mr clutch Posted Sunday at 10:53 PM Posted Sunday at 10:53 PM 1 minute ago, Dracarys said: Takođe igraju protiv Luke Dončića, od koga su izgubili 4-1 prošle godine. Ne vidim kako Minesota ima neke šanse, Lejkersi su ovde ozbiljni favoriti. Jedino da Edvards ima neku ludačku seriju od 40 ppg. Ne znam sta da ocekujem od Lejkersa. Ofanzivno se ne brinem jer im je udarna trojka pretalentovana i prebogata kreacijom sto za sebe, sto za saigrace. Ali defanzivno su bas rupcaga. Morace da igraju na kos vise. Moguce je da ce udvajati Edvardsa i kockati se sa sutom Vukova
Bojdo Posted Sunday at 11:05 PM Posted Sunday at 11:05 PM Ako Leonard i Harden budu na ovom nivou, onda su favoriti protiv Denvera? 1
gggggggg Posted Sunday at 11:16 PM Author Posted Sunday at 11:16 PM ako nista drugo faktor randle™ ce presuditi taj duel.
Sombor Shuffle Posted Sunday at 11:19 PM Posted Sunday at 11:19 PM 13 minutes ago, mr clutch said: Ne znam sta da ocekujem od Lejkersa. Ofanzivno se ne brinem jer im je udarna trojka pretalentovana i prebogata kreacijom sto za sebe, sto za saigrace. Ali defanzivno su bas rupcaga. Morace da igraju na kos vise. Moguce je da ce udvajati Edvardsa i kockati se sa sutom Vukova Ovo malo sto sam ih gledao, otkako je Luka zaigrao, to im otprilike bude citava defanzivna strategija protiv koje god ekipe igrali, tj. barem dok su starteri u igri. Mada iskreno i ne znam kako drugacije igrati odbranu sa Lebronom, Lukom i Rivsom u postavi. Sto se tice dileme oko Denvera protiv Klipersa ili Minesote, bez obzira na prosli plejof i 0-4 ove sezone, i ja bih radije njih odabrao nego LA koji ovako igraju. Ne brine me Harden ni najmanje, taj nikad nista u plejofu nije pokazao, a ne ovako mator. Kavaj je uvek bio sila, ali on je tihi ubica, Terminator koji radi u istoj brzini konstanto. Nekako me manje brine to, nego kad ludaci poput Stefa, Luke pa cak i Edvardsa krenu da sipaju u naletu, kad se zapale sa trojke. Ali ono sto moze da bude pravi problem u toj seriji je prvo Zubac, koji je mozda i jedini centar uz recimo AD, koji moze konstanto da kaznjava onim flouterima sa 2-3 metra od kosa, koje je Denver strateski birao da pusti protivnickim igracima a narocito centrima. Odlicno je to radio u prvom medjusobnom duelu ove sezone. Druga stvar, likovi poput recimo Batuma, koji cele sezone smrde na kraju klupe, i onda kad dodje Denver na rasporedu, sledi partija od 3-4 trojke, cesto u prelomnim momentima, 3 ofanzivna skoka, koje vadjenje lopte iz auta + nekoliko blokada i ukradenih...sve to pravo niotkuda. Secam se kad je to napravio poslednji put kad je Embiid skupio hrabrosti da ne furne sa crte, maltene sam je vratio Filu u taj mec, krajem 2/4.
Darko Posted yesterday at 12:09 AM Posted yesterday at 12:09 AM @freethrow, čekamo te. It's that time of the year. 3 2
freethrow Posted yesterday at 06:47 AM Posted yesterday at 06:47 AM 6 hours ago, Darko said: @freethrow, čekamo te. It's that time of the year. Nadao sam se da ću imati vremena da napravim nešto simpa za ovu sezonu, ali prc - nemam vremena ni za šta. Ostaje ista varijanta od poslednjih 10 godina, samo ću da stavim 2025, to nam je što nam je. 2 1 11
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 06:51 AM Posted yesterday at 06:51 AM Znaci Jokic vs Bogi u 1 rundi. Bar ce jedan imati vremena da se fino odmori za EP 6 1
freethrow Posted yesterday at 06:56 AM Posted yesterday at 06:56 AM https://freethrow.pythonanywhere.com/ valjda još radi... pamtite password molim vas 1 1 9 1
MrTwister Posted yesterday at 07:56 AM Posted yesterday at 07:56 AM Zapad je toliko zajeban da ti sve serije osim OKC mogu bit iznenadjenje ili dosta teske za ove sto imaju HCA. A i to sto imaju HCA ne znaci da su nesto mnogo bolji jer je razlika od HCA do play-ina fazon 2 utakmice, jer je plejof tu poceo jos prije mjesec dana. LAC je dobio 10 od zadnjih 11 meceva npr. Dok sa druge strane na Istoku se ovi top contenderi vjerovatno ni posteno oznojiti nece do finala. Mozda zbog marketinga ta Boston-NYK serija ako je dobijemo bude nesto zabavnija al ovo ostalo bukv igrace se koliko mora da se prodje dalje. 3
Chaos Is Me Posted yesterday at 08:21 AM Posted yesterday at 08:21 AM Konačno počinje ono doba godine kad se spavanje svodi na neophodni minimum. 4 1
Урош19 Posted yesterday at 08:25 AM Posted yesterday at 08:25 AM 1 hour ago, freethrow said: Nadao sam se da ću imati vremena da napravim nešto simpa za ovu sezonu, ali prc - nemam vremena ni za šta. Ostaje ista varijanta od poslednjih 10 godina, samo ću da stavim 2025, to nam je što nam je. Ne kažu za džabe ko menja taj ...
