa tim što je đubre od čoveka.

Aha, postoji iritantnost1 i iritantnost2. Gde je granica?

Posted
2 minutes ago, Barkley#34 said:

Aha, postoji iritantnost1 i iritantnost2. Gde je granica?

Ne znam, brate, možda je granica to da li je neko kriminalac, ili samo NBA košarkaš koji će se nekom dopasti, a nekom ne?

Poenta je da SGA ima taj neki X faktor, čim toliko deli košarkaški auditorijum. Ponekad je upravo odsustvo bilo kakvog swagger-a deo nečijeg imidža, tj. privlačne ličnosti (što je u definiciji harizme jelte). 

Posted
32 minutes ago, DameTime said:

Ne znam, brate, možda je granica to da li je neko kriminalac, ili samo NBA košarkaš koji će se nekom dopasti, a nekom ne?

Poenta je da SGA ima taj neki X faktorčim toliko deli košarkaški auditorijum. Ponekad je upravo odsustvo bilo kakvog swagger-a deo nečijeg imidža, tj. privlačne ličnosti (što je u definiciji harizme jelte). 

Zapravo bolje reci FTM faktor

Posted

Ja ne govorim o Šaji, koji mi nije ni nešto preterano vau niti iritantan, nego o tvom tejku, po meni netačnom. 

Eto, pade mi na pamet bivši trener FKP Stanojević koji teško da ima neku harizmu, a nisam čuo priče da je đubre a bio je iritantan dobrom delu komšiluka (ne zbog pozicije ili rezultata) kao i jednom delu groblja. Iz istih ili različitih konkretnih razloga.