delgado Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Урош19 said: Ne znam, meni Minesota deluje ozbiljnije od njih i po mom mišljenju pokazali su više do sad u ovom PO. Edit: Pod neće osvojiti sam mislio da ih Minesota izbacuje ako prođu večeras. Ekipe sa istoka ne vidim kao šampione ko god sa zapada prošao. Oklahoma-Minesota bi stvarno bilo velelepno finale zapada (Ne kazem da DEN vs MIN ne bi po defaultu, proslogodisnji 2R je imao kvalitet WCF-a, nego zbog ranjenika MPJ i Aarona, mislim da bi Denver pre popio metlu nego bio aktivan u seriji) - 2:2 je bilo i u sezoni, isao je onaj ludacki preokret Sote u Oklahomi. Ali nemojmo se zavaravati, islo bi i to u 6-7 utakmica i bila bi velika borba. Oklahoma je tu favorit makar 60-40... 5
freethrow Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nema šta da se ujedinjuju doktori. Može da igra Gordon i večeras i posle toga seriju protiv Minesote, samo je ogromna šansa (veća od 50%) da će onda u nekom trenutku potpuno sjebati nogu i izgubiti bar 60% sledeće sezone. E sad, ukoliko ga lekari puste da igra, što je nesumnjivo Gordonova želja jer je G7 i sve, onda su ti lekari i stručni štab zlonamerni i ja da sam igrač izbegavao bih Denver u širokom luku... 5
Eddard Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 4-6 nedelja return to play ako je grade 2. Ništa, bar će debeli da se odmori do EP. 5
Problem sa licnim greskama Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Šteta za Denver su ove povrede. Kyrie Pešić smilin' though.
Bugl Khan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 11 hours ago, freethrow said: Aposlutno poslednja stvar u životu koju bih hteo da učinim je da poredim jedno krpeno kvarljivo telo (sopstveno) sa bogovima NBA Panteona. Međutim, imao sam u svojoj (kratkoj) košarkaškoj i (predugačkoj) basketaškoj karijeri razne povrede. Pucanje meniskusa nisam ni primetio, niti osetio, godinama. Pucanje ACL i privezanog komada kosti sam osetio, ali nije bolelo i uspeo sam da završim basket i da igram još par nedelja posle, dok nije krenulo skroz da ispada ukoso. Operacija dosta sredila. Pucanje Ahila mi je jedino dalo taj osećaj konačnosti, da se desilo nešto jako loše i sa velikim posledicama, praćeno izuzetno jakim bolom od kolena nadole, gde se bol mutio kao voda. Istegnuće zadnje lože sam imao par puta, e sad nisam u stanju da precizno dam kategorizaciju koju dobiju profesionalci, ali bio je onako jedan cep pri trčanju, koji samo jako uspori - ne neki bol, samo odjednom nema više trčanja, noga više ne može da povuče. Koliko se sećam, jednom sam kulirao mesec dana, i tada je na zadnjoj loži bio vidljiv hematom i modro, ali bez nekog bola. Drugi put je bilo blaže, na drugoj nozi (onoj iz koje su mi vadili tetivu da mi naprave ligament) ali su to već bila opterećenja na najviše 50% od mogućeg. Gadna i pritajena povreda koja se, koliko znam, teško sanira operativnim putem. Pritom, u pitanju je mišić, živo i pokretno tkivo, za razliku od tetiva i ligamenata koji su mnogo manje dinamični (osim akumulacije i apsorpcije energije), pa je valjda zato i teži za reparaciju... Anyway, naleteh negde na studiju koja pokazuje da igrači češće kidaju AHila ukoliko igraju u ovim pederskim rukometnim patikama koje su popularne poslednjih godina, u odnosu na prave duboke patike za basket kakobogzapoveda... Ima mi smisla. edit: Poruka cele dosadne priče je da ukoliko postoji istegnuće zadnje lože, trebalo bi sačekati sledeću sezonu. Izuzetno mi je drago što nismo Stefa jahali kroz to, a ne bih voleo da se Gordon, koji je u igračkom prajmu, dugoročno povredi, a izuzetno je dobar igrač koji jbg zavisi dosta od sjajnih fizičkih predispozicija. Frende, ti si i za jednog vrhunskog profesionalca pretrpio baš teške ozljede: meniskus, trganje prednjih križnih, pucanje komada kosti, vađenje tetive da se radi ligament, pucanje ahilove tetive....Iskreno se nadam da je sve to skupa prošlo dobro na kraju. A ovo za niske tenisice, zar nemaju oni zasebno neke kao steznike/fiksatore, što već, koji mijenjaju visoku tenisicu, čak bi trebali biti i bolji s obzirom na napredak medicine. 1
Problem sa licnim greskama Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago The Atlantic javlja da se Gordon zagreva i da je rešen da pokuša. 1 2 7
Big Ticket Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 6 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: The Atlantic javlja da se Gordon zagreva i da je rešen da pokuša. Вјерујем да ће разум преовладати, али мајко мила, какав борац. 7