Zli Gli Posted yesterday at 11:04 AM Posted yesterday at 11:04 AM (edited) Zeza me registracija a taman ovako nabrijan i sveze pusten iz banovine cekam da zategnem 4-2 na uvek neugodne Kliperse, koja nepravda Uspeo, prosle sezone vicesampion a sad napad na titulu Edited yesterday at 11:11 AM by Zli Gli 1
Dracarys Posted yesterday at 11:35 AM Posted yesterday at 11:35 AM Realno, top serija prve runde će biti Nagetsi i Klipersi. Klipersi su u najboljoj mogućoj formi, završiše sezonu sa skorom od 18-3. Ima neki vajb da će im se kroz ovaj plej of vratiti za sve ono što su doživeli prošlih godina zbog povreda. Imam utisak da se jako malo govori o Ivici. Zubac je sada lik jedan od najboljih centara u ligi, on takođe ubedljivo najbolje brani Jokića, gledajući po procentima, najviše uspeva da mu zasmeta. Ovo što Zubac radi za njih u odbrani i u napadu je za max ugovor kada se pogleda kakvi sve Indijanci dobijaju velike ugovore. 5
bodo Posted yesterday at 12:29 PM Posted yesterday at 12:29 PM (edited) 55 minutes ago, Dracarys said: Realno, top serija prve runde će biti Nagetsi i Klipersi. Klipersi su u najboljoj mogućoj formi, završiše sezonu sa skorom od 18-3. Ima neki vajb da će im se kroz ovaj plej of vratiti za sve ono što su doživeli prošlih godina zbog povreda. Imam utisak da se jako malo govori o Ivici. Zubac je sada lik jedan od najboljih centara u ligi, on takođe ubedljivo najbolje brani Jokića, gledajući po procentima, najviše uspeva da mu zasmeta. Ovo što Zubac radi za njih u odbrani i u napadu je za max ugovor kada se pogleda kakvi sve Indijanci dobijaju velike ugovore. Evo ja ću navijati zdušno za svog imenjaka i LAC da uzmu titulu s obzirom na sramotnu sezonu mojih Sunsa. Istina trenutno Klipani igraju u najboljoj formi ali teško će biti izaći u veliko finale na surovo jakom zapadu. Edited yesterday at 12:30 PM by bodo 2
Bugl Khan Posted yesterday at 01:33 PM Posted yesterday at 01:33 PM (edited) 6 hours ago, freethrow said: https://freethrow.pythonanywhere.com/ valjda još radi... pamtite password molim vas Username koristite isti kao tu ili? Edited yesterday at 01:34 PM by Bugl Khan slovo iz drugog pokušaja
Stiletto Posted yesterday at 01:52 PM Posted yesterday at 01:52 PM 18 minutes ago, Bugl Khan said: Username koristite isti kao tu ili? Ako hoćeš da te prepoznamo, stavi user "Bugl Khan". Ako nećeš, stavi "Superkalafradžilistikeekspialidoušes" 🙂 1
Bugl Khan Posted yesterday at 02:01 PM Posted yesterday at 02:01 PM 6 minutes ago, Stiletto said: Ako nećeš, stavi "Superkalafradžilistikeekspialidoušes" 🙂 Boldani dio sam shvaio, dalje ne ide. Možda da stavim nik Trigger
freethrow Posted yesterday at 02:03 PM Posted yesterday at 02:03 PM baza je prazna, ne važe prethodno sačuvani usernameovi password i username nemojte sastavljati sa special characters, samo asci slova, bez čćšđ i bez =)?(&_ 8=======>
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 03:02 PM Posted yesterday at 03:02 PM Cekamo za Wolvse🤣🤣🤣 Lakers in 🖐
u pokušaju Posted yesterday at 05:34 PM Posted yesterday at 05:34 PM (edited) https://www.espn.com/contributor/shams-charania/f9c91f3606151 Кренула чистка. Врло мудре одлуке, имаће три или четири тренера на платном списку, ако се не варам. Френсис, издржи. Edited yesterday at 05:34 PM by u pokušaju
Recommended Posts