HAMMER Posted yesterday at 06:30 AM Share Posted yesterday at 06:30 AM 19 hours ago, Zli Gli said: Em to, em visok, em vezbam ceo zivot + dusa od coveka. Malo li je na ovu krizu, normalno da vole. Nigde nisam rekao da nije fantastican igrac, decko cita igru nevidjeno, sve vidi, brzo reaguje kad treba, usporava tempo kad treba, sve divno... Samo mi se ne svidja umetnicki dojam, krece se kao lignjoslav. Valjda nije greh gledati NBA zbog fizicki dominantnih i atraktvnih frikova, niti zlocin ne navijati za Nagetse i Jokica. Mogao sam da ga malo vise zgotivim u onom mecu protiv mrskih Amera ali je bacao cigle za 3, nije mu se dalo nikako i jbg, nisam postao fan. U to ime valja reci da su sinoc primili cak 72 poena iz reketa, osim Edvardsa i ostalih bekova koji su pored njega prolazili kao pored duha cak su i Rendolf i muceni Gober siljili patku na njemu. Praznik kosarke. Velkam tu d Golden sajd of d fors. 6 hours ago, delgado said: Ovde si se malo zbunio izgleda. Pomenuo si Zli Glija a ovo opsesija sa Bronom se pretpostavljam odnosilo na mene. Oprosti im delgi, ne znaju šta rade. Ne znaju da je broni budućnost a Bron istorija... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted yesterday at 06:59 AM Share Posted yesterday at 06:59 AM 7 hours ago, cabke said: Kako nisam zadnjih mjeseci redovan, gdje je Miki? Ne vidim da pise... Prestao je da piše na temi, nadam se privremeno, nakon poslednjeg u nizu unutrašnjih ratova oko Brona i Lejkersa. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted yesterday at 07:53 AM Share Posted yesterday at 07:53 AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted yesterday at 08:44 AM Share Posted yesterday at 08:44 AM Kako Deni seksi igra, da sam kosarkas voleo bih da napadam na kos kao on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted yesterday at 10:01 AM Share Posted yesterday at 10:01 AM 1 hour ago, 40Wins said: Kako Deni seksi igra, da sam kosarkas voleo bih da napadam na kos kao on. Mislim da je jedini koji nešto vredi u Portlandu. Da ima dobar šut postao bi All Star. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted yesterday at 10:12 AM Share Posted yesterday at 10:12 AM Ali kako je Caruso juče zaključao Simonsa, ovaj mučenik nije mogao ni da se demarkira. Jebem ti život ko sve danas ima 25 miliona po sezoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted yesterday at 02:50 PM Share Posted yesterday at 02:50 PM 15 hours ago, cabke said: Kako nisam zadnjih mjeseci redovan, gdje je Miki? Ne vidim da pise... Otvorio je posebnu temu za sebe, Kobe Bean Bryant GLOAT sto valjda znaci greatest Laker of all time. Smetaju mu Bron i Broni koji dominira u G-ligi. Rekao je da nece pisati dok se Bron ne penzionise, nakon sto sam mu samo uputio drugarsku kritiku da preteruje sa tom pricom. Ali, evo krenulo je Lejkersima bolje od kad ne pise, nije se dzabe zrtvovao. Nisam navikao da smo ovoliko iznad 50%, moram da proveravam skor par puta dnevno da se uverim da ne sanjam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted yesterday at 05:31 PM Share Posted yesterday at 05:31 PM a tek nam se broncelo vraca... bicemo bas cep jaki. pored puta, spazih mikija na mancesterovom topiku... teska depra bolje da ga nisam video. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted yesterday at 06:58 PM Author Share Posted yesterday at 06:58 PM prvi put u karijeri lebron jamesova ekipa je bolja kada je on na klupi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted yesterday at 09:23 PM Share Posted yesterday at 09:23 PM J. Batler suspendovan na neodredjeno. Trejd verovatno u narednim danima Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Najbolja cetvrtina Lakersa u sezoni u Sarlotu. Iako su medju najgorima imaju dobar strec 4 pobeda u poslednjih 6 meceva (najbolji u sezoni) i igraju Lamelo i Bridges, a rezultat posle prve je 39-19 za Lakerse; Dejvis je ostvario DD posle prve cetvrtine (21+11) i Sarlot komentatori kazu da je prvi put od '96 da je neko imao DD u cetvrtini. Samo da se nastavi sigurno, da ode u blowout i da se odmore nosioci posto nas ceka sutra Fila na b2bu. Raduje dobra odbrana Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Naravno da je bolje da nista nisam pisao, posto je samo +8 na poluvremenu.. Lamelo iskreno zglob bas glupo, posle trojke isao unazad i stao na Vandinu nogu, nece se vracati pa je Vasilije u akciji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Dillon ozbiljno trpa zelene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Na kraju Amen sa meč vinerom za pobjedu Raketa. Ozbiljan napredak ove sezone za njega, mogao bi biti nagovještaj odlične karijere. Dok god ima ovakvog Jamala, Denver nema ozbiljnu perspektivu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Lejkersi priveli mec kraju uz standardno nepotrebno mucenje i vracanje protivnika u mec. Vasa odigrao sasvim solidno a Sarlot su nosili Bridges i Okogie neverovatnom energijom. Dejvis spakovao 42+23, brutalno. Zanimljiv mec izmedju Majamija i Orlanda. Odgledao sam samo od pocetka cetvrte nakon sto su se Lejkersi zavrsili ali oduzilo se. Majami gubio -14 na pocetku cetvrte i -11 na nekih 5min do kraja, uspeli da se vrate, Robinson je vezao 2 trice, a Jovic odigrao vaznu ulogu - imao klac tricu, stil i asist za Vera koji je prikucao alejap bas za X. Prvi produzetak gube -6, medjutim vracaju se opet i tu je Jovic imao tezak i vazan kos za izjednacenje takodje. U drugom produzetku Majami steze odbranu i ne dozvoljava Orlandu da dise, Herro konacno pogadja klac tricu i pobeda nakon 2ot. Prilicno su zaustavili Bankera kada je to bilo vazno, i Vagnera, i pokrali dosta lopti. Herro fantastican i naravno Kelel Ware, Adebayo se probudio u drugom produzetku i eto iskopase vaznu pobedu nad konkurentom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Gde je @Zli Gli Nagetsi izgubili? