mr clutch Posted Monday at 01:31 AM Share Posted Monday at 01:31 AM Bas dobra tekma izmedju Bostana i Pelikana. Melem za oci posle Denvera i Dalasa. Steta za veliki problem sa povredama NO jer bi mogli mnogima pomrsiti planove u PO. Takodje bi zdravi imali dobru rotaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Gli Posted Monday at 04:05 AM Share Posted Monday at 04:05 AM 6 od 8 poraza na strani ali svakako jadno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Monday at 09:31 AM Share Posted Monday at 09:31 AM Teško bi Denver sinoć dobio da se Gordon nije vratio iz povrede i odmah pružio odličnu partiju u limitiranim minutima. Drugi najvažniji igrač Denvera, bez ikakve dileme. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted Monday at 09:45 AM Share Posted Monday at 09:45 AM 10 hours ago, Kosta said: HRT je ranih devedesetih davao skracene snimke finala,mozda i polufinala(govorim o sezonama 1992/93 i 93/94). Snimke regular sizon tekmi bi isle ponedjeljkom popodne,mozda 2 ili 3 tekme mjesecno. To su bile dosta kratke snimke,oko sat vremena. Onda je valjda u sezoni 95/96 pocela 'Noc kosarke', unutar koje bi prenosili jednu tekmu, to je uglavnom islo petkom ili nedjeljom. Favorizitali su meni tada antipaticne Bullse,ali gledalo se. DSF je imao 3 snimke tjedno, radnim danima oko 17h. All-star hepeninge su svi pratili, onaj sa Mitchom Richmondom iz 1995. ili 1996. mi je bio najjaci. Imao sam prijatelja koji mi je iz Amerike donosio hrpu BASF/TDK 240-minutnih vhs kazeta sa po 2 tekme, jos od kasnih 80-ih. Tako se pratilo. Fun times. Kakve skraćene snimke? Finale s Phoenixom su išle cijele utakmice. Zatim 94. Bulls-Knicks cijele utakmice. Ne znam od kud ti to sa skraćenim snimkama. Drugi Three Peat pogotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted Monday at 09:57 AM Share Posted Monday at 09:57 AM 8 hours ago, Ječmendo said: Indijana je ušla u formu iz lanjskog plej-ofa, nakon -13 u prvom poluvremenu rasturili su skoro pa nepobjedive Cavse u drugom i to bez Haliburtona. Istina da su Cavsi imali očajno šutersko veče, ali su pokazali da su ranjivi. Ove godine bi plej-of na Istoku konačno mogao da bude bolji i konkurentniji od onog na Zapadu... meni je Indiana baš gotivna ekipa. sad su mi čak za nijansu draži od Knicksa na istoku. 11 hours ago, ljutikrilo said: sedma u nizu, dobili smo bulse 🤗 jedan majk braun je morao biti ubiven... Vama je baš dobro legla smena trenera. već sam se počeo pitati šta vam se dešava ove sezone. ali bit će još žestoke borbe za PO na zapadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted Monday at 10:12 AM Share Posted Monday at 10:12 AM On 1/10/2025 at 5:41 PM, Smrtokapa said: Prva rečenica, pa naravno, nisam video da neko to spori. Što se drugog tiče, ne, ne idu nužno zajedno, ali rivalstva i narativi koji se oko njih grade povećavaju interesovanje pa se onda stiče utisak o većoj kompetitivnosti. Takođe, famozni load management (posledica toga što je bitan krajnji cilj a ne put koji do njega vodi) opet daje utisak da nekome nije dovoljno stalo pa se eto odmara. Na kraju, ne mogu da kažem da je liga danas hardija nego nekada, ne mogu ni obrnuto. Baš su mi nekako babe i žabe. Igra je drugačija, pravila su drugačija, poprilično je nezahvalno za poređenje. Kako ne možeš? 90ih je jedna od glavnih razlika NBA i Europe bila tvrđa košarka, bile su potrebne fizikalije (Kukoč 93. i 96. je druga osoba izgledom). Danas je obrnuto, ko traži Duranta da nabije 20 kila? Embiid se na OI počeo bacati po podu, dobio je samo pogled u stilu jel ti dobro u glavi? U NBA je to 18 slobodnih. Jasno mi je da je zbog pravila, ali trebali su nać neku sredinu. Sad odjednom rekordi koje neki ostvaruju ne vrijede. Obavezno ide ali danas je lako...Pa ako je lako zašto svi to ne rade? Regularna sezona ionako ne služi ničemu više. Kad vidim koliko igrača je 90ih igralo sve utakmice, a koliko ih danas igra 60-70%% utakmica. Današnjim igračima super. Pogotovo ovima što su prva ili druga opcija. Produlje si karijeru za 7-8 godina, to je jedno 150M sigurno, za 5 godina će bit 250M. Samo mi nije jasna priča timovi im brane da igraju. Sixersi plate Embiidu tolike novce i brane mu da igra? Zašto? Kao da bude zdrav za playoff? Zašto? Pa desit će se neki scenario tipa krenut će se bacit kako bi nekome slomio nogu, uništio koljeno isl., promašit će, past će i slomit će ključnu kost (i onda bulaznit da je to freak injury). I zanimljivo kao mu nikad ne brane da igra utakmice protiv zadnjih 3-4 tima u svakoj konferenciji. atao obavezno igra i doma i vani. A u playoffu, ako kojim slučajem bude zdrav, ide do finala? On i Podkast Pe? