Jump to content

Recommended Posts

Posted

Neslavan oproštaj sad već bivšeg šampiona. Koliko god kao tim bili kvalitetni, košarka koju su igrali ove sezone je bila ružna i negledljiva. U principu se svodila na bjesomučno pripaljivanje trojki i zato mi je drago što nijesu odbranili titulu. 

• Like 3
Posted

Thibs maltretira starije ljude, šta radi PJ Tucker na terenu? Preš'o četrdesetu! :s_d:

Biće sjajno finale Istoka, prošle godine su isti protivnici igrali sedam utakmica - nije isključeno da tako bude i ove godine. Nadam se da neće biti povreda, pa neka pobijedi bolji. Mislim da su šanse prilično izjednačene. 

• Like 3
Posted
4 hours ago, Jerotije Pantic said:

Denver vjerovatno bez Gordona, ogroman hendikep.Steta.

Što se ne bi desilo da su svirali najočigledniji faul ikad Holmgrenu.

Posted

Ovaj period sa stalno novim prvacima lici na sedamdesete godine, dekada kad je bilo nekih 6-7 razlicitih sampiona.Boston me bas razocarao, bez energije, White bas veliki pad.

Posted

Denver - NYK finale, u 2025oj bi bilo najbolje finalu u kontekstu ko su prve zvezde i lideri ova 2 tima. Da vam je neko rekao pre 7,8 godina da igraci kao sto su Jokic i Brunson, po profilu, ali i po izgledu, da ce budu lideri ekipa koje su u finalu smejali biste mu se. I ocekivalo da nosi kosulju koja se zakopcava nazad.

• Like 9
  • Pumpaj! 1
Posted
6 hours ago, Ječmendo said:

Neslavan oproštaj sad već bivšeg šampiona. Koliko god kao tim bili kvalitetni, košarka koju su igrali ove sezone je bila ružna i negledljiva. U principu se svodila na bjesomučno pripaljivanje trojki i zato mi je drago što nijesu odbranili titulu. 

Tako su je i osvojili pa jbg nije imalo smisla mjenjati ono sto funkcionise. Njihov problem je sto su neki igraci malo pali u produkciji ove sezone, igrali su bez Porzingisa prakticno citavu seriju, Tatum isto propustio zadnje dvije, Jrue nije mogao vise da ulazi u reket uspjesno i onda jbg, dobijes ovo sto se vidjelo. Zao mi je samo Derick Whitea, odlicna serija za njega al nedovoljno.

• Like 5
  • Ruke su vam krvave! 1