Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

Dzimi Batleru, gotivio sam te, voleo i navijao za tebe, hvala za lepe uspomene sa Majamijem, ali od danas si mi neprijatelj. Ovako izdati slavnu fransizu i Rajlija i Spoa koji su ti sve pruzili, i da se pridruzis ovim govnarima da izvinite, stvarno sramota. Od danas mi je Tyler Herro zvanicno 2. omiljeni kosarkas na planeti!

Inace, Majami ima ozbiljan hardWare decko je azdaja i pred njim je lepa buducnost

29 minutes ago, Chaos Is Me said:

Da, Ke'lel dećko iz Majemija je stvarno dobar, baš je dugačak (no homo) a ima vrlo dobar skill. Rekao bih sličan ubod kao Dallas svojevremeno sa Livelyem, mladi centar koji odmah može da doprinese u ozbiljnoj ekipi + za razliku od Livelya je daleko veštiji košarkaš, nije samo pnr vertikalni centar.

Isto je trebao da bude Daron Holmes za Denver ove sezone i sjajno je izgledao na pripremama i onda se desila ahilova tetiva.

Ozbiljan udarac za Dallas, Lively nece igrati 2-3 meseca. Za sad im sezona lici na onu od pre 2 posle trejda za Kajrija, kad su muku mucili s povredama i propustili i playin.

Jimmy dobio jos 2 meca suspenzije od Heata zbog propustanja timskog lika, jebiga bas preteruje frajer. A i porokao se sa svima gde god je igrao - Cikago pri kraju, Sota vrlo brzo, na kraju i Fila, i u Majamiju dobio renesansu. Naravno da mu Riley nece dati max na 5 godina a propusta minimum 25+ utakmica u regularnoj sezoni. Nije ostao zdrav ni prosle godine u plejofu i lajao je a nije bio na terenu, i tad ga je Pat lepo poklopio. Miami nece dobiti bogznasta, ali neka su se resili toksicare. 

5 hours ago, delgado said:

Ozbiljan udarac za Dallas, Lively nece igrati 2-3 meseca. Za sad im sezona lici na onu od pre 2 posle trejda za Kajrija, kad su muku mucili s povredama i propustili i playin.

Jimmy dobio jos 2 meca suspenzije od Heata zbog propustanja timskog lika, jebiga bas preteruje frajer. A i porokao se sa svima gde god je igrao - Cikago pri kraju, Sota vrlo brzo, na kraju i Fila, i u Majamiju dobio renesansu. Naravno da mu Riley nece dati max na 5 godina a propusta minimum 25+ utakmica u regularnoj sezoni. Nije ostao zdrav ni prosle godine u plejofu i lajao je a nije bio na terenu, i tad ga je Pat lepo poklopio. Miami nece dobiti bogznasta, ali neka su se resili toksicare. 

vanderbit, fini, trupac, rui nagasaki, cum redish i gejbara van gog i ako ovo nije dovoljno ubaciti u trejd prava na tadiju tragicevica i krecemo.

• Like 1

19 hours ago, Chaos Is Me said:

Da, Ke'lel dećko iz Majemija je stvarno dobar, baš je dugačak (no homo) a ima vrlo dobar skill. Rekao bih sličan ubod kao Dallas svojevremeno sa Livelyem, mladi centar koji odmah može da doprinese u ozbiljnoj ekipi + za razliku od Livelya je daleko veštiji košarkaš, nije samo pnr vertikalni centar.

ime Kel'el Ware mi lici kao da je ispao iz neke epizodne uloge game of thronesa 🙂

• Ha-ha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...