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Monday at 10:57 AM Share Posted Monday at 10:57 AM 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted Monday at 03:36 PM Share Posted Monday at 03:36 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted Monday at 08:04 PM Share Posted Monday at 08:04 PM Hocemo ovakvog Westbrooka u PO: Russell Westbrook’s last 4 games: 26 PTS - 9 REB - 6 AST - 50% FG 19 PTS - 6 REB - 8 AST - 50% FG 25 PTS - 11 REB - 10 AST - 47% FG 21 PTS - 10 REB - 7 AST - 58% FG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Monday at 08:32 PM Share Posted Monday at 08:32 PM Ponoviće valjda partije iz plej ofa 2023. Ovaj prošli je odigrao kriminalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted yesterday at 12:41 AM Share Posted yesterday at 12:41 AM Pazite sad ovaj podatak - Conley (I Brogdon) nikad nisu dobili tehnicku u karijeri. Ajde Brogi on je cesto i povredjen, ali odigrao je i on ozbiljnih nba minuta, ali Konli... Respekt 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted yesterday at 02:25 AM Author Share Posted yesterday at 02:25 AM conley je dobio jednu tehnicku, ali mu je liga izbrisala sledeceg dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted yesterday at 08:59 AM Share Posted yesterday at 08:59 AM Nešto je trulo u državi goldenstejtovskoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted yesterday at 09:27 AM Share Posted yesterday at 09:27 AM 27 minutes ago, Chaos Is Me said: Nešto je trulo u državi goldenstejtovskoj bas cudno za tim u kom igra badi hild. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted yesterday at 09:44 AM Share Posted yesterday at 09:44 AM (edited) 45 minutes ago, Chaos Is Me said: Nešto je trulo u državi goldenstejtovskoj Pa i godine zvijezda su problem te truleži. Steph puni 37, green 35. Edited yesterday at 09:45 AM by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted yesterday at 12:06 PM Share Posted yesterday at 12:06 PM https://clutchpoints.com/10-players-who-are-better-than-kobe-bryant-according-to-chatgpt Chatgpt znae 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 12:13 PM Share Posted yesterday at 12:13 PM Bravo za gipiti, nije bas sasvim hrdjava lista 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted yesterday at 01:51 PM Share Posted yesterday at 01:51 PM Vodili 9 razlike na 3min do kraja trece, izgubili 24. Nakon dosta dana odmora, kuci, od Spursa. Potreban je plej, da rastereti Brona i Rivsa jer gube mnogo lopti ko na traci. Takodje, i centar jer ne mozemo da zagradimo defanzivni skok nikako. Sada je red da se unovce pikovi prve runde, inace sto kaze Alpaka napravili smo i oslabljenje ako ostanemo samo na ovom trejdu za DFS i Shejka. Ako se to ne desi, bice opet krvava borba za plejin i first round exit je maximum Cade ove godine igra opasno, a bogami i Beasley i Tobi solidno doprinose pa je DET posle dugo godina gledljiv i solidan. Cade i Herro apsolutno moraju otici na olstar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted yesterday at 03:44 PM Share Posted yesterday at 03:44 PM obaramo formu pred ol star... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 4 hours ago, Marko said: https://clutchpoints.com/10-players-who-are-better-than-kobe-bryant-according-to-chatgpt Chatgpt znae Naterali ste me da konačno potražim značenje tog izraza. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Pojavio se bubble Murray u prvoj cetvrtini, zatrpao Mavse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Red je više bio, ovo mu je najbolja utakmica (tj. četvrtina) ko zna od kada. Dodatno, nakon što je sam oživio - RW oživljava i leš DAJ-a, ludilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 11 minutes ago, Radalek said: Pojavio se bubble Murray u prvoj cetvrtini, zatrpao Mavse Jokic zasad samo 2 poena. Izgubice ubjedljivo u MVP trci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Igra Nikola odličnu utakmicu - 5 poena bez promašaja, 9 skokova, 8 asistencija, 1 ukradena, bez izgubljenih - nba efficiency 23, naravno najveći +/- u ekipi. Đe ćeš bolje, za Nuggetse je idealna kombinacija kada ostali pogađaju. Mada Jamal ovakvo poluvrijeme teško može da ponovi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts