Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

On 2/3/2025 at 12:02 PM, delgado said:

Dobro druze jasno je da si ili a) ekstremno zaslepljen mrznjom i neobjektivan; b) zalosno kosarkaski nepismen -> Rekao bih ipak ovo pod A) jer citajuci tvoje postove o desavanjima izvan Kralja to zakljucujem. Mislim, sve 5, samo je bas onako gnusno i bezobrazno, nisko, kao i kad kacis one videe nekih random pacenika kako pljuju instituciju iz Akrona. Krenuo bih sad u diskusiju sa tobom jer si ozbiljan manipulator konteksta, ali nema poente posto si do sada dokazao (i meni a i drugim forumasima) da na ozbiljnu diskusiju gde nemas argumente uglavnom reagujes nekim toksicnim komentarima tipa ja sam niza rasa itd. 

lažeš

• Like 1

On 2/3/2025 at 12:00 PM, BattleBender said:

Ja bih cak i Tatuma izuzeo iz te price.
Bolje receno, mislim da bi Boston prihvatio da udje u pregovore da su Mavsi zakucali na vrata "E ajde da napravimo neku pricu Luka - Tatum""

Bas sam razmisljao za kog bi mogao da zamislim da je more non-tradeable od Luke. I na kraju shvatis da niko.
Jokic, SGA, Janis, Luka, Wemby. Do pre 2 dana bih rekao da je to 1st tier, bas tim redom.
Caaaaaaaak, mislim da bi SAS prihvatio neke pregovore Wemby - Luka. U toj prici naravno Dalas bi morao da da vise, jer Wemby verovatno ima najveci trade value u celoj ligi (Uz Jokica i mozda SGA). Ali mogao bi da nadjes smisla za taj trade. Za Wemby-a mora da das mnogo. Stvorio je mnogo veliki trade value, a opet dolazis do toga da ipak ne znas sta ce ispasti sa njima. Nije gotov proizvod, bice verovatno top5/top10 igraca eva' kad bude bio gotov proizvod, mozda top1. Ali treba da se dodje do gotovog proizvoda. Luka em gotov maltene, em mlad, em dosta SASesque tip igraca.

Boston bi da Tauma i pickove ako ima. Na prvu.

Zanimljiv početak derbija u Klivlendu. Dobra defanziva, šutevi ne ulaze, Zingis lijepi Allena i Mobley-a, a onda ga Donovan posterizuje. :Hail: Nadam se pokazivanju mišića do kraja, već je vrijeme za ''slanje poruka'' pred plej of...

Edit. Super meč, Allen vratio uslugu Zingisu, Brown svih 12 prvih poena Bostona. Inače, Kelti povremeno užasno šutiraju.

Edited by Ječmendo

Ne znam da li je bilo na forumu, ali Nico Harrison je isti lik koji je zajebao prezentaciju Nike-a Steph Curry-u gde ga je nazvao Seth-om, koristio template za Duranta koji nije promenio itd - što je kasnije uticalo da Steph potpiše za Under Armour.

Never be afraid to fail big - Nico Harrison.

Edited by Darko
  • Ha-ha 2

10 minutes ago, Radalek said:

@SteveFrancis#3, kakve su ovo price, ide blow up sad pred deadline? Spominje se KD i nekoliko timova, Booker i Houston itd...

phoenix bi morao nekako da dobije svoje pikove nazad. ali izgleda da su rocketsi reseni da ne menjaju nista. pitam se koliko je to tacno. 

usput, da sam boston ozbiljno bih razmislio da dam browna za duranta. 

Fila dobila Dallas u tesnoj zavrsnici, Embiid istovario TD, Kristi se odlicno pokazao za Mavse. Par minuta pred kraj Gafford se uhvatio za rame i otisao u svlacionicu i ofc nije se vracao, sto moze biti novi problem za Teladiju. 