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Gli Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Ne svidja mi se razvoj situacije, navijao sam cak da oni pobede Bulse a Niksi izgube od mog Memfisa pa da onda ovih stoka razlike napune Denver a ne ove moje nesretnike, 143:106 jbt. Ovako se sve poremetilo ali ipak se nadam da ce domaci vezati i treci mec sa 140+ poena, dakle moze novi tripl dabl Jokica koji nicemu ne sluzi u porazu osim da se dodatno kuka kako ne moze sam i kako Mareja treba trejdovati. A Memfis ima tako jeziv raspored do kraja da me uopste ne bi cudilo da ispadnu iz plejof zone, raspad u najavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago 1 hour ago, Zli Gli said: dakle moze novi tripl dabl Jokica koji nicemu ne sluzi u porazu osim da se dodatno kuka kako ne moze sam O brt. 😑 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Drugar koji je gledao Denver sinoć, kaže da je Marejova igra na ivici miniranja ekipe. Vidim da je imao -16 na kraju, te da su imali jednu 0-12 seriju u momentu kada je ušao. Utisci, neko ko je gledao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago (edited) Napad je Nuggetsima jos i ok, na tranziciju i Jokica uspiju dati sasvim dovoljno (pogotovo kad protivnik ima onakav karater u sredini kakav je Vucevic, Boze dragi koliko uzasan igrac) ali odbrana im je sinoc bila horor nad hororima. Bullsi su im bukvalno iz 2 pasa dolazili do otvorenih suteva, tesko je uopce naci najveceg mrtvaca u odbrani im sinoc. @delgado Sto se ovih nasih hairlija tice, taman nakon jebackog starta i 39:19 u prvoj kontam eto ga to je to, ide jos jedan blowout ali na kraju su uspjeli napraviti od gotovog veresiju. Vidjelo se da bez problema kontrolisu desavanja na parketu kad iole zategnu ali su puno previse igrali neozbiljno i imali more nekih glupih izgubljenih lopti. Valjda su i oni sami kontali ne mogu nam ovi nista pa haj mozemo se malo i zajebavati. Davis im se usrao u zivot, komotno je mogao ici 50+ da ga se jos vise forsiralo, a jako mi je drago da je i Vandy konacno nazad i vec se vidi koliko energije ustvari u oba smjera donosi. Nadam se i da ce Reddick konacno preci na DFSa u startnoj petorci umjesto Ruija jer je toliko ocito da je bolji fit. Valjda potegnu i taj jos jedan trade za centra do deadlinea, Kessler je san snova ali je veliko pitanje da li je uopce realan obzirom na informacije da ce Ainge (opravdano) traziti Boga oca za njega. S njim i Davisom bi fakticki imali 48 minuta vrhunske zastite reketa svako vece, a i postave s 2 visoka bi se mogle cesce koristiti jer vec dokazano imamo sheme iz rogova koje vrhunski funkcionisu. Takodjer bih i Lonza jako rado vidio nazad, cijena mu je dosta niska. Edited 14 hours ago by PorodicneVrijednosti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Kakva rotacija Nuggetsa. Sta ce biti kada krene plej of?Kad je ovakva kada je regularka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago (edited) Džordan stvarno korektno igra kad udje, ali problem je što to znači da je Jokić out. Strauter je zločin prema košarci, pre svega prema Nikoli. Edited 13 hours ago by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 2 hours ago, realno *w said: Drugar koji je gledao Denver sinoć, kaže da je Marejova igra na ivici miniranja ekipe. Vidim da je imao -16 na kraju, te da su imali jednu 0-12 seriju u momentu kada je ušao. Utisci, neko ko je gledao? Pošto serija 12:0 nije dovoljna, Bulsi su napravili i 13:0 odmah na startu 4/4 Inače 12:0 serija je bila na kraju 3/4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Murray je jedan od najgorih ball stopper-a u istoriji košarke. Kako dobije loptu krene bjesomučno nadriblavanje koje najčešće završava lošim rješenjima ili preteškim šutevima. Sreća po njega da je jedan od najboljih šutera iz takvih pozicija, što pomaže u stvaranju lažne slike njegovog kvaliteta. Vidno je takođe da u posljednje vrijeme nakon primanja lopte od Jokića skoro nikada ne uslijedi povratni pas ili asistencija istom, da li je samo nedostatak IQ-a ili nešto drugo neka se bave u Denverovom stručnom štabu. Uvjeren sam da onog momenta kada ode iz Denvera (ako ode) njegova ozbiljna karijera je završena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 3 hours ago, Ječmendo said: Uvjeren sam da onog momenta kada ode iz Denvera (ako ode) njegova ozbiljna karijera je završena. Verujem da ce se nakon 2 max ugovora bas nasekirati ako tako bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts