Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

3 hours ago, Papanikolesku said:

Zamisli kažeš neko bi pojeo Šeka 😄

Ili Majkla. Lebronov šampionski Klivlend, ili Majami, na Majklove Bulse recimo. Bilo bi zanimljivo, jednu utakmicu. 

I to bi ta jedna utakmica bila zanimljiva jedino ako je Majkl zaglavio u kockarnicu do 6 ujutru

2 hours ago, DameTime said:

Da li Jamala treba trejdovati za glavicu kupusa

Da

• Like 2

6 hours ago, Kronostime said:

Zbog?

Jednostavno, NBA iz vremena Dzabara, Medzika, Larija Ptice, Stoktona, Magzi Bogsa, Dzordana, Manute Bola, Vilta Cemberlena i NBA iz vremena samozvanog Kralja Dzejmsa nisu isto.

Ono je vredelo gledati i cekalo se na kasetu u video klubu sa nestrpljenjem ako nemas satelitsku.

Ovo sad je cista komercijala i lepo rece MJ kada su ga pitali kako bi izgledala utakmica izmedju njegove i ove sada generacije: " Tesko, ipak mi imamo 60 i vise godina"

magzi "jago" bogs i manute "jao mile" bol su definitivno obelezili tu eru. onorb mensn brat stokton. fizicko cudoviste tog doba.

morao sam klizeci :classic_rolleyes:

• Like 1

1 hour ago, Ludi za Poli said:

Kingsima nije bio dovoljan jedan kamenonogi litvanski sumar pa su odlucili dodati i drugog 

neka... treba nam jedan krkan za pod koš, svi su nam pero laka kategorija kao da smo kanadska reprezentacija

Nekad kazete da smaraju ove uobicajene rasprave ali one su osnova NBA teme i bolje da ima i takvih diskusija nego nista, a svakako je ove sezone bas opala produkcija postova

Jebeno je porediti ere, ali po meni poslednjih 5-6 godina stvarno imamo talenta vise nego ikad, i da je liga postala ujednacenija sto i govori podatak o sampionima koji nisu sl god prosli drugu rundu. Od nestanka supertima GS-a je tako. I kao neki najgori period izdvojio bih rane 2000te. Nije se igrala neka kosarka, na dosta mali broj poena i sa izrazito malo true starova. Naravno, Kronos je dosao da nas troluje, sta drugo reci. Mene jak i snazan faul nece oduseviti, posebno ako je opasnost da povredi igraca, vise ce neki vrhunski potez. Vise mi se i svidja da igraci budu drugari van terena, maksimalno se respektuju, nego neki bad blood, neprijatelji smo fazon. Treba uvek da ima zdravog trash talka i na terenu, kurcenja, ali sve do nekih granica. Butler je bio bas kvalitetan u tome, plus odlican troler. Sad me bas razocarao u ovom pickaranju sa Rajlijem i fransizom, a nema jos puno vremena da ga spakuju negde.