Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ocekivano kad vec nije oznacen OUT, videcemo na osnovu kretnji i partije da li je ova povreda pokusaj da blefiraju OKC stuff ili srljanje u propast

Ajmo OKC, ajmo Shai, verujem u vas!

• Like 1
Posted

Ima li nekog trika da lekari Denvera foliraju, da povreda Gordona nije toliko ozbiljna kao što pišu? Da samo žele da malo izbace Oklahomu iz koloseka, da ne znaju da li da se spremaju za utakmicu sa ili bez Gordona?

Ili ostoji neki propis u NBA da takve stvari ne smeš da foliraš, da moraš da objavljuješ onako kako jeste?

Posted

Kontraproduktivno je da igra AG, ne samo zbog njega, već zbog tima. Bolji je zdrav, nekvalitetniji igrač na terenu, nego kljakav, a bolji. Mislim da je to više puta dokazano. Pada mi na pamet legendarna serija između Milvokija i Netsa 2021, kada je Harden isto povrijedio zadnju ložu bukvalno u prvim sekundama serije. U prve dvije utakmice ga je vrhunski zamijenio Mike James, poveli su Netsi 2:0. Nakon dva poraza u Milvokiju u petoj utakmici nezaliječeni Harden igra 45 minuta sa minimalnim učinkom, ali Netsi pobjeđuju zahvaljujući herojskoj partiji KD-a. Opet poraz u Milvokiju, pa opet u legendarnoj sedmoj utakmici serije Harden igra 53 minuta, tj čitavu utakmicu i produžetak bez odmora!? Jedva se vukao po terenu, imao je neki učinak samo zahvaljujući suvom kvalitetu čak i u takvom stanju, ali ja sam bio uvjeren da je igrao Mike James njegove minute Netsi bi prošli, a onda vjerovatno uzeli i titulu. Tu je žestoko zakazao Steve Nash kao trener, mislim da je to kasnije i upropastilo njegovu trenersku karijeru. Od njega kao genijalnog igrača očekivao sam da bude isto takav trener, ali eto nije imao hrabrosti da na papiru prvog igrača zakuca za klupu kada je to timu bilo neophodno. Denver je ove sezone igrao dobro bez Gordona, uz sličan odnos pobjeda i poraza kao sa njim, tako da mislim da je bolje i za tim i naravno za Aarona da on lijepo navija s klupe. Čovjek je u ovom plej ofu već učinio dosta toga da se upiše u legende i istoriju. :Hail:

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Stiletto said:

Ima li nekog trika da lekari Denvera foliraju, da povreda Gordona nije toliko ozbiljna kao što pišu? Da samo žele da malo izbace Oklahomu iz koloseka, da ne znaju da li da se spremaju za utakmicu sa ili bez Gordona?

Ili ostoji neki propis u NBA da takve stvari ne smeš da foliraš, da moraš da objavljuješ onako kako jeste?

naravno da postoji. ne sme se zajebavati ni sa kladionicama.

bice i kaznjeni ako bude igrao puno minuta i ako liga misli da je namerno bilo sve ovo od starne nuggetsa.

Posted

Samo jako Nugetlije i po malo prljavo, mora se bace na patos igrači OKC da im pokažu da nema šale. 

Ne bude li toga bilo nema čemu da se nadaju jer sa rovitim MPJom i Gordonom će ih OKC otresti 30 razlike.

Posted

Da dodam, poslije 50-e jednostavno bataliti kontaktne sportove. Trčanje, plivanje, bicikl i vježbe snage su dovoljni za održavanje kondicije i mišićnog tonusa, pri čemu je vjerovatnoća povrede minimalna. Sve u svoje vrijeme.

Vidim sudi Foster, pa da li je moglo gore?! Očekujem 2-3 faula Jokića u napadu i 6. faul najkasnije u četvrtoj četvrtini. :smiley7:

• Tuzno 1
Posted
6 minutes ago, Ječmendo said:

Da dodam, poslije 50-e jednostavno bataliti kontaktne sportove. Trčanje, plivanje, bicikl i vježbe snage su dovoljni za održavanje kondicije i mišićnog tonusa, pri čemu je vjerovatnoća povrede minimalna. Sve u svoje vrijeme.

Vidim sudi Foster, pa da li je moglo gore?! Očekujem 2-3 faula Jokića u napadu i 6. faul najkasnije u četvrtoj četvrtini. :smiley7:

Pocelo preventivno kukanje, svaka cast

Posted
5 minutes ago, Barkley#34 said:

Gordon vidljivo vuče nogu. Verovatno će igrati što je statičnije moguće - skok i odbrana reketa.

Baš očigledno favorizuje jednu nogu. I kod jednog skoka je pokušavao da izbegne kontakt i samo tipovao loptu nekome

Posted

Oklahoma kad poveze par trojki, povuci ce ih, tako da Denver mora ovako pametno da nastavi da igra, u nekom sporijem ritmu od onog inace. 

Posted

Denver ne ulazi u kontakt igru sa  belim medvedom, plus se skratila ruka Oklahomi. Denverov plan igre daje rezultate. Nema divljanja za tri...

Posted

Da se Tanderi nisu malo ukakili? Kući G7, ne smemo da izgubimo i te fore...

Hrišćanin je momak na mestu i treba ga čuvati još će on porasti veći. 

• Like 1
Posted (edited)

Karuso odbrambeni specijalac moga kurca, napravi 6 faulova u jednoj odbrani.

Kriminal je šta mu se dopušta celu seriju.

Edited by Урош19
  • Like 1