Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 3/27/2025 at 6:21 PM, Nugetlija said:

Konačno se vratio. I nastavljamo put prema istoriji i sezonskom triple doubletu. Treba nam 7,9 asista ako odigra svih 9 tekmi da uđe u društvo Wesbruka i Robertsona (nisu baš Jordan i Lebron al ajde). U 3 kategorije je u top 3, poeni, skokovi i asisti. I u ukradenima je top 5.

Ne znam više ni sam koju poziciju da gađamo, samo da ne budu Lakersi ili Cliperi u 1. rundi.

A u statsima koje NBA naziva Hustle je: TOP 3 u deflections, TOP 3 u screen assists, TOP 10 u box outs. Znači radi frajer u operacijskoj sali, al radi i u rudniku. 

Od ostalih vijesti, Big Zu je postao drugi Clipper u povijesti, nakon Blakea Griffina, sa 50 double double utakmica u sezoni. 21/12 i 100% šut iz polja.

• Like 2
Posted
On 3/28/2025 at 7:28 PM, gggggggg said:

david blatt sa 30-11 :whistling:

Nakon što je u Europi uzeo sve, i biran za najboljeg svega, otišao u Cleveland. Prve sezone drugi u konferenciji. Prvu Atlantu pomeo u ECF. Odigrao kompetitivno NBA finale u prvoj NBA sezoni. Sljedeće godine je dobio otkaz nakon 41 utakmice i 72% pobjeda. Pali s tim euroligaškim setovima. Ti, Pop i onaj šmokljan Spoelstra.

Posted
1 hour ago, Miki28 Teoljub said:

Priznajem da nisam verovao u ovog malog dok je delgado botovao kao da je dobio sendvic sa prsutom

Delgado znae!

*Osim za Brona, ali jbg bio mali da gleda jedinig true goata

• Ha-ha 1
Posted
3 hours ago, drperce said:

Priznajem da nisam verovao u ovog malog dok je delgado botovao kao da je dobio sendvic sa prsutom

Delgado znae!

*Osim za Brona, ali jbg bio mali da gleda jedinig true goata

Ljubi brat dok me jos nisu banovali..

Posted (edited)

Memfis ocekivano pada zbog teskog rasoreda, mislim da nece ostati ni u 6 do kraja nego da ce se Minesota umuvati tu, pre nego Voriorsi. Taman Denver - Minesota prva runda i prolaze uvek neugodni Vukovi 🥳

Edited by Zli Gli
  • Pumpaj! 1
Posted
3 hours ago, Zli Gli said:

Memfis ocekivano pada zbog teskog rasoreda, mislim da nece ostati ni u 6 do kraja nego da ce se Minesota umuvati tu, pre nego Voriorsi. Taman Denver - Minesota prva runda i prolaze uvek neugodni Vukovi 🥳

Ima sansu Denver da spreci taj scenario, igraju kuci u utorak protiv njih.

Posted
3 hours ago, Radalek said:

Ima sansu Denver da spreci taj scenario, igraju kuci u utorak protiv njih.

Teska prica ipak, cim se ovako pate sa Detroitima i slicnima

Posted

Ozbiljan fajt u Minesoti. Brat Ajzea bezobrazan kao i (skoro) imenjak mu nekad davno u Pistonsima. Doduse nije on poceo, ali je brzo uzeo glavnu ulogu. :)

Posted

Аух Фенићани 

Најбесмисленија екипа у каравану. И што је најгора, будућност уопште не изгледа свијетло. Баш, баш hard reset је једино рјешење 

• Like 3
Posted
3 hours ago, Big Ticket said:

Аух Фенићани 

Најбесмисленија екипа у каравану. И што је најгора, будућност уопште не изгледа свијетло. Баш, баш hard reset је једино рјешење 

Sa druge strane, ja sve nešto kao očekujem neki pad Hjustona, a oni prže. 

Ipak, i dalje mislim da su najpoželjniji protivnik u prvom kolu, za ekipe iz plejina.

• Like 1
Posted
4 hours ago, Big Ticket said:

Аух Фенићани 

Jos im KD u autu...

Posted

Izgledalo je kao da Paul ima u rezervoaru goriva za minimum jednu sezonu, po mojoj licnoj proceni 2-3 sezone.

Iz ugla ljubitelja njegove igre bice zal sto nece igrati jos, jer jos uvek ima kvalitet da bude koristan igrac i na parketu i van njega kroz mentorstvo. Narocito za ovaj mlad tim Sparsa.

• Like 2