Miami solidno gura protiv Cikaga, Jovic jos jednom u ulozi tricasa specijalca sa klupe, 4 pogodjene i ukupno 5/6 iz igre i 14 poena. Bas se popravio u poslednje vreme i nekako profilisao kao nijednom do sad rekao bih

On 2/3/2025 at 2:31 PM, Skyglider said:

Ko zna šta se sve tu događalo pa su se odlučili na ovakav potez , ali da, očigledno da im je pukao film i da nisu više mogli da ga istrpe, a šta je sve bilo to će verovatno da se sazna za nekoliko godina. Oni u Dallasu neamju pojma da Luka ima 25 godina , da je bio kandidat za MVPa i da ih doveo do finala nego vi sa foruma treba da im objasnite

Ne, ali da je nazvao 10-ak timova i ponudio im Luku na isti način, dobio bi bolji paket. Od Bostona Tatuma i Pritcharda na prvu, od Kingsa Sabonisa i Foxa, Od Brooklyna Claxtona I Cama Johnsona i hrpu pickova, od Toronta Scottieja Barnesa, Poeltla, Gradeya...., od Clevelanda Garlanda i Allena, od Orlanda Banchera, Suggsa, Bitadzea, od Houstona Jalena Greena, Reeda Shepperda, Stevena Adamsa, Dillona Brooksa....Od Indiane Siakama i TJ. McConnela, Od Pistonsa Cadea, Durena, Harrisa... itd. Svako bi mu ponudio bolji paket od ovog što je dobio. Samo 3 igrača 100% ne bi dobio. Wembanyamu, Jokića, i Shaia. Za Giannisa bi Bucksi pregovarali, 5 godina je razlike. Mogao si na veliko tržište dovesti Giannisa. Ti si dobio AD-a. Pa izlaze reakcije vlasnika i GM-ova. Mogao je dobiti 3x to što je dobio.

I na kraju preokrenuo Cikago, neverovatna partija Buzelisa, 24p uz 10/10 iz igre. Rastereceni Bullsi, a Majami se zaledio u poslednjoj cetvrtini nacisto. 

Krenuo derbi Los Angelesa. Klipersi resetaju trojke, ali pogadjaju i nasi. Powell je lud...

57 minutes ago, delgado said:

Miami solidno gura protiv Cikaga, Jovic jos jednom u ulozi tricasa specijalca sa klupe, 4 pogodjene i ukupno 5/6 iz igre i 14 poena. Bas se popravio u poslednje vreme i nekako profilisao kao nijednom do sad rekao bih

Ne gledam pa ne mogu da kažem, ali vidim da mu je statistika za skok loša za nekoga ko je skoro 210 i sa rasponom ruke od 218. Zbog čega je, po tebi? Osim što je mrtvi belac naravno.

Edited by Darko

9 minutes ago, Darko said:

Ne gledam pa ne mogu da kažeš, ali vidim da mu je statistika za skok loša za nekoga ko je skoro 210 i sa rasponom ruke od 218. Zbog čega je, po tebi? Osim što je mrtvi belac naravno 

Pa ima svega pomalo - i to sto si naveo, nekonstantni minuti i uloga tokom sezone a i nacin na koji Majami igra odbranu + sada je tu Ware i podigli su postavu dodatno pa je Jovke prakticno strec 4 sa klupe. Neverovatno kako su potonuli, igrali su sasvim dobro i delovalo je da sigurno uzimaju pobedu. 

Kakva rapsodija Lejkersa, trcam oci da li sanjam. James razgrce sve pred sobom i motivisan kao da je plejof. Naravno, moguce je da ce ovo usrati, jer to su Lejkersi

• Thanks 1

Bogami, utisak mi je od kada nema Dejvisa (a poslednji mec u LAL je odigrao onih par minuta protiv File do povrede, pre toga protiv Sarlota celu) -> Vasington, NY i sada LAC utisak mi je koliko lakse ide napad jer sutiramo vise trojki, a takodje i vise ofanzivnih skokova imamo jer naravno lopta se dalje odbija. Drugacije je kad se stalno spusta na post i rovari, samim tim se i cloguje napad. Bas me zanima kako ce se situacija dalje odvijati, Lejkersi bukvalno menjaju stil igre kao tim i identitet, shiftuju se na nesto poput Bostona 

On 2/4/2025 at 1:03 AM, gggggggg said:

a ovo drugo, napisao bih nesto slicno sto je i frensis napisao. mnogo bizaran trenutak i nacin na koji je ceo posao izveden. jos bizarnije je sto je harrison ladno izasao na kzs i sve to rekao jasno i glasno. kao da se hvali sa ucinjenim.

mislim, probaj naci neku zdravu logiku u ovome:

The Mavericks didn’t conduct a bidding war for Luka Dončić because they didn’t want it to get out and for it to possibly lead to Luka Dončić demanding a trade in response to that.

