Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

Dzimi Batleru, gotivio sam te, voleo i navijao za tebe, hvala za lepe uspomene sa Majamijem, ali od danas si mi neprijatelj. Ovako izdati slavnu fransizu i Rajlija i Spoa koji su ti sve pruzili, i da se pridruzis ovim govnarima da izvinite, stvarno sramota. Od danas mi je Tyler Herro zvanicno 2. omiljeni kosarkas na planeti!

Inace, Majami ima ozbiljan hardWare decko je azdaja i pred njim je lepa buducnost

29 minutes ago, Chaos Is Me said:

Da, Ke'lel dećko iz Majemija je stvarno dobar, baš je dugačak (no homo) a ima vrlo dobar skill. Rekao bih sličan ubod kao Dallas svojevremeno sa Livelyem, mladi centar koji odmah može da doprinese u ozbiljnoj ekipi + za razliku od Livelya je daleko veštiji košarkaš, nije samo pnr vertikalni centar.

Isto je trebao da bude Daron Holmes za Denver ove sezone i sjajno je izgledao na pripremama i onda se desila ahilova tetiva.

Ozbiljan udarac za Dallas, Lively nece igrati 2-3 meseca. Za sad im sezona lici na onu od pre 2 posle trejda za Kajrija, kad su muku mucili s povredama i propustili i playin.

Jimmy dobio jos 2 meca suspenzije od Heata zbog propustanja timskog lika, jebiga bas preteruje frajer. A i porokao se sa svima gde god je igrao - Cikago pri kraju, Sota vrlo brzo, na kraju i Fila, i u Majamiju dobio renesansu. Naravno da mu Riley nece dati max na 5 godina a propusta minimum 25+ utakmica u regularnoj sezoni. Nije ostao zdrav ni prosle godine u plejofu i lajao je a nije bio na terenu, i tad ga je Pat lepo poklopio. Miami nece dobiti bogznasta, ali neka su se resili toksicare. 

5 hours ago, delgado said:

Ozbiljan udarac za Dallas, Lively nece igrati 2-3 meseca. Za sad im sezona lici na onu od pre 2 posle trejda za Kajrija, kad su muku mucili s povredama i propustili i playin.

Jimmy dobio jos 2 meca suspenzije od Heata zbog propustanja timskog lika, jebiga bas preteruje frajer. A i porokao se sa svima gde god je igrao - Cikago pri kraju, Sota vrlo brzo, na kraju i Fila, i u Majamiju dobio renesansu. Naravno da mu Riley nece dati max na 5 godina a propusta minimum 25+ utakmica u regularnoj sezoni. Nije ostao zdrav ni prosle godine u plejofu i lajao je a nije bio na terenu, i tad ga je Pat lepo poklopio. Miami nece dobiti bogznasta, ali neka su se resili toksicare. 

vanderbit, fini, trupac, rui nagasaki, cum redish i gejbara van gog i ako ovo nije dovoljno ubaciti u trejd prava na tadiju tragicevica i krecemo.

• Like 1

19 hours ago, Chaos Is Me said:

Da, Ke'lel dećko iz Majemija je stvarno dobar, baš je dugačak (no homo) a ima vrlo dobar skill. Rekao bih sličan ubod kao Dallas svojevremeno sa Livelyem, mladi centar koji odmah može da doprinese u ozbiljnoj ekipi + za razliku od Livelya je daleko veštiji košarkaš, nije samo pnr vertikalni centar.

ime Kel'el Ware mi lici kao da je ispao iz neke epizodne uloge game of thronesa 🙂

Ware is the son of Tamika and Cedrick Spaight. He has two brothers, Javarus Ware and Kashis Spaight and two sisters, Dyamyn Ware and Jazzmyn Spaight

Radile su izgleda psihoaktivne supstance prilikom imenovanja dece

• Ha-ha 3