gggggggg Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago (edited) bice u najboljem slucaju kao og anunoby prosli playoff protiv indiane kada je odigrao prva tri minuta i posle se nije vracao. lekari nuggetsa moraju imati muda i da mu zabrane da igra. Edited 18 hours ago by gggggggg 3
freethrow Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 11 minutes ago, Bugl Khan said: Frende, ti si i za jednog vrhunskog profesionalca pretrpio baš teške ozljede: meniskus, trganje prednjih križnih, pucanje komada kosti, vađenje tetive da se radi ligament, pucanje ahilove tetive....Iskreno se nadam da je sve to skupa prošlo dobro na kraju. A ovo za niske tenisice, zar nemaju oni zasebno neke kao steznike/fiksatore, što već, koji mijenjaju visoku tenisicu, čak bi trebali biti i bolji s obzirom na napredak medicine. Ja sam budala koja je toliko volela basket da je terala dok točkovi ne otpadnu, makar mogli svi samo da šutiraju trice iz kolica. Imao sam sreću da kratko vreme dok sam ekšli trenirao (od 13te do neke 20te godine) nisam ništa ozbiljno sjebao. ACL je bio signal, imao sam već dobrih 37 godina, ali sam se vratio, ostareo. Meniskus ne računam ni u šta, a ahil je trebalo da bude izbegnut, tu sam imao već 45-46, bio je Kovid kad smo se svi ustajali i sam sam kriv, jbg. Evo ga rad: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20818191/ Večeras uprkos radikalu kladioničaru navijam za Denver. Em je jedini grad u kojem sam ikada bio u USA, em je Westbruk jedan car. 6 minutes ago, gggggggg said: bice u najboljem slucaju kao og anunoby prosli playoff protiv indiane kada je odigrao prva tri minuta i posle se nije vracao. lekari nuggetsa moraju imati muda i da mu zabrane da igra. Mislim da ukoliko lekari i stručni štab zabrane, da se Gordon ništa ne pita. 4 1
Bugl Khan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 minutes ago, freethrow said: Ja sam budala koja je toliko volela basket da je terala dok točkovi ne otpadnu, makar mogli svi samo da šutiraju trice iz kolica. Imao sam sreću da kratko vreme dok sam ekšli trenirao (od 13te do neke 20te godine) nisam ništa ozbiljno sjebao. ACL je bio signal, imao sam već dobrih 37 godina, ali sam se vratio, ostareo. Meniskus ne računam ni u šta, a ahil je trebalo da bude izbegnut, tu sam imao već 45-46, bio je Kovid kad smo se svi ustajali i sam sam kriv, jbg. Evo ga rad: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20818191/ Večeras uprkos radikalu kladioničaru navijam za Denver. Em je jedini grad u kojem sam ikada bio u USA, em je Westbruk jedan car. Rispekt jbt
freethrow Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 minutes ago, Bugl Khan said: Rispekt jbt Hvala, ali ne. Nezrelo.
Bugl Khan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, freethrow said: Hvala, ali ne. Nezrelo. Ma ne što si sa skoro 5 banki išao 100%, nego što u tim godinama imaš volju za spotske aktivnosti 1
Shonewizard Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Quote Injury Update ahead of Game Seven against the Thunder: AVAILABLE: Aaron Gordon (Left Hamstring Strain) Jamal Murray (Illness) Russell Westbrook (Right Hand Sprain) Hunter Tyson (Right Ankle Sprain) OUT: DaRon Holmes II (Right Achilles Tendon Repair)
Ludi za Poli Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 21 minutes ago, Урош19 said: U što statistika, nz kako su se dovukli do 7 Ako izbacis onaj G2 kad su nabili Nuggetse 50 razlike vjerujem da je to puno puno blize. 3
Урош19 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 6 minutes ago, Shonewizard said: Kakav manijak je Gordon. Jel se to MPJ magično oporavio ili se njegova povreda podrazumeva? 6 minutes ago, Ludi za Poli said: Ako izbacis onaj G2 kad su nabili Nuggetse 50 razlike vjerujem da je to puno puno blize. E pa da, skroz sam zaboravio na tu utakmicu. Edited 17 hours ago by Урош19
drperce Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kakav mudonja Gordon, veliki rispekt sto ce ovako sakat na parket
Nini3112 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Igra Gordon,svaka cast za hrabrost majstore. Pravi spartanac. Nadam se pobedi samo zbog njega,zasluzuje.
Barkley#34 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 36 minutes ago, Bugl Khan said: Ma ne što si sa skoro 5 banki išao 100%, nego što u tim godinama imaš volju za spotske aktivnosti Buraz, ja bih imao volju i sa sto godina ali malo povrede a malo strah od istih me sprečavaju. 1
Bojdo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Ma dobro, možda i nije baš drugi stepen iako su formalno taj podatak izbacili. 😀 Edited 17 hours ago by Bojdo 1
Smrtokapa Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ne znam da li Gordonu treba reći da je budala ili svaka čast. Verovatno oba. 1
Recommended Posts