DameTime Posted Sunday at 09:10 PM Posted Sunday at 09:10 PM 2 minutes ago, aleksandar2806 said: Covek poseo da pogadja na sto razlike sampionski igrac Pa jeste šampionski igrač, a ti obriši suze Jokićevim posterom.
MrTripleDouble Posted Sunday at 09:12 PM Posted Sunday at 09:12 PM 2 minutes ago, diego said: Jebi Vucica Da ne preterujemo...
aleksandar2806 Posted Sunday at 09:13 PM Posted Sunday at 09:13 PM Just now, DameTime said: Pa jeste šampionski igrač, a ti obriši suze Jokićevim posterom. Ja joliko znam nisam qotovao tvoj post ne znam kome odgovaras 3
Poenter Posted Sunday at 09:13 PM Posted Sunday at 09:13 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Samo rizikuje da mu ode ozbiljnije koleno. Al dobro njegova stvar.Ima nesto posle kosarke i posle ove utakmice. Nije nemoguće da posle svega što mu se desilo, ovo je jedini način da se nosi sa stvarnošću.
Green23 Posted Sunday at 09:14 PM Posted Sunday at 09:14 PM Rasel gospodin za 13 minuta na parketu -23 1 1
DameTime Posted Sunday at 09:14 PM Posted Sunday at 09:14 PM Just now, aleksandar2806 said: Ja joliko znam nisam qotovao tvoj post ne znam kome odgovaras Fun fact, pišeš post na diskusionom forumu, može da te kvotuje ko hoće.
Djirona Posted Sunday at 09:14 PM Posted Sunday at 09:14 PM Da li postoji igrac ikada kome se vise tolerise nego ovom Karusu. Presmesno. 1
Problem sa licnim greskama Posted Sunday at 09:16 PM Posted Sunday at 09:16 PM Porter bazen ne može pogoditi. Neverovatno. 😄 3
propolis Posted Sunday at 09:16 PM Posted Sunday at 09:16 PM Neka odmori Jokića pošto uskoro kreću pripreme za EP Ovo je bio poster za kraj. 6 minutes ago, DameTime said: Pa jeste šampionski igrač, a ti obriši suze Jokićevim posterom. Uf ovo ti je kiselo i nije okej 4
drperce Posted Sunday at 09:17 PM Posted Sunday at 09:17 PM Navija se Niksi da osvoje Min - OKC samo nek se krljaju i nek povrede Dorta 3
Ječmendo Posted Sunday at 09:18 PM Posted Sunday at 09:18 PM Jokić bi bio najveća budala da ode na Evropsko. Odmaraj, uživaj i troši zasluženo zarađene velike novce. 2 1 1 2
gggggggg Posted Sunday at 09:18 PM Author Posted Sunday at 09:18 PM 7 minutes ago, DameTime said: Pa jeste šampionski igrač, a ti obriši suze Jokićevim posterom. sta je do sada osvojio 2 1
Poenter Posted Sunday at 09:19 PM Posted Sunday at 09:19 PM Jedina nada je da Jokić i Vestbruk ovo preuzmu i polude. 1
Ludi za Poli Posted Sunday at 09:21 PM Posted Sunday at 09:21 PM Jokic ni ne pokusava pogledat na kos lol
Barkley#34 Posted Sunday at 09:22 PM Posted Sunday at 09:22 PM Ne razumem odbranu Denvera kada igraju čoveka. Puštaju spoljne igrače da lagano prođu a niti Jokić niti ovakav Gordon mogu to da pokriju tako da sledi ili šut sa 4 metra ili lagani pas. Baš alibi odbrana. 1
Don Dusko Posted Sunday at 09:23 PM Posted Sunday at 09:23 PM Sreca pa Okc ne moze nista da pogodi spolja jos.
Barkley#34 Posted Sunday at 09:23 PM Posted Sunday at 09:23 PM Btw, Jokić treba da padne na Karuza u ovom rvanju. Kad mu ovaj toliko ulazi u telo neka ga oseti u potpunosti. 5 1
Skyglider Posted Sunday at 09:24 PM Posted Sunday at 09:24 PM Nemaju snage više Nuggetsi, vidi se da su pocrkali
Problem sa licnim greskama Posted Sunday at 09:24 PM Posted Sunday at 09:24 PM 1 minute ago, Barkley#34 said: Ne razumem odbranu Denvera kada igraju čoveka. Puštaju spoljne igrače da lagano prođu a niti Jokić niti ovakav Gordon mogu to da pokriju tako da sledi ili šut sa 4 metra ili lagani pas. Baš alibi odbrana. Na to dodaj nepostojeći skok u odbrani kad već nešto ne uđe. 2
Урош19 Posted Sunday at 09:24 PM Posted Sunday at 09:24 PM Još jednom se obistinila ona da Jokić nema pomoći kad je gusto
Don Dusko Posted Sunday at 09:24 PM Posted Sunday at 09:24 PM Ajoj Wotson otvern skroz i jedva do obruca. A Okc 20pts of TO.
Recommended Posts