Najjače je što je hladno izjavio da se zahvaljuje Pelinki što je šutio o trejdu. Ne, nego ća dat u novine da je Luka Dončić dostupan i da on upravo pljačka Harrisona 🤣

• Like 3

5 hours ago, Radalek said:

@SteveFrancis#3, kakve su ovo price, ide blow up sad pred deadline? Spominje se KD i nekoliko timova, Booker i Houston itd...

Booker teško. A KD izgleda sve izvjesnije da ide. Gambadoro kaže mada nije potvrđeno na više strana most likely KD to GSW, Wiggins to Heat i Butler to Phoenix. Navodno i Green se spominje za Sunse. Ali toliko toga je vani ali Gambadoro bar šta, se tiče Sunsa je dobro informiran. Kaže da mu je ovo najluđi trade deadline u 29 godina izvještavanja. 

20 hours ago, doragan said:

Kakav ce motiv imati Luka protiv Dalasa, ala ce da prsti.Opet, Kidu nece biti lako da podigne ekipu koja je pala moralno samo tako.Luka moze da se profesionalno dovede u red pored Lebrona,koji jeste primer ophodjenja prema svon telu i obavezama.

2 godine, taman nauči igrati off ball, manje vremena bit na lopti općenito, stajat u kutu, "brinut se o tijelu" i onda potpisuje na 5 godina. Obojica u Prajmu, Murray u Dallas za Livelya, PJ Washngtona i 8 pickova

9 hours ago, Урош19 said:

Sina majci iz naručja

Oteo je zulumćar

Sada kune svoju sudbu

Što je janičar

RDT-20250204-2226384124030850699680987.j

jel ovaj Reddick ikad izgubio u životu?
1. Igrao za Duke, čini mi se najbolji igrač u njihovoj povijesti
2. proveo 15+ godina u NBA
3. Pokrenuo najjači košarkaški podcast. Dok drugima gostuju Gilbert Arenas, Iman Schumpert, Hassan Whiteside, Dwight Howard, Demarcus Cousins, Lou Will, Montrezl Harrel, Tyson Chandler, Reggie Jackson, Tim Hardaway, Jason Williams i Isaiah Thomas, njemu su dolazili Kevin Durant, Luka Dončić, Devin Booker, Bam Adebayo, Shaq, Rudy Gobert, Ben Simmons, JJJ, Sengun, Tyrese Haliburton, Ray Allen, Wemby, Tyrese Maxey, Dame Lillard, Paolo Banchero, Franz Wagner, Steph Curry, Donovan Mitchell, Joe Mazzula, Ty Lou, Grant Hill, Draymond Green, Klay Thompson, Bradley Beal, Jalen Brunson, Paul George, Embiid, Pau Gasol.... 

4. Pokrene još jedan Podcast s Kangom, piucka vino i:

5. Dobije klupu Lakersa

6. U krilo mu sleti Luka Dončić

Pogledajte facu: još dva-tri igrača i ulazim u HoF kao trener....

• Ha-ha 9

Lejkersi uhvatili odličnu formu na krilima nevjerovatnog Lebrona koji i sa 40 dominira. 

Posle Njujorka očetkaše i gradskog rivala. 

Ćonsijev Portland pobjedio 9 na poslednjih 10 utakmica i trenutno su ekipa koja je 

u najboljoj formi u ligi.

Boston poslao poruku Klivlendu, a i ostatku lige. Ok, imate najbolji skor, ali mi smo šampioni i sad ćemo vam pokazati. 😉