Ječmendo Posted yesterday at 02:06 AM Posted yesterday at 02:06 AM Neslavan oproštaj sad već bivšeg šampiona. Koliko god kao tim bili kvalitetni, košarka koju su igrali ove sezone je bila ružna i negledljiva. U principu se svodila na bjesomučno pripaljivanje trojki i zato mi je drago što nijesu odbranili titulu. 3
MrTripleDouble Posted yesterday at 02:16 AM Posted yesterday at 02:16 AM Zaslužili su ovo njujorški mučenici, 25 'dina bez konferencijskog finala leptejebo 3
McLeod Posted yesterday at 02:23 AM Posted yesterday at 02:23 AM nekako mi toplo oko srca. Ovako bedan tim nije smeo da bude sampion 2 1
MrTripleDouble Posted yesterday at 02:23 AM Posted yesterday at 02:23 AM Ali brat Tibs ne odustaje i na 35 razlike 8 minuta pre kraja mu igraju 3/5 startera 1
Ječmendo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Thibs maltretira starije ljude, šta radi PJ Tucker na terenu? Preš'o četrdesetu! Biće sjajno finale Istoka, prošle godine su isti protivnici igrali sedam utakmica - nije isključeno da tako bude i ove godine. Nadam se da neće biti povreda, pa neka pobijedi bolji. Mislim da su šanse prilično izjednačene. 3
Ječmendo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Za Njujork je već win, Minesota mora da napravi korak dalje. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 7 sezonu zaredom cemo imati novog sampiona. 6 sezona zaredom gdje tim koji brani titulu ispada u 2 rundi ili ranije. Edited 21 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
McLeod Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago odavno nije bilo ovako lepo gledati brodolom neke ekipe u bilo kom sportu. Lazem, bilo mi je lepo kad je Inter izbacio Barsu 1
Урош19 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 4 hours ago, Jerotije Pantic said: Denver vjerovatno bez Gordona, ogroman hendikep.Steta. Što se ne bi desilo da su svirali najočigledniji faul ikad Holmgrenu.
Milos 3.14 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Niks Pejsers , dobro došli u devedesete. Super su mi obe ekipe i navijaću za njih ko god da izađe sa zapada, pogotovo ako je to OKC 6
doragan Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ovaj period sa stalno novim prvacima lici na sedamdesete godine, dekada kad je bilo nekih 6-7 razlicitih sampiona.Boston me bas razocarao, bez energije, White bas veliki pad.
Barkley#34 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 59 minutes ago, Урош19 said: Povratiću Zašto mu uopšte pridaješ pažnju? Informer NBA lige. 7
Sector Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 hours ago, McLeod said: nekako mi toplo oko srca. Ovako bedan tim nije smeo da bude sampion Ovo
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Eh moj Dusko prognozeru.Na koga si ti prognozirao da prolazi 4:!?! Cestitke @didžej heli gospoji. 1
Chaos Is Me Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Win je za Knickse. Vukovi bi bili isto ovako dobri i sa Townsom. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Izjednaceno sa '03-'08 ( naravno threepeat Lakersa '00-'02 i b2b '08-'09 ) a najduzi niz 1970-1987 kada su Lakersi uzeli b2b 1987-1988. I da naravno da su u ovom gore nizu jedino Lakersi ispali u 1 rundi nakon titule. 1
Chaos Is Me Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kakva gomila klovnova u prvim redovima MSG, pakao. Belosvetska zadruga. 3 1
Don Dusko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ako dobro pratim na istoku nije bila nijedna serija u 7 utakmica?
Geronimo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Veceras se x-ti put gleda 30for30 Reggie Miller vs The New York Knicks. 2 1
BattleBender Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 30 minutes ago, Chaos Is Me said: Kakva gomila klovnova u prvim redovima MSG, pakao. Belosvetska zadruga. Neke od ovih lica sam vise ocekivao u LA-u 1
BattleBender Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Denver - NYK finale, u 2025oj bi bilo najbolje finalu u kontekstu ko su prve zvezde i lideri ova 2 tima. Da vam je neko rekao pre 7,8 godina da igraci kao sto su Jokic i Brunson, po profilu, ali i po izgledu, da ce budu lideri ekipa koje su u finalu smejali biste mu se. I ocekivalo da nosi kosulju koja se zakopcava nazad. 9 1
MrTwister Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 6 hours ago, Ječmendo said: Neslavan oproštaj sad već bivšeg šampiona. Koliko god kao tim bili kvalitetni, košarka koju su igrali ove sezone je bila ružna i negledljiva. U principu se svodila na bjesomučno pripaljivanje trojki i zato mi je drago što nijesu odbranili titulu. Tako su je i osvojili pa jbg nije imalo smisla mjenjati ono sto funkcionise. Njihov problem je sto su neki igraci malo pali u produkciji ove sezone, igrali su bez Porzingisa prakticno citavu seriju, Tatum isto propustio zadnje dvije, Jrue nije mogao vise da ulazi u reket uspjesno i onda jbg, dobijes ovo sto se vidjelo. Zao mi je samo Derick Whitea, odlicna serija za njega al nedovoljno. 5 1
Recommended Posts