Marko Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 8 minutes ago, Don Dusko said: Neka peva ova kuca.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Prvi put da su otac i sin stavili po tricu na utakmici! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 3 hours ago, Papanikolesku said: Zamisli kažeš neko bi pojeo Šeka 😄 Ili Majkla. Lebronov šampionski Klivlend, ili Majami, na Majklove Bulse recimo. Bilo bi zanimljivo, jednu utakmicu. I to bi ta jedna utakmica bila zanimljiva jedino ako je Majkl zaglavio u kockarnicu do 6 ujutru 2 hours ago, DameTime said: Da li Jamala treba trejdovati za glavicu kupusa Da 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 4 hours ago, Don Dusko said: Čovek bi očekivao neku sliku sa ćerkom i ženom, ali ne, samo slike konja se kače. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 6 hours ago, Kronostime said: Zbog? Jednostavno, NBA iz vremena Dzabara, Medzika, Larija Ptice, Stoktona, Magzi Bogsa, Dzordana, Manute Bola, Vilta Cemberlena i NBA iz vremena samozvanog Kralja Dzejmsa nisu isto. Ono je vredelo gledati i cekalo se na kasetu u video klubu sa nestrpljenjem ako nemas satelitsku. Ovo sad je cista komercijala i lepo rece MJ kada su ga pitali kako bi izgledala utakmica izmedju njegove i ove sada generacije: " Tesko, ipak mi imamo 60 i vise godina" magzi "jago" bogs i manute "jao mile" bol su definitivno obelezili tu eru. onorb mensn brat stokton. fizicko cudoviste tog doba. morao sam klizeci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago moro sam i na politici i ovde da ostavim 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 1 hour ago, 40Wins said: moro sam i na politici i ovde da ostavim Manu nigde nije bezbedan 🫣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Poruka mladima : Učiti, učiti i samo učiti bonus video... da ne zaboravim i drugog ljubimca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Kingsima nije bio dovoljan jedan kamenonogi litvanski sumar pa su odlucili dodati i drugog 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Kelti spuštaju luxury tax za 15 milki i otvaraju dva mesta u rosteru. Što znači nameračili su se na nekog u minut do dvanaest. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 1 hour ago, Ludi za Poli said: Kingsima nije bio dovoljan jedan kamenonogi litvanski sumar pa su odlucili dodati i drugog neka... treba nam jedan krkan za pod koš, svi su nam pero laka kategorija kao da smo kanadska reprezentacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Zali boze Midltona i povreda,sad i nema neku narocitu vrijednost al da dovdedes onog indijanca ...pakao.. ruku na srce medju top 3 uz hardena i wedtbruka je kod shaqtinafool svako malo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Nekad kazete da smaraju ove uobicajene rasprave ali one su osnova NBA teme i bolje da ima i takvih diskusija nego nista, a svakako je ove sezone bas opala produkcija postova Jebeno je porediti ere, ali po meni poslednjih 5-6 godina stvarno imamo talenta vise nego ikad, i da je liga postala ujednacenija sto i govori podatak o sampionima koji nisu sl god prosli drugu rundu. Od nestanka supertima GS-a je tako. I kao neki najgori period izdvojio bih rane 2000te. Nije se igrala neka kosarka, na dosta mali broj poena i sa izrazito malo true starova. Naravno, Kronos je dosao da nas troluje, sta drugo reci. Mene jak i snazan faul nece oduseviti, posebno ako je opasnost da povredi igraca, vise ce neki vrhunski potez. Vise mi se i svidja da igraci budu drugari van terena, maksimalno se respektuju, nego neki bad blood, neprijatelji smo fazon. Treba uvek da ima zdravog trash talka i na terenu, kurcenja, ali sve do nekih granica. Butler je bio bas kvalitetan u tome, plus odlican troler. Sad me bas razocarao u ovom pickaranju sa Rajlijem i fransizom, a nema jos puno vremena da ga spakuju negde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Ima vremena, za više od dva meseca kreće plej of Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted 41 minutes ago Share Posted 41 minutes ago Svidja mi se trejd iz ugla Heata. Nedostajo im je ballhanling, a to dobijaju sa Sekacem. Takodje dobijaju startnu trojku koja je upraznjena odlaskom Batlera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted 23 minutes ago Share Posted 23 minutes ago (edited) Ipak Sekac u Juti. Valjda konacan deal. Edited 21 minutes ago by mr clutch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts